Website ve Google Ban hakkında bir soru

55 saniye bence oldukca iyi bir sure hocam dediginiz gibi sitenizle sayfa iceriginiz ayni ise kisiler mutlaka zaman geciriyor bu siralar bayan el isleri ve orgu isleri sayfalari arastiriyorum o tarz bir sayfa acmayi dusunuyorum baya bir ilgi var ve kitle baya olunca tiklanip siteye gitme orani cok yuksek arti olarak orgu isleri oyle bakilip cikilacak bisey olmadigindan baya uzun bir sure zaman gecireceklerini tahmin ediyorum boyle cesitli tarzlarda kendinizi gelistirirseniz cok iyi kazanclar saglarsiniz mesela bir ingilizce oyun modlari indirme sitem var indirme linkine sayac koydum gelen kisi 30 saniye bekledikten sonra indirebiliyor bu da hem kazanci etkiliyor hemde seo acisindan arama motoru siralamalarinda iyi yerlere gelmemi sagliyor

oyun modu sitesinde ki 30 saniye bekletmeniz çok iyimiş hocam :D benim kafamda ki ilk söylediğiniz kadınsal şeylerle ilgili hocam. kadınların sitede geçirdiği süre çok fazla oluyor. görsele takılı kalıyorlar :D

Sosyal medya hesaplarınızda reklamlara tıklayın, bizi destekleyin vb şeyler yazarsanız sorun çıkar yoksa çıkmaz.

Bayağı uzun sürmüş sizin. Şu zamanda bu kadar uzun sürmüyor çok daha kısa sürede banlanıyor hesap.

:D aynen öyle bu dedim 2011 yıllarındaydı şimdi bunu yapmak cesaret ister yapmaya kalksan maksimum 1 hafta için google seni game over yapıyor adsense banlanıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri