Windows Azure (Sorun)

okan6526

Yasaklanmış
Arkadaşlar
Windows azureyi satın alıyorum 1 aylık yaklaşık 2-3 saat sonra kapatıyorlar. Anlamadım gitti bugun 3 kere aldım 3ünüde kapattılar. Lütfen birisi yardımcı olabilirmi ?

Hocam, ip değiştirin, çerez silin. Yeniden açın, açarken farklı isim, cep telefonu ve sanal kredi kartı kullanın. Sorun ortadan kalkacaktır. (eğer azure hesabıyla yasadışı bir iş gerçekleştirmiyorsanız)

Tamamdır Hocam. farklı bi netten deniyeceğim.

Hocam, ip değiştirin, çerez silin. Yeniden açın, açarken farklı isim, cep telefonu ve sanal kredi kartı kullanın. Sorun ortadan kalkacaktır. (eğer azure hesabıyla yasadışı bir iş gerçekleştirmiyorsanız)

Azure için kullanılabilecek bir telefon doğrulama sistemi varmıdır?
Sizin sistemi youtube için kullanıyorum ancak sms gönderen stabil çalışan bir sistem bulamadım yada beceremedim. Yardımcı olursanız bu hususta memnuniyet duyarım

Azure için kullanılabilecek bir telefon doğrulama sistemi varmıdır?
Sizin sistemi youtube için kullanıyorum ancak sms gönderen stabil çalışan bir sistem bulamadım yada beceremedim. Yardımcı olursanız bu hususta memnuniyet duyarım

Yok hocam maalesef, ben de arkadaşların cep telefonlarını kullanarak açıyorum. Türk numarası olması şart azure için bu nedenle zor.

Yok hocam maalesef, ben de arkadaşların cep telefonlarını kullanarak açıyorum. Türk numarası olması şart azure için bu nedenle zor.

Teşekkürler bende aynı şekilde açıyorum ama bir yerde kitlenicez belli. Birde bu hizmeti yeni açacak arkadaşlar makina konfigürasyonlarını çok yüksek seviyede tutmayın, sonra 2 günde krediniz tükeniyor. :)

Teşekkürler bende aynı şekilde açıyorum ama bir yerde kitlenicez belli. Birde bu hizmeti yeni açacak arkadaşlar makina konfigürasyonlarını çok yüksek seviyede tutmayın, sonra 2 günde krediniz tükeniyor. :)

1 Azure başına 12 Tane XS VDS 1 ay ideal :D Rami yüksek tutmanın o kadar gereği yok yani bizim işler için.

1 Azure başına 12 Tane XS VDS 1 ay ideal :D Rami yüksek tutmanın o kadar gereği yok yani bizim işler için.

O şekilde 1 ay sürüyorsa süper. Ben 3 hesap almıştım gereksiz Ram ile doldurup makinaların hepsini imacros için bırakmıştım. Açıkçası 3 hesap çöp oldu.
Bu sms doğrulama işini bulabilirseniz eğer ve paylaşırsanız sanırım size 90 gün kadar dua edebilirim :)

Yok alamıyorum ya şimdide parayı çekti. ödeme kabul edilemiyor dedi. Sanal kart kullanıyorum.. pff. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] .

Parasını yollasam birisi bana satın alabilirmi sanal kartıyla ?

yardımcı olabilecek varmı

Yok alamıyorum ya şimdide parayı çekti. ödeme kabul edilemiyor dedi. Sanal kart kullanıyorum.. pff. [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] .

Parasını yollasam birisi bana satın alabilirmi sanal kartıyla ?

yardımcı olabilecek varmı

Hocam ödeme kabul etmiyor demesi çok küçük ihtimalle sanal karttan dolayı, yeni sanal kart oluşturup deneyin. Ama asıl önemli olan telefon numarası, telefon numarası onaylandı gözüküyor ama ödeme alınmadı gözüküyor daha sonra. Bu nedenle olmuyor. Telefon numarasını gerçek +90lı bir arkadaşınızın cep telefonunu kullanarak onaylayın sonra hiç kullanmadığını sanal kart ile, ip değiştirip, çerez silip açın açılacaktır.

tamam hocam. teşekkür ederim. yarın ilgilenebileceğim ozaman

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri