Windows Azure ve Kredi Kartından Çekilen Para

Ininal ile Azure alınabiliyor. Sanal kart ile almak daha garanti yine de. Burada parayı çekmesine rağmen onay vermemesinin tek bir sebebi var o da Türkiye'den bağlandığınızda Türk cep telefon numarası istiyor olması. Siz telefon onayını geçseniz bile herhangi bir telefonla, ya da kendi numaranızla ikinci bir sefer, hiç bir şekilde onay vermiyor kredi kartı yüzünden değil bu telefon numarası yüzünden. Telefon numarası asıl onay sorununu yaşatan. Bunu bilerek deneyin :)

Bu arada ininal ile alınıyor derken, aynı ininalı bir daha kullanamazsınız, sıfır ininal ile sıfır cep tel numarası ile aldım daha önce ancak defalarca. Yine de sanal kart daha verimli ininal arada sapıtıyor.

Not: zaten [MENTION=4970]Avarice[/MENTION] de söylemiş daha önce aynısını :)
Sıfır telefon ve sıfır ininal kartla denedim yine hata verdi :(

Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.

PHP:
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam ininal kartla alırken isim bölümüne tam olarak ne yazıyorsunuz ?

Ininal kartta da sanal kartta da öyle isimli bir problem yok hocam. Kafanıza göre takılabilirsiniz, ne yazarsanız yazın olur.

Üstte arkadaş ininal ile denemiş olmamış, engellemiş olabilir azure, sürekli güncelliyor çünkü. Size tavsiyem sanal kart kullanın. Teb hesabı olan arkadaşlar sürekli sınırsız sanal kart açıp kapayabiliyor internet şubesinden onu tavsiye ediyorum.

Ödeme yöntemi için yetki alamıyoruz. Lütfen bilgilerin doğru olduğundan emin olun veya farklı bir ödeme yöntemi kullanın. Bu iletiyi almaya devam ederseniz, lütfen finansal kurumunuza başvurun.

aynı problemle karşılaştım google amcaya sordum biri cevaplamış

Merhaba Mücahid Bey,

Bu sorunun nedeni çoğunlukla kredi kartının çeşitli nedenlerden dolayı kabul edilmemesidir.

Alternatif olarak, kayıt olmak için kullandığınız Live ID'nin Microsoft'ta "İş Hesabı" olarak tanımlı olması durumunda da bu hatayı alabilirsiniz.

Bu durumu kontrol etmek için Sign in to your Microsoft account adresinde oturum açıp sağ üstte, adınızın altında TR-İş Hesabı veya US-İş Hesabı yazıp yazmadığını kontrol edin. Şayet yazıyorsa, Windows Azure deneme sürümüne kaydolmak için farklı bir Live ID deneyin.

İyi çalışmalar,

Mehmet

Ben de baktım cidden Tr-iş hesabı yazıyor

edit yeni hesap alıp çözmeye çalıştım problemi fakat yine aynı sorunu verdi..bu defa da farklı tel numarası girip denemeye çalışacam
kart hareketlerine bakıyorum 2 tl x 4 de kesilmiş hesaptan

Sonuç bu iş için aldığım ininal kart fos çıktı :)
içindeki 20 tl buhar oldu
Farklı tel,mail değiştirerek denedim işe yaramadı kart almamış arkadaşların bilgisi olsun böyle bir sorun var

arkadaslar bu windowsazure hesabini silmek mumkunmu?

Arkadaşlar konuyu yukarı taşıdığım için özür dilerim ama benim gibi parasını kaybeden arkadaşların durumlarında bi gelişme var mı? Yoksa kaybettiğimiz para ile mi kaldık?

2 kere daha önce aldım azure ama bendede şuan böyle bir hata veriyor. Halbuki farklı tel ve farklı sanal kartta kullandım parayı çekti ama bu hatayı verdi 10 tl yaktım bugün bu yüzden. Bu sorunu çözen bilen biri yokmu yav ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri