Wireless Kota sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

irfancan

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar arkadaşlar ben uzun süredir kullandığım bi wifi var iyi netide şifresini kırdım ada kafama şu takıldı ya kotalıysa ya adam memurları alıp kapıma gelirse bende modem arayüzünden kullanıcı şifresini adını felan buldum sorgullattım kullanımını bu sonuç ortaya çıktı
EVNa98.jpg

Sizce internet kotalımıdır. ???

Kotalı olsa o kadar donwload yapmaz. Ama kotlı kotasız olsun birinin ağına izinsiz bağlanmak ne kadar doğru olur. Cevabını biliyorsunuz zaten

Eğer bu kadar down siz yapıyorsanız yapmayın hocam yazık günah karşı tarafa.

Kotalı olsa o kadar donwload yapmaz. Ama kotlı kotasız olsun birinin ağına izinsiz bağlanmak ne kadar doğru olur. Cevabını biliyorsunuz zaten

hocam modem arayüzünden adressinede kim olduğunada baktım bizim eski komşu :D istesek verirdi ama kırdıktan sonra istemedim dormada soramadım adama kotalımı diye. neyse ozaman sıkıntı yok kotasızsa kota limitleri kaç gb bilginiz varmı ?

---------- Spam Engelliyici 20:07 ---------- Önceki Mesaj 20:06 ----------

Eğer bu kadar down siz yapıyorsanız yapmayın hocam yazık günah karşı tarafa.

yok hocam ya benim en fazla yaptığım 80 gb ta 5 bilemedin 6gb

bu devirde kim kotalı internet kullanırki.
hocam tespit edilirsen 10.000 tl ye kadar tazminat davası açabiliyor bilgin olsun.
ama sanmam tespit edeceğini

Yaptığının suç olduğundan haberin vardır umarım.

5 gb ı benim diyosan sorun yok komşun sağlam downloaderlardan :D

Yaptığımın yasal olmadığını biliyorum. Beni kader bunu yapmaya zorladı :D dasD:AS

[MENTION=22833]2days1sleepingman[/MENTION] hocam olurmu olur olmaz demeyelim. olsa bile okadar büyümez olay komşu sonuçta :D

Kotasız değildir büyük ihtimal kotalı olsa çoktan ağında birini olduğunu anlardı :) Bu arada yaptığın suç ve etik değil hocam.

5 gb ı benim diyosan sorun yok komşun sağlam downloaderlardan :D

Aksine moderatör abiciğim adam modeme sağlam bi şifre bile koyamıyo WEP koruma yapıp sayı yazabiliyor sadece Sanırsam *****grafi ve film izliyo aşırı dozda.

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Kotasız değildir büyük ihtimal kotalı olsa çoktan ağında birini olduğunu anlardı :) Bu arada yaptığın suç ve etik değil hocam.

Hocam beni ailem buna zorladı eve net alımıyolar bende daha girmedim 18 yaşıma mecburum yani :/ pişmanımda

biraz yutuba kafa yor, kısa sürede 4 hanelere gelirsin, kendine internet bağlat
yaptığın bu şey kul hakkına giriyor

ag ayarlarından ortak ag yap bilgisayar adını da system yap seni agga goremez gorse bile system olarak gor.ama eger icinde kusku varsa kullanma derim

Hocam beni ailem buna zorladı eve net alımıyolar bende daha girmedim 18 yaşıma mecburum yani :/ pişmanımda
Bu söylediğiniz geçerli bir neden değil. Komşunuz şikayet etse direk suçlu durumdasın. Benim önerim komşundan interneti kullanmak için izin iste. Diğer türlü başın daha çok ağrıyabilir.

şaka maka profiline trabzon yazıyor inşallah benim modeme girmişsindir

O zaman git ailenle konuş siz almayınca ben böyle başkasının netini sömürüyorum de. Adamınki kotalıysa aylık kaç yüz lira kitliyorum o insanlara diye söyle belki bağlatırlar eve onlar bağlatsa da senin kafan değişmicek o belli.

yanlız acımanız için yazmıyorum boşuna mesaj atma yani bi soru sordum sorumun cevabını aldım senin görüşün beni ilgilendirmiyo ve olayda seni ilgilendirmiyo.

---------- Spam Engelliyici 21:01 ---------- Önceki Mesaj 21:00 ----------

O zaman git ailenle konuş siz almayınca ben böyle başkasının netini sömürüyorum de. Adamınki kotalıysa aylık kaç yüz lira kitliyorum o insanlara diye söyle belki bağlatırlar eve onlar bağlatsa da senin kafan değişmicek o belli.

yok hocam ya önceden vardı inanırmısın bilmem ama pcnin wifi tuşu paslanmıştı oderece açmazdım wifiyi.

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:01 ----------

erdoğdu ben be abicim okadar menzilli bi wifi bulmak zor be :D

---------- Spam Engelliyici 21:02 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

ag ayarlarından ortak ag yap bilgisayar adını da system yap seni agga goremez gorse bile system olarak gor.ama eger icinde kusku varsa kullanma derim

denemekte fayda var :) teşekürler :D

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

biraz yutuba kafa yor, kısa sürede 4 hanelere gelirsin, kendine internet bağlat
yaptığın bu şey kul hakkına giriyor

hocam allaha şükür 3 haneli kazanacam bu ay bağlatmada bişe yokta ağustosta yaş dolacak napalım ağutosa kadar sömüreceğiz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri