Webmoney' teşekkür ederim

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Doqal

Kayıtlı Üye
Webmoney'e ve çalışanlarına teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
az önce webmoneyden bir müşteri temsilcisi aradı dün para bozumu yaparken iban eklemede 'TR' eklediğim için ibanın son 2 hanesi eksik girilmiş, oda biraz dikkatsizlikten olsa gerek.
Skpyeden veya telefondan geri dönüş yaparsanız hemen düzeltip para bozum işleminizi gerçekleştirelim dedi, skypeden yazdım ve 5 dk geçmeden parayı hesabıma aktardırlar, bu ilgilerinden dolayı Webmoney'e ve [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] çalışanlarının ilgisine teşekkür ederim.
Kesinlikle paypal filan hikaye ben uzun yıllar paypal çalışan biriydim webmoneyle çalışmaya başladıktan sonra farkı çok iyi anladım.

Son düzenleme:
Webmoney'i bende çok sevim para çekerken biraz zorlanmıştım ilk seferinde ama artık baya hızlıyım :)

Skype üzerinden oldukça hızlı ve etkili yardımlarda bulunuyorlar. Ben de geçtim bakalım ödeme almadım alınca o konuda da yazarım.

Bi keresinde de benim başıma gelmişti son rakamı yanlış yazmışım farkedip iletişime geçtiler çok kaliteli çalışıyolar valla

Ayni olay benimde basima geldi deneme amacli ufak bir miktar cektim gercekten cok ilgililer bende cok mememnun kaldim

bu webmoney'nin skype adresi ne arkadaslar bende bır kac konuda yardım ıstıycemde

lanet olsun Paypal'a son ödememi bekliyorum gelsin bu illetten kurtulup webmoneye kesin geçiş yapacağım.

Bende teşekkür ediyorum geçen webmoney'e üye oldum a'dan z'ye herşeyi anlattılar.Bilmeyince webmoneyi saçma sapan sorular sorsamda her zaman yardımcı oldular çok teşekkürlerimi sunuyorum :D

Yaptigim bozum islemi sistemlerinde gozukmuyordu birkac ekran resmiyle hemen duzeltip parayi gonderdiler gercekten cok ilgililer

Evet çok ilgililer aynı durum için benide aramışlardı lakin çok yavaşlar

Bende hep mn çalıştım şimdi Quize geçiyorum direk webmoney hesabı açtık . Şu mn den sorunsuz gelse keşke :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri