Webview de admob mu adsense mi?

• Kullanıcı madjal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS

madjal

Kayıtlı Üye
Google playda webview bir uygulamam var
Adsense reklamlarını kullanıyorum.
Ama admob un tam sayfa olan geçiş reklamında daha fazla gelir sağlanabileceğini dusundum.
Bunu deneyen varmı. Adsense reklamlarına oranla admob un tam sayfa geçiş reklamlarının getirisi arasında ne kadar fark olur.?

Adsense'nin mobil reklam gösterme servisi Admob değil mi zaten hocam? İkisi farklıysa ben bi ara 100 gösterime 5 lira falan almıştım Admob ile tam sayfa uygulama reklamıydı eğer dediğiniz oysa

İkiside googlenin ama webview için ikiside uygun olsa da ben sadece adsense demedim.
Adsense i kaldırıp admob ekleyebiliyor.
Admob gelirini test eden varsa diye soruyorum
100 gösterime 5 lira muazzam bi rakam:)
Her saniye zarardayim o zaman

Hocam çok güzel bir soru bence siz deneyin sonra sonuçları paylaşın

Admob tam sayfa reklamlar özenli yerleştirildiğinde ( yani kullanıcıyı sıkmayacak şekilde) çok güzel kazançlar sağlamak mümkün..

Uygulama için admob daha fazla kazandırır.

admob kullanmanızı öneririm gösterim ve tıklama başı gelirleri çok çok yüksek diğer reklamlara göre, banner ve geçiş eklerseniz iyi olur ancak şöyle birşey var eğer reklam kimliğiniz ban yerse güncelleme atmanız gerekir, bunun yerine server side birşeyler yapın ban yiyen reklamlarınızı yayından kaldırıp yeni reklam kimliği ile yolunuza devam edin..

2 günlük testime göre admob ile adsense arasında bi fark yok arkadaşlar.
admob 3k tam sayfa geçiş reklamı gösterimine 1-2 tl anca yazıyor.
tbm ve to oranı adsense ile aynı.
aralarında bi fark yok. hatta bana kalırsa apk dosyasıyla uğraşıp durmamak için webview için adsense daha ideal.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri