Windows 8 Single Language kurulumu

Revilationer

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.muhammedyusufguven.com
Arkadaşlar önceden asus pc aldıydım ilk aldığımda kurulu gelen standart Windows 8 Single Language oluyor. Ben bunu pro yapmaya çalışırken amatörce işler yaptıydım. Orjinal lisansı kopyaya çevirdim ve şu an "Pro with media center" adı altında geçiyor. Asus teknik destek bana ürün keyinin biosa gömülü olduğunu eğer tekrardan format atarsam otomatik tanıyacağını söyledi. Uzun zaman geçti bunun üzerinden. Şu aralarda bilgisayarım acayip yavaş bende hem format atayım hemde orjinale çevireyim şunu dedim. İnternetten Winodws 8 Single Language .iso dosyası buldum. Ancak program açıklamasında "ORJİNAL MSDN", "32×64 Bit gibi ifadeler geçiyor bu MSDN denen şey benim orjinal lisansıma zarar verir mi ayrıca 32x64 bit ne demek ben pcnin 64 bit olmasını istiyorum.
Teşekkür ederim yardımcı olan olmayan herkese :)
Vesselam..

Arkadaşlar önceden asus pc aldıydım ilk aldığımda kurulu gelen standart Windows 8 Single Language oluyor. Ben bunu pro yapmaya çalışırken amatörce işler yaptıydım. Orjinal lisansı kopyaya çevirdim ve şu an "Pro with media center" adı altında geçiyor. Asus teknik destek bana ürün keyinin biosa gömülü olduğunu eğer tekrardan format atarsam otomatik tanıyacağını söyledi. Uzun zaman geçti bunun üzerinden. Şu aralarda bilgisayarım acayip yavaş bende hem format atayım hemde orjinale çevireyim şunu dedim. İnternetten Winodws 8 Single Language .iso dosyası buldum. Ancak program açıklamasında "ORJİNAL MSDN", "32×64 Bit gibi ifadeler geçiyor bu MSDN denen şey benim orjinal lisansıma zarar verir mi ayrıca 32x64 bit ne demek ben pcnin 64 bit olmasını istiyorum.
Teşekkür ederim yardımcı olan olmayan herkese :)
Vesselam..

32 64 bit bildigim kadarıyla 32bit 4gb ram'e kadar destek verebilmekte ramlerin tam performans kullanmak için 64bit kurman gerekiyor ve birçok programı full performans kullanmak için 64şart. yinede yanlısım olabilir ama 4gbden az ram varsa 32 kur. ama şunu kesin biliyorum.

standart ile pro arasında dil paketleri farkı vardır. proda 10 15 dil seçenegi varken standartta tr vardır sadece. yani bunun için format atma. atıcaksan 8.1 yap 8 pro degil. single laguage adı üstünde zaten tek dil oldugu için küçüldülmüş boyutu digerleriyle aynı işlevi var boyut küçük digerleri büyük diye aldanma :)

Son düzenleme:
Recovery atarak eski orjinal lisanslı haline döndürebilirsin

Recovery derken? 12 GB ram var hocam bide

---------- Spam Engelliyici 22:01 ---------- Önceki Mesaj 21:59 ----------

Hocam birde format atma amacım orjinal yapmak ve sistem sadece Single Languageyi destekliyor.
32 64 bit bildigim kadarıyla 32bit 4gb ram'e kadar destek verebilmekte ramlerin tam performans kullanmak için 64bit kurman gerekiyor ve birçok programı full performans kullanmak için 64şart. yinede yanlısım olabilir ama 4gbden az ram varsa 32 kur. ama şunu kesin biliyorum.

standart ile pro arasında dil paketleri farkı vardır. proda 10 15 dil seçenegi varken standartta tr vardır sadece. yani bunun için format atma. atıcaksan 8.1 yap 8 pro degil. single laguage adı üstünde zaten tek dil oldugu için küçüldülmüş boyutu digerleriyle aynı işlevi var boyut küçük digerleri büyük diye aldanma :)

12 gb ram varsa makinende x64 tabanlı sistem kurmalısın, eğer x32 kurarsan ram 3.25 olarak görünür kalanından faydalanamazsın, Windows 8 Pro indir biryerden iso dosyasını yazdır ve kurulumunu yap direk

Ama orjinal sistemini kurcam diyosan, arkadaşın dediği gibi recovery yaparak sistemi ilk aldığın zamanki haline döndürebilirsin

Hocam ben orjinal olsun destekte falan sıkıntı yaşamak istemediğim için Single Language istiyorum çünkü benim orjinal keyim var. Bu indirdiğimde 32x64 yazıyor 32 bit mi 64 bit mi ne anlama geliyor bu ifade

Yazıdığımı tekrar okursan ne anlama geldiğini anlıyacaksın, ama ben söylüyorum sana x64 olanı kuracaksın sonra keyi gir lisansla

Bende Pro sürümü için demedim zaten hocam arkadaş kendi lisansını kullanıcam dediği için Single Language yi kurup key girmesini söyledim

DLRZG7w.png

Hocam önceden pcme Windows 7 format attıydım internet sürücüsü olmadığı için internete de bağlanmıyordu hiçbirşey yapmıyordu telefondan indirip kurduydum zar zor ama bu orjinal ya belki sıkıntı çıkmaz

Win 8.1 ile Win 7'nin gördüğü ethernet sürücüleri vs.. aynı değil. :D Win 8.1 çoğu zaman görüyor.

Hocam ben orjinal olsun destekte falan sıkıntı yaşamak istemediğim için Single Language istiyorum çünkü benim orjinal keyim var. Bu indirdiğimde 32x64 yazıyor 32 bit mi 64 bit mi ne anlama geliyor bu ifade

Yazıdığımı tekrar okursan ne anlama geldiğini anlıyacaksın, ama ben söylüyorum sana x64 olanı kuracaksın sonra keyi gir lisansla

Şimdi anladın mı kardeşim olayı ? ne demek istediğimi ben burdaki konuşmada pro sürümünden bahsetmiyorum farkındaysan.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağlıcakla formatı attım ama driver sıkıntısı az da olsa yaşıyorum programlarla eksik driver falan arattım ama hala aynı durumda. Sıkıntı masaüstü .exe programlarında görüntü kalitesi berbat ne yapabilirim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri