Windows 10 Fiyatı Açıklandı. Win7 ve Win8 Kullanıcıları 1 Sene Bedava Kullanacak

emeğe saygı ile şirket sahibinin zengin olamsının ne alakası var:)

bizden alıcakları 10-100 artık fiyatı her neyse onlara eksi veya artı olarak birşeyi değiştirmeyecek, onu söyleyemeye çalışıyorum. Adamlar zaten zengin.

bizden alıcakları 10-100 artık fiyatı her neyse onlara eksi veya artı olarak birşeyi değiştirmeyecek, onu söyleyemeye çalışıyorum. Adamlar zaten zengin.

Umarim ileride bir proje yaparsin ve onu korsan olarak indirirler 1 kisi bir kisidir isterse 62626262 kattrilyonlari olsun yinede sen onlarin emegini caliyorsun konu para degil. EMEK

Telefondan gönderildi.

Hayatımda ilk kez apple ın işletim sistemine para vermiştin yazılım olarak 30 dolarmı neydi ozamanlar Sıfır sana has bir işletim sistemi içerisinde ne var Düşünme derdin yok şimdi bedava Mac os x . Yani diyeceğim o ki böyle 10 20 dolar yapsa bir çok kişi alacak ama adamlar sanki almayın diye fiyat biçiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

stabil hale gelmeden win10 a geçiş yapmayacağım, şimdi her saat devamlı güncelleme yapacaklardır makineyi sürekli yormayı sevmiyorum. 1 ay sonra çoğu güncellemeyi tamamlamış olurlar o zaman bende win10 a geçerim :) Bu arada lisanslı ürün kullanıyorum ve tavsiye ediyorum..

ben de daha gelmedi güncelleştirme geldiği gibi kurucam.

Edge tarayıcısını merak ediyorum eğer hızı iyiyse choreme çöp olur gereksiz yere pc yi yavaşlatıyor

Bana gelmedi bu windows 10 güncellemesi aylardır herkese geliyor bana yok. Orijinal oysaki.

"Windows 10'u, halihazırda Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan herkes bilgisayarına indirebilecek."

Külliyen yalan. :D

Bana gelmedi bu windows 10 güncellemesi aylardır herkese geliyor bana yok. Orijinal oysaki.

"Windows 10'u, halihazırda Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan herkes bilgisayarına indirebilecek."

Külliyen yalan. :D

29 temmuzda indirilebilecek yazıyor du.Bana da gelmedi daha sırayla geliyor sanırım :D

Alışmışım win 7 e gerisiyle işim olmaz.:) Uzay mekiği alsam win7 kullanırım yine..

şu anda w8 deki gıcıklıklar gitmiş gibi.
mouse u sağa sola getirince ekran değiştirme saçmalığı yok.
dosyalar daha hızlı açılıyor,orası net farkediliyor.

Sağ alt köşede çıkan windows 10 simgesine sağ tıklayıp windows 10 u al a tıklayın, az önce güncelledim, bence oldukça başarılı ve stabil görünüyor.

Sağ alt köşede çıkan windows 10 simgesine sağ tıklayıp windows 10 u al a tıklayın, az önce güncelledim, bence oldukça başarılı ve stabil görünüyor.

Güncelleme yapınca nasıl oluyor hocam?Bir nevi üzerine ekliyor sürümü değilmi?Bence format atarak yüklemek daha mantıklı :D

Saniyede 250$ kazanan birine para kazandirma gibi niyetim yok :) xp efsaneydi cok ekmegini yedim sonra win7 cikti onu kullaniyorum simdilik beni cezbeden biryani yok ilerde zorunlu olursa buluruz bir dvd kurariz temiz temiz ;)

Güncelleme yapınca nasıl oluyor hocam?Bir nevi üzerine ekliyor sürümü değilmi?Bence format atarak yüklemek daha mantıklı :D

Evet üzerine yüklüyor ancak format atmanıza gerek olduğunu sanmıyorum, çünkü bütün ayar ve programlarım hatta sürücülere kadar sorunsuz çalışıyor, toplamda 30 dakika sürdü güncelemenin kurulması, yani kendinize eziyet etmeden kurabilirsiniz.

Gider 1 sene bedava kullanır sonra güzelinden bi format atarım mis :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri