Webvideom.org | VideoMixer | Ücretsiz Otomatik Video Karıştırma + Seslendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok hocam lisanslı kullanıyorum. render işlemi başlıyor biraz geçtikten sonra resimdeki hatayı alıyorum.
Anladım, dediğim gibi daha önce (6.000+) böyle bir geri bildirim almadık, sanırım bilgisayarınıza format atmanız lazım. VİRÜS yemişsin ya da Eski bir konfigrasyonunuz var,

Son düzenleme:
Anladım, dediğim gibi daha önce (6.000+) böyle bir geri bildirim almadık, sanırım bilgisayarınıza format atmanız lazım. VİRÜS yemişsin ya da Eski bir konfigrasyonunuz var,

hocam belki bu resimler sorunu bulmada yardımcı olabilir size

1VWEL5.jpg

LZzDyV.jpg

Sizin bilgisayar pert :( bunu benim konum altında paylaşmanız olmanız da artniyet aramıyorum lakin, geçmiş olsun genç arkadaşım.

Yok hocam asla artniyetli bir paylaşım değil yaptığınız program çok güzel ve tam aradığım bir program, render alırken hata veriyor ama programın temp klasörüne yazı sese çevirip çıkarıyor. yarın iş yerine gittimde ajanstaki çalışan yazılımcılar bir baksın belki win 10 kullandımdan kaynaklı bir sorun olabilir. eğer çözüm bulurlarsa konuda belirtirim yardımınız için çok teşekkür ederim başarınızın devamını dilerim iyi çalışmalar

Son düzenleme:
Yok hocam asla artniyetli bir paylaşım değil yaptığınız program çok güzel ve tam aradığım bir program, render alırken hata veriyor ama programın temp klasörüne yazı sese çevirip çıkarıyor. yarın iş yerine gittimde ajanstaki çalışan yazılımcılar bir baksın belki win 10 kullandımdan kaynaklı bir sorun olabilir. eğer çözüm bulurlarsa konuda belirtirim yine yardımınız için teşekkürler iyi çalışmalar
Anladım, yani beleşcilik yapıyorsanız lütfen sorunlarınızı ulu orta çemkirmeyin. Özel mesaj ile belirtebilirsiniz, teşekkürler, iyi çalışmalar

Anladım, yani beleşcilik yapıyorsanız lütfen sorunlarınızı ulu orta çemkirmeyin. Özel mesaj ile belirtebilirsiniz, teşekkürler, iyi çalışmalar

merhaba yanlış anlamayında adam size çemkirmemiş soru sormuş düzgünce kendi hatası vardı belki sorup ona göre dönüş yaparım size belki başkalarıda karşılaşır diye yapmış gelip bu tarz yorum yazmanız hiç hoş olmamış bir de beleşcilik falan ayıp lütfen..

Beleşçilik derken ? Ayriyeten yaşınızı bilmiyorum ama çemkirmek filan size yakışır bir kelime değil. siz konunuzu açmışsınız paylaşımızı yapmışsınız bende sitenize üye olmuşum ve programınızı kullanıyorum ve aldığım bir hatayıda konunuzda sizinle paylaştım ve sizde bir kaç yol gösterdiniz bende olmadığını belirttim tekrardan teşekkür edip konu kapattım yani sonrada laf atışması yapıyorsunuz hiç hoş değil

Webvideom ÜCRETSİZ Videomixer 6.400+ kullanım ve ÜCRETSİZ SESLENDİRME ile burada, başkalarının paralı köpekleri dışarı lütfen,

ÜCRETSİZ Webvideom.org Hesabınız ile ücretsiz olarak ÜCRETSİZ SESLENDİRMELERİ Videomixer programını ÜCRETSİZ olarak kullanabilirsiniz.
EDıT: GEREKSIZ

Son düzenleme:
Webvideom ÜCRETSİZ Videomixer 6.400+ kullanım ve ÜCRETSİZ SESLENDİRME ile burada, başkalarının paralı köpekleri dışarı lütfen,

ne biçim destek sağlıyorsunuz gerçekten kullancak insan bile kullanmaz yazık valla sizin gibi insanlara acıyorum ya

Bu konuya bi ban lazım bu ne laflar böyle

bu konu bir kez daha kanıtlıyorki bedavadan daha pahalı bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri