Webmoney yardım !!

delete

Kayıtlı Üye
herkese mrb . bilgisayarıma kızım su dökmüş ve masadan aşagı atmıs ve bilgisayar mefta olmus . hardisk çalısmıyor. baska makina aldım ve webmoney yüklemem lazım tekrardan bunu nasıl yapacagım. skype destekte webmoneyci arkadas yazmaya tenezzül etmiyor suan ..

kusura bakmayın konuyu nereye acacagımı bulamadım

herkese mrb . bilgisayarıma kızım su dökmüş ve masadan aşagı atmıs ve bilgisayar mefta olmus . hardisk çalısmıyor. baska makina aldım ve webmoney yüklemem lazım tekrardan bunu nasıl yapacagım. skype destekte webmoneyci arkadas yazmaya tenezzül etmiyor suan ..

https://www.youtube.com/watch?v=XKKFaYO24yo

belki bu yardımcı olur.
yanlız ilk kurulumda bir dosya vardı eger o dosyayı sildiyseniz işte ozaman kuramazsınız

panik yapma hocam skype'daki arkadaşın dönüş yapmasını bekle, zaten hesaba ulaşmak için başka çaren yok. kwm dosyası lazım sana en önemlisi o, onun için de direk destekle görüşmen lazım

https://www.youtube.com/watch?v=XKKFaYO24yo

belki bu yardımcı olur.
yanlız ilk kurulumda bir dosya vardı eger o dosyayı sildiyseniz işte ozaman kuramazsınız

Hocam sagolunda . o dosya olmazsa demişsinizde yani hiçmi kuramıcam . bunun için bir önlem alınmıstır heralde

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

panik yapma hocam skype'daki arkadaşın dönüş yapmasını bekle, zaten hesaba ulaşmak için başka çaren yok. kwm dosyası lazım sana en önemlisi o, onun için de direk destekle görüşmen lazım

.kwm dosyasını nerden bulucazki hocam. makina calısmıyor . hardiski görmüyor baska makina

Hocam sagolunda . o dosya olmazsa demişsinizde yani hiçmi kuramıcam . bunun için bir önlem alınmıstır heralde

---------- Spam Engelliyici 15:16 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

.kwm dosyasını nerden bulucazki hocam. makina calısmıyor . hardiski görmüyor baska makina

yeni oluşturacaksın hocam ama dediğim gibi destekle irtibata geçmeden bir şey yapma

Konu açılmışken bende sorayım benim telefon numaram iptal olmuş sistemdende değiştiremedim hiç bir şekilde giremiyorum webmoney türkiye ile iletişime geçtim ancak yardımcı olamadılar böyle bir durum başına gelen var mı?

arkadaşlar hazır konu açılmışken bende sorayım. web money açtım onaylandı.kimlik vs.

içine garanti sanal kredi kartı ile bir türlü para yükleyemedim.günlük 50 dolar yükleme hakkım var. her seferinde hata verdiği için günlük limit doluyor sürekli 1 gün bekliyorum.

acaba bankada dolar hesabı felanmı açmak gerekiyor. bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

arkadaşlar hazır konu açılmışken bende sorayım. web money açtım onaylandı.kimlik vs.

içine garanti sanal kredi kartı ile bir türlü para yükleyemedim.günlük 50 dolar yükleme hakkım var. her seferinde hata verdiği için günlük limit doluyor sürekli 1 gün bekliyorum.

acaba bankada dolar hesabı felanmı açmak gerekiyor. bilen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Webmoney Türkiye ile iletişime geçin onlar yardımcı olurlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri