Webmoneyden Türk Bankalarına Direk Çekim işlemi

Aracı bankalarla felan sıkıntı olmaz ben tl hesabına istedim yanlışlıkla parayı ona karşın dolar hesabıma geldi para :) Herkes bu konuda rahat olsun :)

Bende tam simdi bunu yazacaktım.
TL olarak yurtıdısından veya usd olarak heryerden alıyoruzda WM'den bankaya gönderdigimizde mi problem yasayacagız ?

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] senden benden 100 derken ortada kalan para ne kadar acaba?
bu yöntemi bilen kullanan var.yakında bende kullanırım.paypal dan,google dan gelirken sorun olmuyorda wm den gelince mi olacak?

Hocam haklisinda zaten para benim degil mantik olarak spam yapan birisinin icerikte kendisinin degil yani bana 1 tl gelse dahi ben sonucta kazaniyorum gorusu ile bakiyorum kazandigimdan da bana yardimci olan sirket elbet bir miktarini kesecek kalan saglar bizimdir ya hic olmasaydi ek gelir vs iyi tarafindan bakiyorum

Telefondan gönderildi.

Şahsen bende %3 komisyon alsam burda bu konuyu baltalamak icin elimden geleni yapardim. Tabi kur farkını unutmayalım..

[MENTION=10446]CHeLeP[/MENTION] Kardesim müsait bir zamanda resimli anlatım veya normal sekilde anlatacagın bir konu acarsan eger herkes faydalanır.

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] haklarıdır tabi ama bende bizim foruma girmeden önceki kazançlarıyla bizden sonraki kazançları arasında dağ kadar fark olduğunu düşünüp %3 yerine en azından bize %2.5 luk bir jest yapılabilir diye düşünüyorum :D

dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım acele etmeyin derim.. zaten bu ayki ödemeleri bozdurduk artık bir dahaki aya :)

ödemeyi webmoney gönderiyor kişi yada kurum değil sadece para kıyı bankacılığı adı verilen bir yöntemle türkiye giriyor bir nevi adsense ödemelerinde olduğu gibi

Ödemeyi WebMoney olarak biz göndermiyoruz. Burada da yine aracı bir transfer firması kullanıyoruz kıyı bankacılığının geçerli olduğu bir ülkede bulunan.

[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] haklarıdır tabi ama bende bizim foruma girmeden önceki kazançlarıyla bizden sonraki kazançları arasında dağ kadar fark olduğunu düşünüp %3 yerine en azından bize %2.5 luk bir jest yapılabilir diye düşünüyorum :D

Diger turkiye temsilcisi %4 zaten :D bizim forumdaki %3 :D

Telefondan gönderildi.

Ödemeyi WebMoney olarak biz göndermiyoruz. Burada da yine aracı bir transfer firması kullanıyoruz kıyı bankacılığının geçerli olduğu bir ülkede bulunan.

sonuç olarak parayı siz yolluyorsunuz başkası değil. eğer banka batarsa yada devlet el koyarsa kıyı bankacılığını yaptığınız bankada o paralar devlet güvencesinde olmadığı için paranın üstüne soğuk bir su içeriz ama bunun olmasıda biraz zor ihtimal buda bir gerçek. diğer bir risk faktörü ise para direk hesapa geldiği için devlet hesapları kontrol etme ihtimali var vergilendirme için

edit: 2-3 k dolarlık çekimlerde bence düşünülmesi gereken bir yöntem bu ayki bozumumu daha yapmadım araştıracağım eğer aklıma uyarsa bundan sonra o şekilde paralarımı çekmeye başlayacağım

10bintl altındaki işlemler için uğraşmayın derim, onun üstü içinse zaten kesinlikle kaçın derim, 5bin çekim limitli epara şu an cidden en sağlıklı olanı. Nacizane tavsiyem

sonuç olarak parayı siz yolluyorsunuz başkası değil. eğer banka batarsa yada devlet el koyarsa kıyı bankacılığını yaptığınız bankada o paralar devlet güvencesinde olmadığı için paranın üstüne soğuk bir su içeriz ama bunun olmasıda biraz zor ihtimal buda bir gerçek. diğer bir risk faktörü ise para direk hesapa geldiği için devlet hesapları kontrol etme ihtimali var vergilendirme için

edit: 2-3 k dolarlık çekimlerde bence düşünülmesi gereken bir yöntem bu ayki bozumumu daha yapmadım araştıracağım eğer aklıma uyarsa bundan sonra o şekilde paralarımı çekmeye başlayacağım

Kıyı bankacılığının geçerli olduğu ülkedeki bir transfer şirketi kullanıyoruz partner olarak. Banka değil.

Durumu biraz detayli anlatir misiniz? Bu mesaja bu kadar hizli donus yapmaniz acaba %3 komisyon icin mi diye dusundurebilir arkadaslari. Simdi odeme webmoney hesabina yatiriliyor. Bu odemeyi yapan webmoney firmasi siz misiniz? Yoksa odemeyi bize ulastiran ve %3 kesinti yapan araci mi sizsiniz? Ben burayi anlamadim. Para webmoneyden aracili yada aracisiz bize ulasirken- eger aracili olarak ulasiyor ise bu durumda gene bu araciya OFFSHORE bankadan odeme $ olarak gelip bunlar bize tl oduyor, para gene bir sekilde Turkiyeye giris yapiyor, tek fark $ olarak bize degil araciya gidiyor, araci bize tl olarak oduyor, bu durumda araci da bizim gibi risk almis olmuyor mu? OFFSHORE hesaptan gelen odemedeki risk nedir? Para %100 olarak bize odenmiyor mu? Yoksa odenmeme durumu mu risk? Tesekkurler.

!!!!!!!!!ÖNEMLE UYARIYORUZ!!!!!

Belirtilen hizmeti sunuyoruz ancak para OFF-Shore YANİ KIYI BANKACILIĞINDAN gönderiliyor. Lütfen ne anlama geldiğini anlamak için kısa süreli bir araştırma yapınız.

İçerisinde kendi hizmetini açmadığımız ülkeler için kullanılan tehlikesi bulunan bir sistemdir.

SORUMLULUK SİZE AİTTİR.

Kıyı bankacılığı transferlerinde tüm hesaplarınızın takip edileceğini de biliyor olmanız gerekir.

Dolayısı ile bu hizmeti kullanmak isteyen ve ileride çeşitli sorunlar yaşayacak olan arkadaşlar lütfen ileride uyarılmadık ve bu durum neden bu şekilde gibi WebMoneyi karalama politikasına girmesinler.

Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri