windows 10'a geçmeli miyim ?

3 Aydır en ufak sorun yaşamadan win10 kullanıyorum. Geçmemek saçma geliyor, ama temiz kurulum yaparak geçilmeli

Uygulama geliştiricisi isen win7 benim özel dosyalarım var bilgisayarımı kişisel işlerim için kullanıyorum diyorsan windows 10 (güvenlik açısından en üst seviyede sebebini hacker arkadaşlar bilir ) ben windows xp - win 8.1 - windows 10 kullandım sırayla fakat yaklaşık 10-11 ay kullandıktan sonra windows 10 u sildim bazı programların uyumluluk sorunu vardı windows 7 ye geçtim bakcak olursak win7 daha stabil fakat windows 10 daha güvenli

çıktığı günden beri kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım memnunum

W10 kurdum 1 saat kullanmaya çalıştım format atıp W7 kurdum

Win10 yükseltme yaparak geçersen birsürü sorunla karşılaşırsın. Temiz kurulum yap formatlı olarak ozaman stabil ve sorunsuz. Güncellemeleri kapatıyorsun,sonra ek bir program ile manuel olarak updateleri yükleyebilirsin, win 10 en büyük sorunu o.

Win 7 seriali ile win10 u aktifleştirebilirsin tabi win7home ise win10 home olarak. Bende eski laptopun home starteri vardı kullanmadığım, sanalmakinede win10 kurup serialini ona geçirdim, serial değerlenmiş oldu. Korsan kullanıp boşa kulhakkına gireceğine oem win10 daha iyidir.

Ücretsiz kullanım için son 1 ay sanırım, sonrasında geçersen win10 için para ödemek zorunda kalırsın.

Benim için Win10un artısı; 6 senelik i3 hdd 5200rpm win7de 3-4dk da açılırdı... Win10da pc açılış süresi en fazla 9,10 sn. Sanki uykudan uyanır gibi açılıyor. 2.si pc kapat yapmıyorum hiç uyku ya basınca 1 sn de uykuya, 2 gün sonra mouse ye dokununca 2 sn de aynı nerede kaldıysam devam ediyor. SSD olsa ne olur bilmiyorum.

ay ben geçtim çok memnunum :D hele win8 kullanıyorsan hiç düşünme hemen geç çok kolay kullanımı

Temiz kurulum yaparak Pro sürümüne geç bayadır kullanıyorum ilk yükseltme yaptığımda bir çok sorun vardı fakat temiz kurulum'la herşey düzeldi .;)

ben crack windows 7 le windows 10 a geçip oluşan serial keyi kaydettim. sonra formatlayip temiz windows 10 kurulumu yapip serial keyi girdim. böylelikle orjinal windows 10 keyine sahip oldum. ne akılliyim dimi. :D

Bilgisayar iyiyse win 10 harika değilse pişman olursun

hocam sakın ama sakın geçme neden diye soracak olursan 2 gün önce bir güncelleme yolladılar neyse upadate ettik pcye restart attık sağ tık çalışmıyor. biraz araştırdım nedendir değildir diye microsoft forumuna yazmışlar güncellemeden sonra oldu diye birçok kişide bu sorun oldu ben dahil. neyseki 10 saat felan sonra yeniden güncelleme yolladılar sorun ortadan kalktı windows 10'u tam anlamıyla kullanmak için en az 1 yılı daha var bence. (benimki yükseltme değil direk kurulu geldi bilgisayarım asus n551jw)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri