karayaman
Süper Moderatör
yanlış hatırlamıyosam 5k limiti vardı günlükwm gibi 2k dolar sınırı varmı peki hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlış hatırlamıyosam 5k limiti vardı günlükwm gibi 2k dolar sınırı varmı peki hocam
webmoneyimde 22 dolar var bilgisayarımda keeper kurulu ancak webmoney kayıt olurkenki kullanmış olduğum tel. artık kapalı nasıl bu parayı çekebilirim. bilen yardımcı olabilir mi ayarlardan tel no da değiştirmiyor [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
TL banka hesabına çekim yaparsak hesaba TL olarak para geliyor mu? Yoksa dolar banka hesabımın olması şart mı?
Ben çekme talebinde bulundum da bu bekleyen işlemler nerede görünüyor?

Teşekkürler hocam maalesef bulamadım o yüzden yine sormak zorunda kaldım: peki bekleyen işlemi nereden iptal edebiliriz?
verdiğimiz iban tl mi olacak dolar mı konu karışmış gitmiş .
Yeni haberim oldu herşeyden. Gerçekten kötü olmuş. Şimdi Web Money'e gelen parayı alamayacak mıyız ? Yazılanları okudum fakat çok karışmış. Bilgi verebilecek olan var mı ? Çok teşekkürler.
edit: telefonlara cevap verilmiyor.
Hocam ilk sayfadaki adımları uygula direk usd olarak al 2 k usd den fazlaysa bile ilk olarak 2k usd çekim talep et bakalım.
Ben az önce verdim emiri şimdi merak ettiğim yarın falan mı arayacaklar? birde ingilizce olarak konuşmaktan korkmayın demiş arkadaş bakalım ne olacak. Darall adlı arkadaşta anlaşamayınca telefonu kapattı keeper dan onay istedi falan yazmış gelişmeleri yazarım..
Türk bankası USD hesabımıza mı ? Ayrıca ne diye arıyorlar ki ?
Evet hocam enpara usd iban verdim. Bilmiyorum ilk sayfada yazmış sonraki sayfalarda teyitlenmiş bu durum muhtemelen doğrulama amaçlı arıyorlar. Sağlıksız bi durum olarak düşünmüyorum doğum tarihi ve adresinizi ingilizce olarak söyleyebilmeniz yeterli olur herhalde
Artık ingilizce bilmenize gerek yok, İngilizce bilip bilmediğinizi soruyorlar ve duruma göre telefonu kapatıp türkçe bilen başka bir çalışana arama yaptırıyorlar. Sorular da ödeme emrini sizin verip vermediğinizden emin olmak için kimlik tespiti sadece. Yarım saat önce ödeme geçtim ve az önce de telefon ile arandım, şimdi de wm keeper üzerinden ödemeyi yaptım. Bakalım hesaba ne zaman geçecek.
Bu arada şunu da söylemeliyim, geçen yıl aynı şekilde 5k para çekmeye çalıştım ve yukarıda saydığım bütün adımları gerçekleştirdim. Ancak Teb hesabıma çekim talep etmiştim ve Teb tarafından telefon ile arandım. Parayı kimin gönderdiğini, ne amaçla gönderdiğini vs. pek çok soru sordular. Webmoney aracı kurumlar ile çalıştığı için bu tarz sorunlar olabiliyor ve banka tatmin olmaz ise parayı geri gönderiyor, kabul etmiyor. O zaman 1 ay uğraşmıştım webmoneye dert anlatana kadar neyse ki geri alabildim. Şimdi Enpara hesabı için denedim bakalım ne olacak. Bankadan bankaya da değişiyor, umarım enpara sorun çıkarmaz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.