Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bana hala güncelleştirme gelmedi orjinal olduğu halde
Benim de gelmedi orjinal olmasına rağmen.
Windows 10 Güncellemesi Gelmeyenler İçin Hemen İndirme Rehberi
Burda yazmışlar ama bana geldi bunu denemedim
Emeğe saygı? Şirketin kurucusunun cebinde $75 milyar dolar, Microsoft kendi başına bu 2014 yılında $85 milyar dolar kazanmış. Sen, ben almasak birşey olmaz, merak etme.
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır yahu.
Zenginden çalmak serbest mi?
Sanki sen orjinal kullanıyorsun diyenlere hemen cevap vereyim.
Yaptığı kötülüğün farkında olup vicdanen rahatsızlık duyup aklında ileride orjinal alma fikri yatan bir insan olmak var, yaptığı kötülüğü normalleştirip yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözünü temsil eder şekilde hareket eden bir insan olmak var.
denedim olmadı
Ben yükledim klasör geçişleri falan güzel olmuş
Hocam ayrıca tüm programlar çalşıyor mu sizde? Kanal takipler falan hata veren program var mı baktınız mı?
Bu nasıl bir düşünce yapısıdır yahu.
Zenginden çalmak serbest mi?
Sanki sen orjinal kullanıyorsun diyenlere hemen cevap vereyim.
Yaptığı kötülüğün farkında olup vicdanen rahatsızlık duyup aklında ileride orjinal alma fikri yatan bir insan olmak var, yaptığı kötülüğü normalleştirip yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözünü temsil eder şekilde hareket eden bir insan olmak var.
Vay,vay,vay. Görende sizin sürekli lisanslı ürün alan, hayatında torrente elini sürmemiş insan zannedecek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.