Webmoney to Bank yapanlara soru

• Kullanıcı e3fn45fn44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Yukarıda açıklamasını yaptık. Sadece direkt yurt dışından servis verilmiyor. Türkiye'deki servisimizi kullanabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=4s4OoEWxigE

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

Para yatırmak istediğinizde direkt TR bankasına para yatırabiliyorsunuz ve TL yatıyorsunuz.

Para çekmek istediğinizde de TL olarak şu anda çekebiliyorsunuz aşağıdaki servisten:

https://www.youtube.com/watch?v=4s4OoEWxigE

Sadece yurt dışı bankasından USD gönderimi durmuş durumda.

ee içerdeki paramız nolucak peki

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam dolar olarak çekme işlemi için yazdan bu yana yazıyorum tatmin edici cevap alamıyorum. 3 ay kadar sürer dediniz en az 5 ay olmuştur ısrarla yazıyorum ama hala gelişme yok sanırım . Sanırım işinize gelmiyor ben böyle yorumluyorum açıkçası. Her ne kadar kur farkı falan desenizde dolar olarak vermek işinize gelmiyor galiba..

Değerli arkadaşlar direk merkeze yazalım bence durum neymiş öğrenelim.

bi kac gundur hata veriyor aslinda ingilicesi iyi olan hatta rusca bilen bi arkadasimiz varsa etiketeyin de metin hazirlasinda mail olarak atalim direk merkeze soralim arkadaslar yoksa duzelmeyecek
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam sende ingilizce yok mu ya

hocam ayrıca

Tüm servisler WebMoney olarak bize ait zaten. Diğer servisi kullanırsanız yaşayacağınız sorunları dile getirdik daha önce. Seçim size ait tabii ki.

hocam seçim size ait diyorsunuz ama sistemi de siz kapattırıyorsunuz seçim bize aitse müdahale etmeyin bari

Arkadaşlar adamı sıkıştırmayın diyorsunuz tamam da yani bu da olmaz ki direk çekime müdahale de olmaz yani...
* bu adamlar o kadar kazanıyorlar ki sormak ve sıkıştırmak hakkımız diye düşünüyorum açıkçası (yt de dönen paranın haddi hesabı yok varın siz yapın hesabını

Son düzenleme:
Burdaki mail ve WMID id den destek için ulaşabiliriz anladığım kadarıyla direk webmoney e en iyisi bu konuda onlardan bilgi almak.İnatla işine gelen sorulara cevap veriyor arkadaş

wmtransfer.com / Support / Financial Support

Financial Support

For questions regarding payments e-mail:
WMZ: [email protected] or via WMID 749238964258 (WMZ financial support)
WME: [email protected] (WME financial support)
WMR: [email protected] (WMR financial support)
WMU: webmoney.ua (WMU financial support)
WMB: [email protected] (WMB financial support)
WMG: [email protected] (WMG financial support)
Business network
News
Developers

Burdaki mail ve WMID id den destek için ulaşabiliriz anladığım kadarıyla direk webmoney e en iyisi bu konuda onlardan bilgi almak.İnatla işine gelen sorulara cevap veriyor arkadaş

wmtransfer.com / Support / Financial Support

Financial Support

For questions regarding payments e-mail:
WMZ: [email protected] or via WMID 749238964258 (WMZ financial support)
WME: [email protected] (WME financial support)
WMR: [email protected] (WMR financial support)
WMU: webmoney.ua (WMU financial support)
WMB: [email protected] (WMB financial support)
WMG: [email protected] (WMG financial support)
Business network
News
Developers

hocam varsa ingilizceniz yazın bi metin ben mail atayım
https://banking.gdcert.com/payout/payment.aspx

bu link neden çalışmıyor diye sorayım yani..

Tüm servisler webmoney olarak bize ait zaten deniliyor da kendilerinin webmoney değil de sadece türkiyedeki aracı kurumlardan bir tanesi olduğu gerçeği saptırılıyor sanki. Bu sistem nasıl kapatılmıştır bilmiyorum ama bence de merkezle direk irtibat kurabilirsek bir çözüme kavuşabiliriz gibi. Ayrıca sadece kur farkı değil banka havalesinde komisyon oranı da ciddi miktarda azalmakta. Banka havalesinde alınan düşük komisyon webmoney'e giderken, bozum işlemi yapıldığında kur farkı ve %3.8 lik komisyon aracı kuruma gidiyor. Hararetli savunmanın nedeni de bu sanırım.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] hocam şu arkadaşın sorusuna niye cevap vermiyorsun ?
[MENTION=10033]fsever[/MENTION]

' [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] Bankaya para çekmeyi kapatmakla uğraşmak yerine.ödemeyi döviz olarak yapmayı çözmeye neden çalışmıyorsunuz bi türlü gelişme sağlayamadınız.''

Tüm servisler webmoney olarak bize ait zaten deniliyor da kendilerinin webmoney değil de sadece türkiyedeki aracı kurumlardan bir tanesi olduğu gerçeği saptırılıyor sanki. Bu sistem nasıl kapatılmıştır bilmiyorum ama bence de merkezle direk irtibat kurabilirsek bir çözüme kavuşabiliriz gibi. Ayrıca sadece kur farkı değil banka havalesinde komisyon oranı da ciddi miktarda azalmakta. Banka havalesinde alınan düşük komisyon webmoney'e giderken, bozum işlemi yapıldığında kur farkı ve %3.8 lik komisyon aracı kuruma gidiyor. Hararetli savunmanın nedeni de bu sanırım.

hocam ben 3,08 lik komsyona razıyım nitekim tüm arkadaşlar da razı ama dolar olarak almak istiyoruz açıkçası olay bu ben dolar olarak yatırım yapıyorum düşünsene para bana gelene kadar bi sürü kırpılıyor onu da geçtim Tl olarak aldığım parayı alır almaz dolara yatıran adamın ben düşün halimi.

quiz ödemeleri başladı yakında tüm webmoneylere parala gelir bu gelen paralar ne olacak nasıl alacağız ? her taraftan önümüzü kesiyorlar anasını satayım

ticket sisteminden mail atıyorum şimdi banka ödemesini niye alamadığımız birde bu e-para hizmetinden bize dolar ödeme yapılmadığına dair

hocam yazdığın metni bana da atar mısın bende yazayım belki daha etkili olur bi kaç kişi yazarsak

hocam ben 3,08 lik komsyona razıyım nitekim tüm arkadaşlar da razı ama dolar olarak almak istiyoruz açıkçası olay bu ben dolar olarak yatırım yapıyorum düşünsene para bana gelene kadar bi sürü kırpılıyor onu da geçtim Tl olarak aldığım parayı alır almaz dolara yatıran adamın ben düşün halimi.

Aynı şekilde düşünüyoruz. Ben de direk dolar hesabıma çekim yapayım ve o şekilde bırakayım istiyorum. Ufak miktarlarda komisyon da sorun değil ama miktar yükseldikçe ve daha düşük komisyonla alma imkanı da varsa bence o da bir sorun. Madem ki tercih meselesi bu o zaman bıraksınlar da tercih yapalım. Bir diğer canımı sıkan şey de elle tutulur bir gerekçe gösterilmeden kasıtlı yönlendirmeler yapılması. Aynı linki bin kere kopyaladı arkadaş, bozum işleminin nasıl yapıldığını zaten biliyoruz. Sanki biz onu soruyormuşuz gibi saçma bir muamele görüyoruz.

webmoneyden gecen hafta odeme talep etmiştim halen para banka hesabıma yatmamış bu nasıl iş anlamadım quiz ödeme yöntemi olayından sonra zor günler bekliyor bizi.

site rusça hiçbirşey anlaşılmıyor ödemeyi alanlar hangi yolu izledi yazarsa seviniriz arkadaşlar

harbi anlamadım konu ne şu anda.Şimdi mevzu içerdeki parayı bankaya çekme değil mi ? merak ettim bir aydınlatırsın sevinirim hocam

Direkt parayı webmoneyden almak istiyorlar. eparayla uğraşmadan. diğer arkadaşta parayı tl ye çevirmeden dolar olarak almak istiyor.

Bizim geçmişte parayı epara dan talep edip alma yöntemimiz de sorun yok

hocam yazdığın metni bana da atar mısın bende yazayım belki daha etkili olur bi kaç kişi yazarsak

Support Group (17.11.2015 11:41:58)
Hello!
Withdrawal by bank transfer is suspended for technical reasons. The efficiency of the service will be restored soon.

teknik sorunlar yüzünden devre dışı bırakılmış yakında düzelecekmiş

tesekkurler hocam bende yazmistim aynisini soylemis beklmedeyiz dedim bakalim

mobilden yazilmistir...

Support Group (17.11.2015 11:41:58)
Hello!
Withdrawal by bank transfer is suspended for technical reasons. The efficiency of the service will be restored soon.

teknik sorunlar yüzünden devre dışı bırakılmış yakında düzelecekmiş

Yasal bir sıkıntı vs. yok yani ve bütün servisler bizim, biz webmoneyiz diyen arkadaş da açıkça bize yalan söylüyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri