Windows 10 Fiyatı Açıklandı. Win7 ve Win8 Kullanıcıları 1 Sene Bedava Kullanacak

bana hala güncelleştirme gelmedi orjinal olduğu halde

Windows 10 pro kullanıyorum en kısa zamanda geçin

Emeğe saygı? Şirketin kurucusunun cebinde $75 milyar dolar, Microsoft kendi başına bu 2014 yılında $85 milyar dolar kazanmış. Sen, ben almasak birşey olmaz, merak etme.

Bu nasıl bir düşünce yapısıdır yahu.
Zenginden çalmak serbest mi?
Sanki sen orjinal kullanıyorsun diyenlere hemen cevap vereyim.
Yaptığı kötülüğün farkında olup vicdanen rahatsızlık duyup aklında ileride orjinal alma fikri yatan bir insan olmak var, yaptığı kötülüğü normalleştirip yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözünü temsil eder şekilde hareket eden bir insan olmak var.

Yaptığı kötülüğün farkında olup vicdanen rahatsızlık duyup aklında ileride orjinal alma fikri yatan bir insan olmak var, yaptığı kötülüğü normalleştirip yavuz hırsız ev sahibini bastırır sözünü temsil eder şekilde hareket eden bir insan olmak var.

boşver bir gün biriside ondan çalar ödeşirler. çalan adamda onun çok parası var birşey olmaz der geçer

Bende orjinal değil bana güncelleme geleli 2 ay felan oldu.
Geçmem çünkü tüm programlar Win7 için ayarlı.
Geçenlere hayırlısı olsun.
10-12 sene Xp kullandım Bir 7-10 senede Win7 kullanırım.
:D

Hocam şöyle yapacaksın.
Alt resimde ki ayarları yap.
5624.jpg

Daha sonra aşağıda ki resim gibi bu "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" klasöre giriş yapıp ne varsa sileceksin.
2015072913113380472.jpg

Çalıştıra cmd yaz ve komuta wuauclt.exe /updatenow bunu yaz ama enter yapma bekle. Daha sonra Windows update girip güncelleştirmeleri denetle de ve ardından komutta ki yazıyı enterla. ;)

---------- Spam Engelliyici 13:23 ---------- Önceki Mesaj 13:21 ----------

Ben yükledim klasör geçişleri falan güzel olmuş

Hocam ayrıca tüm programlar çalşıyor mu sizde? Kanal takipler falan hata veren program var mı baktınız mı?

[MENTION=18417]Rospel[/MENTION] eyw oldu sanırım :D

Hocam ayrıca tüm programlar çalşıyor mu sizde? Kanal takipler falan hata veren program var mı baktınız mı?

Şimdilik sorun yok herşey çalışıyor.Bir tek yükledikten sonra ekran kartı driveri yüklemeniz lazım ekran çözünürlüğü bozuluyor diğerlerinde sıkıntı yok

ben windows ınsider üyesiyim Microsoft asla ücretsiz olacağını söylemedi yeni windows lisanslı win8 ve 8,1 kullanıcıları için ücretsiz olarak update şeklinde verilecek ancak diğer kullanıcıların yine satıl alması gerekecek..

Windows 10‘un Türkiye saati ile 29 Temmuz saat 11:00 itibarıyla indirilmeye başlanması bekleniyor ancak The Verge şimdiden bazı bilgisayarların C:\$windows.~BT dizininde Windows 10 dosyalarının indirilmiş olduğunu belirtiyor.

Yani bugün yeni windows'a geçebilirsiniz şahsen ben geçeceğim :)

Vay,vay,vay. Görende sizin sürekli lisanslı ürün alan, hayatında torrente elini sürmemiş insan zannedecek.

DreamSpark keyleri geçerli sayılmıyor. DreamSpark'a düşmesini bekleyeceğim :D

Windows 10 da Office kuran var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri