Wikipedia'ya Erişim Engellendi Mi?

hiçbir ırktan rahatsız değilim ben. ırkçılıktan rahatsızım. bu son cevabım.

Irkçılıktan bende rahatsızım sorun şu ki ırkçılığı ekmek yediğiniz toprağa tüküren sizlerin yapması. :)

Size bi şey diyen yok. Rahatsınız bu toprakta emek yiyorsunuz ama yukarıda yazdığımı yapıyorsunuz.. :) Sorun bu zaten..

Yoksa hiç bir site kapanmaz sorun sizin beyniniz..

Sonuç Türkün Türkt'en başka dostu yoktur. Ülkemizde yaşayan ve ben Türküm diyemeyen o hainler varya, işte bütün sorun onlar zaten. Ekmek yediği kaba tüküren ırk varya işte sorun orada aslında.. Onlar kabul ettiği gün bu ülkede başka bir ülke daha olmayacağını, o zaman bu sorunlarda kalkar. Ulan Amerikada bilmem kaç bin tane çinli, hintli, bilmem kaç bin tane avrupalı var; sorsan hepsi Amerikalıyım der. Bizde ise hainler para kazanıp konuda adı geçen serefsiz örgüte yardım eder.

Bu ülkede en güzel sektörler sizin elinizde.
İstanbul'u köşe bucak elinizin altına aldınız ne dükkan kaldı ne iş imkanı hepsi sizde. Türk kardeşim yolda su satacak satamıyor. E5 te sizin.
Minübüse biniyorum şoför telefonla konuşuyor tek bir Türkçe cümle yok. Ama şöföre ne diyosun sen kardeşim diyen yok.
Pazara gidiyorum meyve sebze alıcam, Türkçe'yi bitirmişler. "Abla haye haye abi ha ha bunlar iyi ha. Hele kardaş burdan al ha.." Konuşma böyle.
Biz Türkler ülkemizde gariban hayatı yaşarken ve ticaret sektörü sizin elinizdeyken hala özgürlük diyorsunuz.

Yazıklar olsun!!!

İstanbulu araplar işgal etti resmen bundan rahatsızmısın?

Rahatsızım fakat bahsi geçen terör örgütünün onlarla irtibatı varmı? Varsa hepten rahatsızım. Dedim ya Türkün Türkten başka dostu yok. Sen neyin peşindesin Hayırdır? :)

Ne biliyim ülkede milyonlarca suriyeli ve arap var ve hiç bir işe yaramıyor ama senin sorunun Kürtler?

Ne biliyim ülkede milyonlarca suriyeli ve arap var ve hiç bir işe yaramıyor ama senin sorunun Kürtler?

Kürtler diye bir şey demedim. Ben ekmek yediği toprağa tüküren hainlerden bahsettim. :)

Bak aşağıdaki bayrağı öyle yada böyle seveceksinizzzzzzzzzz!!!!! Ok hadi eyvalah daha yazmıcam bu konuya..

maxresdefault.jpg

harbiden neyin peşindesiniz arkadaşlar okudum yorumlarıda karşı çıkanlar olmuş engellenmesine. Ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa onun yapılması lazım, bence engellendiği çok iyi olmuş. Sen kimsin ki koskoca ülkeyi terörü desteklemekle suçlayacaksın yiyorsa almanya ya amerika ya yapsın bakalım. Sizede bravo vallaha arkadaşlar ülkenin menfaatlerini düşünmek yerine ne yapmışsınız.

Wikipediada ki yanlis içerikler yüzünden kaldırılması biraz tuhaf, çünkü bildiğim kadarıyla bunları wikipedia yazmiyorki kullanıcılar yazıyor. Yanlış içeriği biri kalkıp duzenleyebilirdi. Ki bizim millet bu konuda hassastır, duyulur duyulmaz hemen biri doğrusunu yazardı.

harbiden neyin peşindesiniz arkadaşlar okudum yorumlarıda karşı çıkanlar olmuş engellenmesine. Ülkenin çıkarları neyi gerektiriyorsa onun yapılması lazım, bence engellendiği çok iyi olmuş. Sen kimsin ki koskoca ülkeyi terörü desteklemekle suçlayacaksın yiyorsa almanya ya amerika ya yapsın bakalım. Sizede bravo vallaha arkadaşlar ülkenin menfaatlerini düşünmek yerine ne yapmışsınız.

Dünya kadar CIA belgelerini sızdıran wikileaks Amerikada açık, girmeyi dene bakalım girebiliyormusun Milyonlarca Amerika yönetimiyle alakalı belge paylaştılar hala açık. Amerikada
Türkiyede bi Berat Box diye birşey paylaştılar anında yasakladılar yetmedi google drive bile yasakladılar. acıyorum sadece

X0GnD5.png

Wikipediada ki yanlis içerikler yüzünden kaldırılması biraz tuhaf, çünkü bildiğim kadarıyla bunları wikipedia yazmiyorki kullanıcılar yazıyor. Yanlış içeriği biri kalkıp duzenleyebilirdi. Ki bizim millet bu konuda hassastır, duyulur duyulmaz hemen biri doğrusunu yazardı.

türkiye dünya standardında özgür bir yargı ve adalete sahip belkide en bağımsızıda olabilir. o şekilde idealar varsa bağmsız ve tarafsız hakimler ilgili makamlar herkim olursa olsun yargılayıp gerçekleri çıkartır. oturduğumuz yerden biz nerden bilelim kim işid ile iş yapmış kim yapmamış ?? yaptı desekte yanlış yapmadı desekte yanlış. yapmadıysan bağımsız mahkemelere çıkar aklarsın kendini.

neyse kuzey kore gibi en azından komple interneti kesmiyorlar. bazen nankörleşebiliyoruz bizde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri