windows azure kullanmayı beceremiyorum

B
  • Kullanıcı bigman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
B

bigman

Guest
Windows azure 1 ay deneme süresini duyunca hemen kayıt oldum herşeyi yaptım servere bağlandım ama program indiremiyorum bir çok siteye giremiyorum işletim sistemide Windows 8 ve İngilizce baya yabancı kaldım duruma. güvenlik ayarlarındanmıdır nedir çözemedim. ilk defa vds alıyorum daha önce hiç kullanmadım.

takip bende sanal kart bulabilirsem alıcam bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır

sorunlarımız çok farklı ben satın aldım hatta bağlanıyorum ama işte sıkıntılar var

sorunlarımız çok farklı ben satın aldım hatta bağlanıyorum ama işte sıkıntılar var

benim demek istediğimi anlamadınki satın alınca böyle bir durumla karşılaşırsam benim içinde ön hazırlık olur demek istedim :cool:

ınterne gırmen ıcın guvenlık ayarlarına ızın vermen gerekıyor zaten ınternete gırmete calısınca dırek ekrenara gelıyor duzenlı bır sekılde yaptıgında kalıcı olarak kalıyor sıkıntı cıkmaz

bende üye olmaya çalıştım kartımı girdim 2 TL çekmişler ama üye olamadım

skype: hattab.samil , fazlasıyla 4 yılımı gecırdım wındows azurede yardımcı olmamı ıstedıgınız konu olursa kapımı tıklayabılırsınız

skype: hattab.samil , fazlasıyla 4 yılımı gecırdım wındows azurede yardımcı olmamı ıstedıgınız konu olursa kapımı tıklayabılırsınız

sanal kart içinde çalabilirmiyiz kapını paypaldan ödemesini yapıcam? 3tllik yetiyormuş sanırım

sanal kart içinde çalabilirmiyiz kapını paypaldan ödemesini yapıcam? 3tllik yetiyormuş sanırım

maalesef hocam bankamla ılgılı bır sıkıntı var onu halledene kadar sanal kart saglamıyorum, saglıyan arkadaslar bulursunuz elbet ama sanmıyorum 10 lıradan asagı vereceklerını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri