Wondershare Video Editor (Lisans bedava).

ben bu konuya 10 üstünden 10 veririm çünkü ne zamandır arıyordumve bulamamıştım hocam konuyu açan ellerin dert görmesin çok teşekkürler

@darall , @nescafe3in1
emaile ilk gelen emaili görmezden gelin işe yaramıyor.
ikinci bir email geliyor aşağıdaki gibi.
"Download is ready: Wondershare Video Editor | Apr 18, 2014‏ "

O mailin içinde download linklerinin altında aşağıdaki gibi belirtilmiş yönlendirme linkine tıklıyorsunuz.

"click here to visit the giveaway page"

Oraya emailiniz @'ten önceki kısmını ve emailinizi yazıp Get License'ye tıklıyorsunuz.
Tekrar e-mail geliyor orada yazılı.
Gerisini halledersiniz sanırım.

Rammstein hocam saol tekrar, programı kurcaladım biraz çok güzel, ancak çok fazla kasıyor neden anlamadım.
PC den kaynaklı olacağını sanmıyorum.
Camtasia yağ gibi akıyor 6 gb ram var.

hocam @'dan önceki kısımı yazıyoruz noktasını anlamadım ? ismimi ve mail adresimi yazıyorum mail adresimi kabul etmiyor , yardımcı olursanız sevinirim paylaşım için ayrıca teşekkürler.

Teşekkürler hocam , elinize sağlık basitce hallettim.

teşekkürler aldım bende bundan videoları toplu olarak kesme intro ekleme filan varmı 300 videoyu sıraya koyarak

hocam herşey güzelde program açılmıyor lisansı full sürüm yaptım yeni create 4:3 ekranından sonra gelmiyor fakat altta çalışıyor

hocam @'dan önceki kısımı yazıyoruz noktasını anlamadım ? ismimi ve mail adresimi yazıyorum mail adresimi kabul etmiyor , yardımcı olursanız sevinirim paylaşım için ayrıca teşekkürler.

Hocam username yazan yer otomatik olarak mail inizin @ten önceki kısmı oluyor.
yani [email protected] ise username'iniz asd oluyor.
alta da emailinizi yazıp get license'ye tıklıyorsunuz.

Başka bir program kullanıyorum ama buda güzel bir editör. Kaçırdığım için çok üzgünüm şimdi, baktım bedava bitmiş ama %80 indirim yapmışlar. 9.99 dolara satıyorlar.

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] , hocam;
bu frame içine görüntüyü sığdırmak için birşey yapmak mümkün değil galiba, yoksa ben mi bulamadım?

hala geçerli ise bende istiyprum e posta adresi pm den atıldı.. teşkkürler..

yeni konu acmadim, bu konu altinda sorumu sorayim sizlere. yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim.

Soru: Resimlere bakin, ben burada hansi formati secersem video bozulmadan, hacmide cok olmadan render yapa bilirim ?

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Son olarakda kirmizi ile etrafini cizdigim ayarlarda ne yapayim ki, ufak boyutla ses ve goruntu berbat olmasin ? Screenshot by Lightshot

Lutfen yardimci olun arkadaslar acil lazim bana

yeni konu acmadim, bu konu altinda sorumu sorayim sizlere. yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim.

Soru: Resimlere bakin, ben burada hansi formati secersem video bozulmadan, hacmide cok olmadan render yapa bilirim ?

Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot

Son olarakda kirmizi ile etrafini cizdigim ayarlarda ne yapayim ki, ufak boyutla ses ve goruntu berbat olmasin ? Screenshot by Lightshot

Lutfen yardimci olun arkadaslar acil lazim bana

videonuzun orjinal özelliklerine bağlı..
bitrate video boyutunu çoğaltır..
orjinal videonuzun bitrate ayarını seçin.. (resimde 4000 kbps olan)

[MENTION=15947]tugayy[/MENTION] hocam bitrate her zaman 4000kbps'mi kalsin ?
hangi format iyi ?

arkadaşlar ihtıyacı olan olursa Pdf Dökümanı İnceleyebilirsiniz ;)

zEQ0n4.png

Ultimate v7.3

anladınız siz onu :) kolay gelsın

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri