Webmoney'e giriş yapamıyorum!!

• Kullanıcı mg-web
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

mg-web

Yasaklanmış
Merhabalar, operatörümü değiştirdim ve kaç saattir uğraşmama rağmen giriş yapamıyorum. Onay sms i alamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

Skype yada site üzerindeki sohbetten webmoneyalsat a yazın yardımcı oluyorlar.

Operatörmü değiştirmediğim halde şu anda bende giriş yapamıyorum, doğrulama kodu mesajı yaklaşık 10 dakikadır telefonuma gönderilmedi. Sanırım genel bir sorun.

Skype üzerinden destek ekibi yardımcı oldu, sorun çözüldü.

Bu sorunu bende yaşadım Aylarca 200 dolar bana baktı ben 200 dolara baktım... op.. Değiştirmede webmoney al sat ekibide pek bişey yapamıyor onlarıda aşan bir sorun...

Program eski pc de kaldı, bi dosyaları vardı o da gitti pc de. alsat ekibi program olmadan olmuyor diyor. webmoney'den uğraşıyorum, kimlik vs. gönderdim ama ne olacak bilemiyorum. Sms hakkı satın aldım, onay için onun smsleri geliyor. Kafayı yiyeceğim!!!

Merhabalar, operatörümü değiştirdim ve kaç saattir uğraşmama rağmen giriş yapamıyorum. Onay sms i alamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

Merhaba,

Canlı destek ile iletişime geçin. Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde canlı destek butonunu görebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

Bu sorunu bende yaşadım Aylarca 200 dolar bana baktı ben 200 dolara baktım... op.. Değiştirmede webmoney al sat ekibide pek bişey yapamıyor onlarıda aşan bir sorun...

Yanlış bilgi. Hemen çözülüyor. Keza yukarıda bakabilirseniz kişinin sorunu çözülmüştür.

Operatör değiştirdiğin için doğal olarak simkartında değişti.. Yeniden numaranı tanımlatacaksın daha önce bende yaşadım. Skypeden hallederler. Eğer o saklaman gereken dosyayı kaybettiysen işin daha zor :)

Program eski pc de kaldı, bi dosyaları vardı o da gitti pc de. alsat ekibi program olmadan olmuyor diyor. webmoney'den uğraşıyorum, kimlik vs. gönderdim ama ne olacak bilemiyorum. Sms hakkı satın aldım, onay için onun smsleri geliyor. Kafayı yiyeceğim!!!

Sizin sorununuz daha farklı. Hesabın size ait oluğunu 2 nokta belirler. Biri kaybolsa diğeri ile kaybolanı kurtarabilirsiniz. Bu iki nokta da tahmin edilebileceği üzere .kwm uzantılı dosyanız ve telefona erişiminiz. Siz ikisini de yitirmişsiniz. Bu durumda sorun daha da büyüyor tabii. Sonuçta rastgele biri de gelip ben 2sini de kaybettim diyebilir ve hesabınıza erişim elde edebilir.

[email protected] adresine Türkçe olarak mail atınız. Mailde durumu anlatınız. WMID ve telefon numaranızı belirtiniz. Yardımcı olunacaktır.

Merhaba,

Canlı destek ile iletişime geçin. Webmoney Al Sat | EPARA sitesinde canlı destek butonunu görebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 15:55 ---------- Önceki Mesaj 15:54 ----------

Yanlış bilgi. Hemen çözülüyor. Keza yukarıda bakabilirseniz kişinin sorunu çözülmüştür.

iletişime geçtik, fakat dosya ve program olmadığı için bi'şey yapamadılar. Program olmadan olmuyor dediler.

aynı sorun bendede var. yurrtdışında yaşıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri