Wifi bağlantısını 2 kat aşağı taşımak için öneri verir misiniz

collabo

Kayıtlı Üye
Merhabalar , daha önce benzer bi konu mevcuttu ama orada çok daha uzun mesafeler için bi öneri istenmişti . Bana bağlantıyı 2 kat aşağı taşımak için bir öneri lazım , bağlantıyı kaliteli bir şekilde versin istiyorum yani kaliteli bir ürün önerebilirseniz sevinirim . Daha detaylı bahsetmek gerekirse mevcut 3. kattaki modemimden yayılan wifi sinyalini 2.kata koyduğum bi cihazla 1. kata kaliteli bi sinyal akışıyla vermek istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

wifi konusunda profesyonel olmasamda oldukça farklı cihazlar deneyim farklı testler yapmışımdır.

2. kata tl-wr1043 koyarsan tplink ve wds modunda açarsan sadece elektrik kablosuyla 3. kattaki internete kablosuz bağlanıp ister aynı isimde ister farklı isim ve şifreyle alt kata sinyal olarak verebilirsin.

daha uygun fiyatlı olsun istersen
TL-WR841N bakabilirsin ama v2 ve üstü olması faydanadır.

eski modeller bunları alma
TL-WR841N
tp-link-tl-wr841n.jpg

tl-wr1043
9vxv-800.jpg

yeni modeller bunları almanı tavsiye ederim.
TL-WR841N
841N-1280_2%29.jpg

tl-wr1043
2-1043-v2.jpg

Access point almanız gerekiyor hocam arastırın anlarsınız

3 Kat asagidan evime access point ile wifi baglantisi cektim. Gayet memnunum super cekiyor.

arkadaşlar bende modemi alt katta bırakıcam pcyi çatıya cıkarıcam masaüstü oldugu icin usb ile bi aparat varmıs pcye wifi adaptor gibi birşey yapıyormuş nasıl oluyor bi yardımcı olur musunuz . fiyat ne kadardır. link atarmısınız internetten sipariş vericem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri