WordlNewss Kanalı Yüzünden Kapanan Kanallar!

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuz YT ödemelere yakın 2.Temizliğe başladı ve çok sayıda arkadaşımızın yine para kazanmaları kapatıldı :(
Ancak çok saçma bi durum var ortada.
Youtube hiç olmayan bir kanalı sebep gösterip kanal kapatmaya başladı.​

Sayın xxxxxx,

WordlNewss hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

[MENTION=237]Aprcc[/MENTION] ve [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] dışında bu maili alan var mı?
@Web_Scripti ve [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] Yani Videoyap ve Ytkazan botunun üreticileri.Veritabanlarınızı bi kontrol edebilir misiniz? Böyle bir kanal açılmış,video yüklenmiş veya işlem yapılmış mı?

Lütfen konuya geyik yada gereksiz mesaj atmayalım çok garip bir durum söz konusu.

Kendimize ait olmayan kanal yüzünen Para kazanma kapatılması söz konusu başka arkadaşlarında başına gelmiş olma ihtimali yüksek ortak noktaları bulmaya çalışıyoruz.

Sahip olmadığı bir kanal yüzünden para kazanması kapatılan arkadaş varmı?? Maillerini kontrol edip konuya yazabilir mi ? Birde forumda http://youtube.com/user/wordlnewss adresli kanala sahip bir arkadaş var mı ? varsa Hangi Vds şirketini, botu kullanıyorsa yazabilir mi? birde kanalın sahibi bu forumdaysa pm atsın garip bir durum söz konusu

heralde tek çözüm o adsenseyi bir kaç para kazanma tufanına kadar askıya almak iyice bi silkelensin temizlensin eğer 1 kanaldan dolayı 2 kere kapatılmıyorsa

heralde tek çözüm o adsenseyi bir kaç para kazanma tufanına kadar askıya almak iyice bi silkelensin temizlensin eğer 1 kanaldan dolayı 2 kere kapatılmıyorsa

konu kapanan kanalları nasıl kurtaracağımız değil, Bize ait olmayan kanal yüzünden para kazanma kapatılması. Aynı ip den yada başka birşeyden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz.

Hocam bence olay - bu adsensine bağlı bir kanalını başka birine verdiysen falan o google+ya bağlayarak ismi değiştirmiştir. adsense değiştirmemiştir oyuüzden yine senin adsenseye etki etmiştir. kendi görüşüm bu yoksa böyle hata yapılcağını sanmıyorum

Lütfen konuya geyik yada gereksiz mesaj atmayalım çok garip bir durum söz konusu.

Kendimize ait olmayan kanal yüzünen Para kazanma kapatılması söz konusu başka arkadaşlarında başına gelmiş olma ihtimali yüksek ortak noktaları bulmaya çalışıyoruz.

Sahip olmadığı bir kanal yüzünden para kazanması kapatılan arkadaş varmı?? Maillerini kontrol edip konuya yazabilir mi ? Birde forumda http://youtube.com/user/wordlnewss adresli kanala sahip bir arkadaş var mı ? varsa Hangi Vds şirketini, botu kullanıyorsa yazabilir mi? birde kanalın sahibi bu forumdaysa pm atsın garip bir durum söz konusu

ana mesajda sadece siz ve 2ci bir arkadaşdan bahsedilmiş .

ve bahsi gecen kanal ismi

WordlNewss

5ci harf kücük L de olablir Büyük harfide olabilir.bu mesajı alan sadece siz 2nizseniz cok ufak bir ihtimal dahi olsa. bu isimleri kullanarak kanal oluşturmuş olabilirmisiniz?

ihtimaller dahilinde şahsınıza calışması için upload personeli felan tuttuysanız onlarada sormalısınız bu isimle kanal acıp acmadıklarını.

3:bu isimli kanalın siz tarafınızdan satın alınıp kendi adsensenize bagladıktan sonra tekrar satmış olma veyahut el değiştirmiş olma ihtimali varmıdır? belkide unutmuş olabilirsiniz.

İngilizcem gayet iyi World nasıl yazılır biliyorum, Ayrıca hiç haber kanalım olmadı, hiçkimseye kanal da satmadım yani dediklerinizin hiçbiri olamaz.

Benim anlamadığım olay şu.

3ünüze birden aynı mail geliyor. kanallar para kazanma devre dışı kalıyor doğru muyum?

peki sizin hangi mail adresinize geliyor?

Benim anlamadığım olay şu.

3ünüze birden aynı mail geliyor. kanallar para kazanma devre dışı kalıyor doğru muyum?

peki sizin hangi mail adresinize geliyor?

bende hepinize sizin olmayan farklı farklı kanallardn zannettim eğer 3ü de aynı kanal ise çok garip bir durum

Her birinize farklı farklı geldi yani?
kullandığınız vdslerdeki ip daha önce kullanılmış ihtimali var mı diyeceğim ama 3ünüze birden mi denk gelecek. çok düşük ihtimal

daha büyük sorunlara gebe değildir bu durum umarım

Bir şey anlamadım bot mu kullanıyorsunuz? Nasıl 3 kişininde aynı kanaldan adsense kapanır?

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] etiketlemişsin hocam ama orada kanal adı var sadece Kanal Kimlik yok. bulunmz yani.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] etiketlemişsin hocam ama orada kanal adı var sadece Kanal Kimlik yok. bulunmz yani.

Anladım kardeşim,senin botunla alakası yok zaten [MENTION=237]Aprcc[/MENTION] 6-7 ay önce DataBilisim botu kullanmıs sadece o kadar.Ve VDS yi [MENTION=2824]vdspower[/MENTION] 'dan almış.Diğer arkadaşımız ise VDS yi [MENTION=1544]VDSMerkezi[/MENTION] 'den almış ve o da videoyap botu kullanıyor sanırım.

Yani tamamen TERS malesef :(

anladım karmaşık bir durum. geçmiş olsun kolay gelsin :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri