WhatsApp guncellemesi hakkında

• Kullanıcı frax1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

frax1

Yasaklanmış
Cok ilginç bir şekilde bu konunun konusuldugunu goremedim forumda. WhatsApp kullanmaya devam ediyor musunuz. Ben bip e gectim etrafimdaki insanlarida bu yonde telkin ediyorum siz ne düşünüyorsunuz:confused:

Cok ilginç bir şekilde bu konunun konusuldugunu goremedim forumda. WhatsApp kullanmaya devam ediyor musunuz. Ben bip e gectim etrafimdaki insanlarida bu yonde telkin ediyorum siz ne düşünüyorsunuz:confused:

Bip hakkında wpden daha beter şeyler duydum, kaldı ki yerli bir platform olacak ve herkes istediği gibi düdük öttürebilecek v.s sanmıyorum ya.

Telegram alternatif ve güzel bir yer, biraz güncelleme alıp ufak tefek detaylar girerse daha iyi olacak. Ama biraz da çöpçatanlık yeri gibi duruyor hayırlısı

telegram ruslara ait. acikcasi ucretli bile yapsalar whatsapp kullanmaya devam edecem.

Ben de sevmezdim ırk testi yaptığımda kökenimin Rus topraklarında yaşayan bir topluluktan geldiğini farkettim. Irkçı tavırların ne kadar boş bir şey olduğunu dna ırk testi yaptırdığında insan daha iyi anlıyor. Hayırlısı :)

Adam güvenmiyorum yazmış ırkçılık ile alakasını pek çözemedim.

Ben de rusya da tek adamlık olduğu için pek güvenmem açıkcası.

bilim adamı veya devlet ajanı değilsen fazla önemsenmeyecek bişey. neden bu kadar abartıldı onuda bilmiyorum.

ruslara guvenmiyorum. kisisel tercihim

telegram kurucusu, rusya doğumlu ama ülkesini terketmiş biri.

Pavel Valeryeviç Durov (d. 10 Ekim 1984), popüler sosyal ağ VK kurucusu ve eski CEO'su, Telegram adlı mesajlaşma servisinin kardeşiyle birlikte kurucu ortağı Rusya doğumlu internet girişimcisidir. Ünlü matematikçi ve bilgisayar programcısı Nikolay Durov'un küçük kardeşidir.

Rusya'da siyasi otoriteler tarafından tartışmalı bir şekilde elinden kurucusu olduğu VK alınınca abisi ile birlikte Rusya'yı terketmiştir.

Kullanmaya devam sanırsam zaten kararlarından dönmüşler.

bilim adamı veya devlet ajanı değilsen fazla önemsenmeyecek bişey. neden bu kadar abartıldı onuda bilmiyorum.

telegram kurucusu, rusya doğumlu ama ülkesini terketmiş biri.

Pavel Valeryeviç Durov (d. 10 Ekim 1984), popüler sosyal ağ VK kurucusu ve eski CEO'su, Telegram adlı mesajlaşma servisinin kardeşiyle birlikte kurucu ortağı Rusya doğumlu internet girişimcisidir. Ünlü matematikçi ve bilgisayar programcısı Nikolay Durov'un küçük kardeşidir.

Rusya'da siyasi otoriteler tarafından tartışmalı bir şekilde elinden kurucusu olduğu VK alınınca abisi ile birlikte Rusya'yı terketmiştir.
Seni platin olarak görmek üzüyor bizi Hüseyin efendi 😂

Signal dediler bomboş bir uygulama. Bip deniyorum onada olumsuz yorum yapan çok. Açıkçası Amerika menşeli şeylerin hepsinden sıkıldım adamlar dünyayı umursamaz hale geldiler ve çok tehlikelidir insan ne yapacağını şaşırıyor. Kendini aciz hissettiginiz olur ya tam olarak o noktadayim en sonunda alıp bir arazi domates biber tavuk falan yetistirecem:o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri