Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar dun aldım ama 1saat sonra kapandı stop yazıyordu start falan yoktu yenı kurayım dedım engellı vs yazdı ulke için bi bendemi bu sorun![]()
1 ay bitince ip değiştirerek falan tekrar deneme süresi alabiliyormuyuz.
Ben bu vdsyi kullanmak istiyorum.Acaba Paypaldan sanal kart gibi bişey oluşturuluyor mu?
Off ya zaten hiç birşey dilediğimce olmaz.Garantı banka hesabından sanal kart acabılırsınız yada kredı kartından sadece
Off ya zaten hiç birşey dilediğimce olmaz.![]()
paypal katım yok enparaya daha 2 saat önce başvurdum gelicekler üye olucam.paypalada sadece 1kere turbobitten 10dolar ödeme almıştım 20tlye tablet kılıfı aldım.1.57tl kaldı dedim bi vds deneyeyim ama olmadıenpara hesabınız var ise onunlada oluyor hocam, paypal kartı denemedım onuda denemek lazım![]()
paypal katım yok enparaya daha 2 saat önce başvurdum gelicekler üye olucam.paypalada sadece 1kere turbobitten 10dolar ödeme almıştım 20tlye tablet kılıfı aldım.1.57tl kaldı dedim bi vds deneyeyim ama olmadı![]()
Şimdi aklıma cin gibi bir soru geldi 1 ay kullandıktan sonra yenisini almamızı nasıl engelliyor windows forumdaki kardeşlerim kesin bulmuştu bu işin de çakallığını![]()
ben sana söyleyeyim
çerezleri sil
ip değiştir
yeni bir sanal kart al
yeni bir hotmail hesabı al
yeni bir telefon numarası bul
işte hepsi bu kadar
Bugün benimde başıma geldi ve sorunu böyle çözdüm..
Bana 1kereliğine ayarlayabilirmisiniz?ben sana söyleyeyim
çerezleri sil
ip değiştir
yeni bir sanal kart al
yeni bir hotmail hesabı al
yeni bir telefon numarası bul
işte hepsi bu kadar
Bugün benimde başıma geldi ve sorunu böyle çözdüm..
Bana 1kereliğine ayarlayabilirmisiniz?
Şimdi aklıma cin gibi bir soru geldi 1 ay kullandıktan sonra yenisini almamızı nasıl engelliyor windows forumdaki kardeşlerim kesin bulmuştu bu işin de çakallığını![]()
Bende kart yoktaNeyi ayarlayacağım hocam ? Yazdığım aşamaları tek tek yaparsanız olur zaten..
Bende kart yoktasiz açıp verirmisiniz dedim ama vermezsiniz heralde kolay gelsin.
hocam aslında vermek zor değil ama ziraat bankam yılda sadece 10 kere almama izin veriyor ve 6 tane kaldı yıl sonuna kadar. Ama forumda başka biri belki verebilir. 2tl istiyor zaten sadece.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.