WLToys V911 Pro v2 (4 KANAL) Yarı-Profesyonel HELİKOPTER

WebServisi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.webservisi.org
2 hafta önce almış olduğum WLToys V911 Pro v2'yi hevesimi aldığımdan ve birazda nakit ihtiyacı yüzünden satıyorum.

SKU093776.1.jpg
fdfsdfsf.gif

Helikopter 4 Kanallıdır, Oyuncak Değildir, Oyuncak olanlar 3 Kanallı aletlerdir. Ayrıca oyuncak olanlar 2 pervanelidir, Bu alet TEK PERVANELİDİR.

Bu heli'nin 4 kanalı ile;
+ kendi etrafında sağa-sola dönüş,
+ sağ yana- sol yana gidiş, (3 kanallı oyuncak olan modellerde bu özellik yoktur)
+ ileri - geri hareket,
+ ve yükselme - alçalma fonksiyonlarını kullanabilirsiniz.

Ayrıca kumandası LCD ekranlıdır, helikopterin tüm yön hareketlerini ekrandan görebilirsiniz.

Sıfır Hiç Kullanılmamış pervaneleri ile göndereceğim.

Resimler;
http://resim.webservisi.org/images/helik.jpg
http://resim.webservisi.org/images/2014090915.jpg

Kutu içeriği:
Köpük kutusunda;
WLToys v911 pro v2 Helikopter,
2.4 Ghz LCD ekranlı kontrol kumandası,
2 Adet Batarya,
Batarya şarj aleti,
1 Adet Arka Yedek Pervane,
Kullanım Klavuzu
Ayrıca 6 Adet Alkalin Kalem Pili kumandanın içinde benim hediyem olarak göndereceğim.

Piyasa fiyatı 150 TL'dir. Araştırabilirsiniz Gittigidiyor, Sanalpazar vs.
Benim satış fiyatım: 80 TL

NOT: bu ürünün yedek parçaları kolay bulunmaktadır ve ucuzdur

Ödeme alanları: Garanti Bankası

Mail: webservisi@hotmail.com

Hocam yanlış anlaşılmasın da bu bildiğin oyuncak

5000 tl'lik phantom vision + oyuncak değlmi ?
buda 80 tlik oyuncak herkesin hobbysi vardır sanane kardeşim ?
ayrıca yetişkinlerin oyuncagı bu , ver bakalım 5 yaşındaki cocugun eline ne olacak.

ayrıca oyuncak olsa ne fark eder youtube'un en büyük kanalları en dandik oyuncaklar ile paraları götürüyor:)

ayrıca yetişkinlerin oyuncagı bu , ver bakalım 5 yaşındaki cocugun eline ne olacak.

ayrıca oyuncak olsa ne fark eder youtube'un en büyük kanalları en dandik oyuncaklar ile paraları götürüyor:)

Demek istediğim, benim bildiğim rc uçaklar benzin, nitroyla çalışır. Bu yüzden oyuncak olarak gördüm kötü bir amacım yok ayrıca tavrın hiç hoşuma gitmedi sana ne falan.

Demek istediğim, benim bildiğim rc uçaklar benzin, nitroyla çalışır. Bu yüzden oyuncak olarak gördüm kötü bir amacım yok tavrın hiç hoşuma gitmedi.
Tamam arkadaslar konuyu dagitmayalim lutfen.

Satış devam ediyor

Demek istediğim, benim bildiğim rc uçaklar benzin, nitroyla çalışır. Bu yüzden oyuncak olarak gördüm kötü bir amacım yok ayrıca tavrın hiç hoşuma gitmedi sana ne falan.

bu şekilde daha acıklayıcı cevap verseydin bende yanlış anlamazdım tamam sorun yok kolay gelsin :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri