eğer forumda wolfteam oynayan varsa forumca vs atabiliriz dostlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o oyuna bi girdikmi bi daha cıkamayızbulaşmayın.
Ben oynuyom![]()
bana uyar valla sniper oynayalım ama çok güzel olyor![]()
ne alakası var hocam oyunların yaş ortalaması mı olur ? Herkez zevkine göre oyun oynarben o oyunun yaş ortalaması 15 sanıyodum :O
ben o oyunun yaş ortalaması 15 sanıyodum :O
15 zaten en büyükleri bu arkadaş işte böyle arada yt ilede uğraşıyor![]()
Nasıl bi oyun bu?
sende şaka yaptıgını söyle bana hocam ne olur![]()
ne alakası var hocam oyunların yaş ortalaması mı olur ? Herkez zevkine göre oyun oynar
bende youtube para kazanma vs işlerinin yaş ortalaması 20 40 zannediyordum ama öyle değilmiş
en azından 25'iz diyip gezmiyoruz hocam rahatız![]()
hocam bende oynadım zamanında zevk vs değil oyun oynarken havada uçuşan küfürlerle dolu kulaklarımız yetişkin insanlar kolay kolay öyle konuşmaz ordan biliyoruz ortalamanın 15'i geçmeyeceği konusundada iddaalıyım hala
---------- Mesaj saat 21:02:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:12 civarında gönderildi. ----------
bende youtube para kazanma vs işlerinin yaş ortalaması 20 40 zannediyordum ama öyle değilmiş
en azından 25'iz diyip gezmiyoruz hocam rahatız![]()
bak bu benim facebook profilim.
bu arada forumda herkeste bakabilir yaşımdan şüphesi olan ... 3 çocugum var ... izmirde oturuyorum aslen diyarbakırlıyım. 18 yaşındasın senle daha fazla polemiğe girip lafı uzatmayacağım kardeşim . hadi kendine iyi davran
---------- Mesaj saat 21:12:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:10:02 civarında gönderildi. ----------
buyur hocam böyle birşeyHayır çok ciddiyim nasıl bi oyun bu?
https://www.youtube.com/watch?v=PHHJU13vNXA
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.