Websitem Adsense için Yeterli mi ?

• Kullanıcı wisex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

wisex

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar;

Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar dilerim :)

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Güncelleme : 09.02.2019

SİTE ADRESİ: https://wforum.info/

MOBİL VERİ VE MASAÜSTÜ TIKLAMALAR İLE KAZANÇLAR BU ŞEKİLDE .

OvrDkD.png

Son düzenleme:
Valla kardeş yeterli olsa bile saçma sapan bir şekilde herifler cevap vermiyor adsense başvurusuna. 3 gün oldu tık yok. r10 falan bakıyorum onay alanlar hep ilk 2 günde alıyor. Red cevabı bile gelmiyormuş çoğu kişiye.

Valla kardeş yeterli olsa bile saçma sapan bir şekilde herifler cevap vermiyor adsense başvurusuna. 3 gün oldu tık yok. r10 falan bakıyorum onay alanlar hep ilk 2 günde alıyor. Red cevabı bile gelmiyormuş çoğu kişiye.

10 post girişiyle alanları duymuştum şansımı denesem mi diye düşünüyorum :)

Bi de red yerse sonrası uzun bi süreç bunaltıyor insanı

10 post girişiyle alanları duymuştum şansımı denesem mi diye düşünüyorum :)

Bi de red yerse sonrası uzun bi süreç bunaltıyor insanı

Alanlar var fakat şansa mı yoksa bi taktiğimi var bilmiyorum. Red yersede biraz daha bişiyler yapar sonra gene başvurursun en azından red yediğini görmüş olursun :D

içerik sayısının asla etkisi yok ama 2 tane içeriklede başvurmak yüzsüzlük olur tabi :D iyi kötü biraz dolu görünmesi gerek sitenin.ayrıca 2 günde onay gelmediyse reddedildi diyede bişey yok.bu arada o kadar saçma bi işleyiş varki bu konuda,ortalık çok karışık.full özgün 2 sitem 15 gündür onay almaya çalışıyor,reddediliyor.1 haftalık spam siteyle 13 içerikle onay aldım.üstelik site full kopya yani spin falanda yok direkt karşıdan al siteye ekle şeklinde.eskiden adsense zor onay verdigi zamanlarda farkettigim bişey vardı.atıyorum mesela a içeriginde onay almak zor iken,b içeriginde 3 içerikle 1 günlük siteye onay verirdi.heralde yine öyle bişeyler var ki bagzı arkadaşlar hızlı onay alıyor.

Saçma sapan ama özgün bir sitem var günlük kendi yazılarımı paylaşıyorum. 2 başvuru yaptım 1 günde rededildi. Daha sonra yaptığım alıntıları sildim yazılara resim ekledim birer tane( yaklaşık 50 yazıya 10 tane resim)(yazılarım 200 kelimeyi geçmez belki) Sonra bir daha başvurdum ertesi gün kabul edildi.

içerik sayısının asla etkisi yok ama 2 tane içeriklede başvurmak yüzsüzlük olur tabi :D iyi kötü biraz dolu görünmesi gerek sitenin.ayrıca 2 günde onay gelmediyse reddedildi diyede bişey yok.bu arada o kadar saçma bi işleyiş varki bu konuda,ortalık çok karışık.full özgün 2 sitem 15 gündür onay almaya çalışıyor,reddediliyor.1 haftalık spam siteyle 13 içerikle onay aldım.üstelik site full kopya yani spin falanda yok direkt karşıdan al siteye ekle şeklinde.eskiden adsense zor onay verdigi zamanlarda farkettigim bişey vardı.atıyorum mesela a içeriginde onay almak zor iken,b içeriginde 3 içerikle 1 günlük siteye onay verirdi.heralde yine öyle bişeyler var ki bagzı arkadaşlar hızlı onay alıyor.

Hocam sana bişey sorayım. Şimdi yeni siteyle başvursak ve reddedilse daha sonra bu siteye eski bir adsense hesabından kod ekleyebiliyor muyuz? Bu konuda tecrüben var mı?

Hocam sana bişey sorayım. Şimdi yeni siteyle başvursak ve reddedilse daha sonra bu siteye eski bir adsense hesabından kod ekleyebiliyor muyuz? Bu konuda tecrüben var mı?

şöyle anlatayım hocam bunu,normalde 1 adsense hesabı aldıgında istedigin kadar sitede kullanabiliyordun eskiden.yeni gelen güncellemeden sonra her site için tek tek onay alman gerekiyor.biliyor olabilirsin bunu ama tekrar hatırlatmak istedim :)

soruna gelirsek,önünde 2 yol var.
1.si güncelleme gelmemiş bi adsense hesabı bulursun,800tlye filan satılıyordu geçen hafta bakmıştım en son.bu adsenselerden alırsan,bulursan direkt kodlarını eklersin ve reklam çıkar bu sitede.daha önce reddedilmesinin bi önemi yok yani.

2.si ise parayla bu siteni onaylayan arkadaşlar var.100tl-200tl neyse verirsin,bu siteni onaylatabilirsin.

bi adsense hesabı eski diye,ona güncelleme gelmedi sanmayın sakın.1 yıllık adsensede güncelleme gelmemişken,10 yıllık adsensede güncelleme gelmiş olabiliyor ne yazıkki.bende onlarca adsense var,tamamı güncelleme aldı.yani her site için tektek onay almam gerekiyor.

2016 tarihli web adsense'im var. Daha önce bu adsense'e hemen site ekleyebiliyordum. Artık yemiyor. 21 özgün içerikli ingilizce site için 1,5 ay beklettiler. Web site işleri de zorlaştı artık.

Makale alıntı değilse temayı biraz daha canlı yapsan herangi bi sıkıntı olmaz .

Adsense isi zorlastimi bukadar. Benim 2007den kalma adsense var tum mobil uygulamalarimda ve web sitelerimde kullanabiliyorum. 1tane adsense almaniz daha mantikli degilmi?

Adsense isi zorlastimi bukadar. Benim 2007den kalma adsense var tum mobil uygulamalarimda ve web sitelerimde kullanabiliyorum. 1tane adsense almaniz daha mantikli degilmi?

bi süre önce güncelleme geldi adsense kurallarına.eski-yeni adsense farketmiyor,eger yeni bi sitede kullanmak istiyorsanız sıfırdan başvuru yapar gibi onay alıyorsunuz her site için.bagzı adsenselerde henüz bu güncelleme gelmedi ama sırayla geliyor.eskisi gibi 1 adsense alıp istedigin kadar sitede kullanma devri bitti yani.

Merhabalar;

Herkese iyi çalışmalar bol kazançlar dilerim :)

Sizce websitem adsense için yeterli mi ? Makale sayısını arttırmam onay işlemlerine etki eder mi ?

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Güncelleme : 05.02.2019

SİTE ADRESİ: https://wforum.info/

ADSENSE BAŞVURUSU 4 GÜN ÖNCE REDDEDİLDİ.1 KOPYA İÇERİK GİRİP TEKRAR BAŞVURDUM AKŞAM ONAYLANDI .

7aaa1Y.png

Merhaba, acaba şu anda reklam gelirleriniz nereleri gösteriyor

bi süre önce güncelleme geldi adsense kurallarına.eski-yeni adsense farketmiyor,eger yeni bi sitede kullanmak istiyorsanız sıfırdan başvuru yapar gibi onay alıyorsunuz her site için.bagzı adsenselerde henüz bu güncelleme gelmedi ama sırayla geliyor.eskisi gibi 1 adsense alıp istedigin kadar sitede kullanma devri bitti yani.

Peki mobil uygulamalar icinde gecerlimi bu? Admob.

Hep YouTube Adsense çalıştım ilk defa web adsense deniyorum hocam

Merhaba, acaba şu anda reklam gelirleriniz nereleri gösteriyor

Dün ekledim hocam henüz gelir yok :) Dünden bugüne gelir şöyle;
XMM8gD.png

Reklâm yerleşimin yetersiz.

Hocam adsense yerleşimi hakkında bilgim pek yok malesef

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri