Windows Azure Kapanma Sorunu

Cimri biri olarak bedava imkanı oldukça azure'yi kolay kolay bırakmayacağım. Milyalarda kazansam Azure'ye devam.

Ayrıca şu verdikleri 450 liralık paket 70-80 tl bile etmez. Fiyatları çok fahiş.

Normalde ben 6 ayda 500 lira verirdim vds'ye bu sayede toplamda 15'e yakın vds açtım aynı anda 2 tane kullandığım oldu. Çok pratik. Ayrıca makina da sağlam :)

Aynen +10 benimde tercih sebebim bu yeni bir makine bile gelmiş 448 gb ram 32 çekirdek :)

bu arada portal ekranına bile artık azureden açtığım A1 paketten giriyorum. sürekli açık olan bi tane hesap var... onu kullanıyorum basit şeyler için..

bi ihtimal ip/mac ile mimlenmiş olabiliriz diye..

ama şuanda hiç ama hiç camtasiadan render almadım..
sadece youtube-dl.exe yardımı ile download,
free youtube uploader ile uploader
bi de ytspammer botu kullandım

yani işlemciyi falan çok kasacak bi eylemde bulunmadım diyebilirim..

muhtemelen render alırken artan cpu kullanımı göze batıyor..

işin kötü tarafı, free diye alıp 2 küsür lira verdiğimiz hesap 1-2gün sonra kapanıyor ve alınan renderler, yapılan işlemler yalan oluyor :S

Aynen +10 benimde tercih sebebim bu yeni bir makine bile gelmiş 448 gb ram 32 çekirdek :)

Yemez o makinayı almak :)

Yine direk biter aldığın gibi ama bu sefer gerçekten bittiğinden :)

bu arada portal ekranına bile artık azureden açtığım A1 paketten giriyorum. sürekli açık olan bi tane hesap var... onu kullanıyorum basit şeyler için..

işin kötü tarafı, free diye alıp 2 küsür lira verdiğimiz hesap 1-2gün sonra kapanıyor ve alınan renderler, yapılan işlemler yalan oluyor :S

2 küsür lira vermiyoruz o para geri geliyor :=)

2 TL provizyon amaçlı alınıyor hocam 1-2 gün içinde hesaba iade ediliyor yani tamamen ücretsiz :)

Yemez o makinayı almak :)

Yine direk biter aldığın gibi ama bu sefer gerçekten bittiğinden :)

2 küsür lira vermiyoruz o para geri geliyor :=)

2 TL provizyon amaçlı alınıyor hocam 1-2 gün içinde hesaba iade ediliyor yani tamamen ücretsiz :)

nasıl iade ediliyor :D
hiç dikkat etmedim iyimi.. gördüğüm kadarıyla sanal karttan çekiliyor ve bi dahada gelmiyor.. hemen bi inceleyeyim :)

bana da yardım edin lütfen
paypal kartı fazla kullanmıyorum sanal kartım yok, paypal kartı girsem sorun olur mu habersiz çekim yapıyor mu 2tlyi çektikten sonra kartı silebiliyormuyuz bir daha çekmemesi için

bana da yardım edin lütfen
paypal kartı fazla kullanmıyorum sanal kartım yok, paypal kartı girsem sorun olur mu habersiz çekim yapıyor mu 2tlyi çektikten sonra kartı silebiliyormuyuz bir daha çekmemesi için

Kartı silmen için aboneliği iptal etmen lazım ozamanda bir işe yaramaz sanal kartla alman daha güvenli her ihtimale karşı çünkü -500 TLlik bir çekim yapıyor kusura bakmayın hocam ben yardım ederdim ama babamın kredi kartı olduğu için yapamam zar zor aldım.

Kartı silmen için aboneliği iptal etmen lazım ozamanda bir işe yaramaz sanal kartla alman daha güvenli her ihtimale karşı çünkü -500 TLlik bir çekim yapıyor kusura bakmayın hocam ben yardım ederdim ama babamın kredi kartı olduğu için yapamam zar zor aldım.

yok hocam kartınızı istemedim siz bana yol gösterin yeterli kaç tl yüklenmesi gerek sanal karta

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] - [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]
arkadaşlar, şimdi tektek hesaplara baktım, ama çekilen tutarlar hiç iade olmamış..
sizin hesaplarda nasıl görünüyor durum..
provizyondan direk hesabamı geçiyor ?

şimdi ben işlemi şöyle yapıyorum..
eski sanal kartım varsa onu iptal edip hemen yenisini açıyorum,
3lira limit veriyorum (limit geçerlilik süresi 1saat), ve azure işlemlerini yapıyorum, kalan tutarda zaten 1saat sonra sıfırlanıyor..
peki şimdi azurenin çektiği tutarı geri ödemesine dair takibi nasıl yapabilirim/nereden görebilirim..
bu arada banka İş Bankası

[MENTION=12157]Mtkn58[/MENTION] - [MENTION=11667]mikail9595[/MENTION]
arkadaşlar, şimdi tektek hesaplara baktım, ama çekilen tutarlar hiç iade olmamış..
sizin hesaplarda nasıl görünüyor durum..
provizyondan direk hesabamı geçiyor ?

şimdi ben işlemi şöyle yapıyorum..
eski sanal kartım varsa onu iptal edip hemen yenisini açıyorum,
3lira limit veriyorum (limit geçerlilik süresi 1saat), ve azure işlemlerini yapıyorum, kalan tutarda zaten 1saat sonra sıfırlanıyor..
peki şimdi azurenin çektiği tutarı geri ödemesine dair takibi nasıl yapabilirim/nereden görebilirim..
bu arada banka İş Bankası

Vallaha hocam bende babamın kartından yapıyorum garanti eve ekstre gelince bakıyorum Microsoft diye bir çekim görünmüyor acaba yenimi geldi bu iade etmeme olayı.

Vallaha hocam bende babamın kartından yapıyorum garanti eve ekstre gelince bakıyorum Microsoft diye bir çekim görünmüyor acaba yenimi geldi bu iade etmeme olayı.

işin garibi, kart ekstresinde de bi ödeme yok..
ama şimdi kartın limitinden sanal karta 3lira atınca kartın limit düşüyor..
kalan tutar sıfırlayınca, kalan tutar kadar artıyor ve öyle kalıyor..

sonrasında da hiç dikkat etmedim ama yeni bi vds işi olduğunda mutlaka not edip kontrol etmem lazım

işin garibi, kart ekstresinde de bi ödeme yok..
ama şimdi kartın limitinden sanal karta 3lira atınca kartın limit düşüyor..
kalan tutar sıfırlayınca, kalan tutar kadar artıyor ve öyle kalıyor..

sonrasında da hiç dikkat etmedim ama yeni bi vds işi olduğunda mutlaka not edip kontrol etmem lazım

Açtığın sanal kartı para geri iade gelene kadar açık tut yoksa paranı geri alamazsın

Ben hemen iptal ettim bir kere hocam internet bankacılığından herhangi birşey faturada görünmemişti her türlü iade ediliyor bence.

Ben geri alamıyoruz biliyorum. Bir deneyeceğim gelecek ay. Çok yazmak istemiyorum spam olmasından dolayı. Çok mesaj yazdık bir konu da :)

Ben geri alamıyoruz biliyorum. Bir deneyeceğim gelecek ay. Çok yazmak istemiyorum spam olmasından dolayı. Çok mesaj yazdık bir konu da :)

Hocam bazı konulara o kadar boş yorum yazan varken bizimkisi sorun değil bence biz burada bir konu hakkında fikir alışverişi yapıyoruz :) artık bende alırken iptal etmeyeceğim sanal kartı iade tutarı gelsin öyle iptal ederim sağolun bu yorumunuz için.

Arkadaşlar 2 tl problem değil o kadar da cimri olmayalım. Millet 80 lira veriyor bu vds'ye :)

2 büyük problemimiz var şuan için. İlki ilk başta hesap açarken yakalıyorlar. Bir sorun oluştu diye. O hatayı alınca vazgeçmeyin. Bekleyin 2-3 gün sonra açıyorlar bazen 1 gün sonra.

En büyük diğer problem hesap açıldıktan sonra ki kapanma olayları. Bunları zaman geçtikçe çözmeye çalışacağız.

İlk adımlarımız hesap açarken çok dikkatli oluyor her bilgiyi çok mantıklı giriyoruz. Outlook hesabımıza kadar düzenli olsun.
Diğeri ise mümkün olduğunda torrent'den uzak duruyoruz. Şimdilik bu adımları uyguladığımız taktirde hesaplara pek bir şey olmuyor.

bu arada arkadaşlar, vds kullanımı için imaj oluşuruyor musunuz ? yoksa her yeni açtığınız vds için baştan mı kurulum yapıyorsunuz ?

bu arada arkadaşlar, vds kullanımı için imaj oluşuruyor musunuz ? yoksa her yeni açtığınız vds için baştan mı kurulum yapıyorsunuz ?

İmaj olayını ilk kez duydum. Ben her defasında tekrardan vds oluşturuyorum bence daha güvenli. Eski hesapları yeni vds de kullanmak biraz sıkıntı (yani hepsini)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri