Webtransfer-Finance Sosyal Ağ MikroKredi Nedir ? ( Yüksek Kazanç)

fatihdundar

Kayıtlı Üye
Webtransfer-Finance ile Yüksek Kazanç

qYM6j3.png

Merhabalar arkadaşlar anlatacağım sistem şuan Türkiye'de pek aktif olarak kullanılmıyor. Sistem Rusya merkezli olup Amerika gibi ülkelerde ofisleri vardır. Sistemde üyeler arasında kredi alıp vererek arbitraj yaparak para kazanabiliyoruz.

Peki sistem nasıl ?

Yatırımsız Kazanç
Öncelikle yatırım yapmadan sisteme girersek telefon numaramızı onaylatmamız ile 50$ gibi bir miktar veriyor. Bu para ile sistemde kredi alıp vererek kazandığımız karı çekebiliyoruz. Fakat bu uzun bir zaman alıyor. Zaten adamlarda sistemi öğrenmemiz için 50$ gibi bir para vermişler.

Yatırımlı Kazanç

Örnek olarak ben 200 dolar yatırarak başladım sisteme peki nasıl ilerledim onu anlatayım. 200 dolar yatırdığımız zaman sistemden yatırdığımız 200 doların 3 katını %0.5 faiz ile çekme hakkımız oluyor. Yani 200 dolar yatırdığımız için 600 dolar veriyor. Toplamda 800 dolarımız oluyor. 800 doları %1,5 faizle verdiğimizde yaklaşık olarak 140 dolar karımız olur.

Peki ikinci ay ne yapacağız ?

İkinci Ay ne yapacağız peki elimizde 340 dolar var oldu ana paramızla beraber bu sefer 300 dolar kredi çekiyoruz kullanıcılardan %1 faizle ile bu şekilde 640 dolar paramız oluyor bunun 3 katınıda sistem bize % 0.5 faiz ile kredi veriyor 2560 dolar yapıyor yine aynı şekilde 2500 lirayı faize veriyoruz %1.4 faizle ile 415 dolar karımız oluyor.

Aynı şekilde bu işlemleri devam ettirerek yapıyoruz arkadaşlar arkadaşlara her türlü yardımda bulunacağım. Para yatırma olsun ve diğer konularda destek vereceğim. Sitenin dili rusça fakat türkçe dil seçeneği ile türkçeye çevirebiliyoruz fakat tam kararlı şekilde çalışmıyor.

Referansımdan üye olan arkadaşlara gerekli yardımı yapacağım referans dışı üye olanlar kusura bakmasın sistemi anlatmak biraz zor herkese yardım edemeyeceğim o yüzden

Referans ile Üyelik için: https://webtransfer-finance.com/ru/?id_partner=32036663

Referanssız Üyelik için: https://webtransfer-finance.com

Sistem size kredi verdiğinize dair sertifika veriyor aşağıdaki şekilde

vE5kJ6.png

Ayrıca kredi verildiğine dair döküman bu şekilde gözüküyor
mP6O21.png

Referans ile Üyelik için: https://webtransfer-finance.com/ru/?id_partner=32036663

Referanssız Üyelik için: https://webtransfer-finance.com

Herhangi bir yenilik olduğunda konumu güncelleyeceğim.

Facebook Grubumuz: https://www.facebook.com/groups/454509448047976/

Önemli Güncelleme: 1. Üye olan arkadaşlar site dilini ingilizce olarak kullansınlar türkçeyi tam olarak desteklemiyor.
2. Ayarlar kısmından profilinizdeki telefon numarasını onaylatmanız gerekiyor sms ile 50 dolar bu şekilde hesabınıza tanımlanacaktır.

Yardım Videomuzu İzlemek İsteyenler Buradan İzleyebilirler
https://youtu.be/jmQar8CA2gQ

Güncelleme 22 Mayıs: Bu hafta biraz daha yatırım yaparak çıtayı yükselttim arkadaşlar 12 haziranda verdiğim kredilerin süresi dolacak şekilde ayarladım son durum aşağıdaki gibidir.

XvE7Bk.png

Son düzenleme:

Hocam ponzi olma ihtimali çok düşük 11 gündür sistemin içindeyim sistemi gerçekten anlayınca adamların vurup kaçması için hiç bir sebep yok.

1. Adamlar her üyeye arbitraj için yatırdığı paranın 3 katını %0.5 günlük Faiz ile para veriyor.

2. Peki bu adamlar parayı nereden temin edip bize bu kadar miktarı veriyor diyecek olursanız sistem kredi verdiğiğimizde karın %40 ile %50 oranını alıyor. Bunu ne için yapıyor konudada anlattığım gibi garantör sistemi ödenmemesi gibi bir durumda sistem karşılaması için.

Yani sadece bunlara bile bakacak olursak adamların zaten her türlü karı var kaçıp gitmeleri için bir sebep yok sistemde günlük işlem hacmi 38 milyon dolar ve 4,5 milyon üyesi var. Benim mantığıma göre gayet güzel bir sistem şuan 37 alt üyem var yüklü girenlerde var ama tercih sizin efendim

Hocam 50 doları alıp çıkabilseydin eğer işte o zaman sistem ponzi derdim.
50 doları ile sürekli olarak kredi verirsin çok uzun vadede kazanç sağlayabilirsin.

Ben 400 dolar ile başladım şuan.

Kaç dolar olunca çıkabiliyoruz?

Kaç dolar olunca çıkabiliyoruz?

50 dolar olunca çıkabiliyoruz ama sistemin kendisinin verdiği 50 dolar hariç

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

Üye olan arkadaşlar telefon numaralarını onaylatmaları gerekiyor. Bu şekilde 50 dolar tanımlanacaktır.

bu tarz sistemlere oldum olasi hic güvenmem, böyle bir is mantigi mantikli degil cunku.

bu tarz sistemlere oldum olasi hic güvenmem, böyle bir is mantigi mantikli degil cunku.

Herkesin fikri farklı olabilir hocam saygı duyarım tabiki ödeme aldığımda burada paylaşacağım.

Not olarak: Yeni üye olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıylada yeni video çektim az önce hemen yükleyip burada paylaşacağım

Herkesin fikri farklı olabilir hocam saygı duyarım tabiki ödeme aldığımda burada paylaşacağım.

Not olarak: Yeni üye olan arkadaşlara yardımcı olmak amacıylada yeni video çektim az önce hemen yükleyip burada paylaşacağım

tesekkürler tabi hocam, daha önce bu tarz sistemleri deneyen arkadaslarim oldu cok para kaybettiler o yüzden sizde dahil diger arkadaslarin cok büyük mikarlar yatirmalarini tavsiye etmem.

tesekkürler tabi hocam, daha önce bu tarz sistemleri deneyen arkadaslarim oldu cok para kaybettiler o yüzden sizde dahil diger arkadaslarin cok büyük mikarlar yatirmalarini tavsiye etmem.

Uyarınız için teşekkür ederim hocam tabiki bizi üzmeyecek rakamlar ile girmek lazım

Konuyu takip eden arkadaşlar için video çekip ekledim konuya link olarak

Bu hafta biraz daha yatırım yaparak çıtayı yükselttim arkadaşlar 12 haziranda verdiğim kredilerin süresi dolacak şekilde ayarladım son durum aşağıdaki gibidir.

XvE7Bk.png

Ben fazla birşey anlamadım. :o

İnsanlar üye oluyor herkes birbirine kredi veriyor. Geri alıyor. Sistemin verdiği de var. Kısaca görünürde herkes kazanıyor. Kaybeden kim? :D

Ben fazla birşey anlamadım. :o

İnsanlar üye oluyor herkes birbirine kredi veriyor. Geri alıyor. Sistemin verdiği de var. Kısaca görünürde herkes kazanıyor. Kaybeden kim? :D

Bankadan kredi çekiyormuşsun gibi düşün ya da sen bankasın başka biriside krediği verdiğin kişi burada kim kaybediyor ? :D Kredi verdiğin kişi o parayla işini hallediyor. Sende kazanç sağlıyorsun :)

Normal bankaların kredi sistemi nasıl dönüyor yani onu kavramak lazım :)

bu işde bi saçmalık var ama neyse :D inşallah sistemin başına bişey gelmez.

herkez faiziyle takas ediyo her taraf zarar nasıl kar oluyor sistem nasıl kar ediyor sistemde faiz veriyor.

bu işde bi saçmalık var ama neyse :D inşallah sistemin başına bişey gelmez.

herkez faiziyle takas ediyo her taraf zarar nasıl kar oluyor sistem nasıl kar ediyor sistemde faiz veriyor.

Dediğim gibi iyi anlamak lazım hocam günlük bülten ve videolar yayınlıyorlar. Sertifikaları gösterdim onu geçtim Temmuz 2014 den bu yana hiç bir aksaklık olmamış sistemde hiç bir olumsuz durum yok yani. Burada işini bilmeyen zarar edebilir buda ayrı bir gerçek çektiğin krediyi zamanında ödemezsin günlük faiz gelir içe gidersin işte o zaman zararın olur.

sistem güzel ama bu kadar riske girmek yerine enparaya yatırmak daha mantıklı

Sistem patladığında içeride parası kalanlar kaybeder :)

Belkide dediğin gibidir hocam yoruma açığım tabi sonuçta adamlar bana para vermiyor bizim sistemi savun diye ama benim mantığıma çok yatıyor adamlar çok güzel kazanıyor zaten her kredi verenin karına en az %40 ortak :)

Bankadan kredi çekiyormuşsun gibi düşün ya da sen bankasın başka biriside krediği verdiğin kişi burada kim kaybediyor ? :D Kredi verdiğin kişi o parayla işini hallediyor. Sende kazanç sağlıyorsun :)

Normal bankaların kredi sistemi nasıl dönüyor yani onu kavramak lazım :)

kredi alan aldığından fazlasını ödüyor doğaal olarak bu kadar basit

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri