Selamlar, başlıktada belirttiğim gibi böyle bir hizmet sağlama gereği duydum youtube de görünen köy klavuz istemez gibi sürekli değişken.
Wordpress Kurulumu
Mysql & Database Ayarları
Wordpress Seo ayarları
Wordpress Tema Kurulumu
Alexa, analistyc eklentisi.
Sistem güvenliğinin arttırılması ( mysql, confing )
Kalıcı bağlantı ayarlaması ( Seoya Uygun )
Hatalı giriş kontrol ve engelleme ( Belirlediğiniz limit )
Robot girişlerinin listelenmesi (robots.txt)
Site map girişi, google'a bilgi gönderilmesi
Site içi optimizasyon
İstek üzerine kurulacak olan sitenin aranma hacmini listeleyen kelimeler.
Hosting , tema , domain sizden gerisi bizden. Derseniz ki hostumu, temamı sen al onuda ben kendim halleder fikrimi söylerim.
Not : Makale hizmetimizde mevcuttur. Editörlük isteyen arkadaşlar için, kadın moda dekorasyon üzerine editörlük hizmeti sağlayabilirim. Aylık olarak peşin çalışmaktayız. Makale sayısına göre ücret değişir ancak 100 kelimesi 1.5 TL olarak fiyatlandırılmaktadır.
Not 2: İsteyen için nasıl makale yazılır, makale özgünlük kontrolü gibi sistemleride ek ücrete tabi olarak gösterilebilir.
Fiyat : 100 TL
Ödeme şekli : Enpara , paypal
Örnek siteler için : pm isteyebilirsiniz.
Wordpress Kurulumu
Mysql & Database Ayarları
Wordpress Seo ayarları
Wordpress Tema Kurulumu
Alexa, analistyc eklentisi.
Sistem güvenliğinin arttırılması ( mysql, confing )
Kalıcı bağlantı ayarlaması ( Seoya Uygun )
Hatalı giriş kontrol ve engelleme ( Belirlediğiniz limit )
Robot girişlerinin listelenmesi (robots.txt)
Site map girişi, google'a bilgi gönderilmesi
Site içi optimizasyon
İstek üzerine kurulacak olan sitenin aranma hacmini listeleyen kelimeler.
Hosting , tema , domain sizden gerisi bizden. Derseniz ki hostumu, temamı sen al onuda ben kendim halleder fikrimi söylerim.
Not : Makale hizmetimizde mevcuttur. Editörlük isteyen arkadaşlar için, kadın moda dekorasyon üzerine editörlük hizmeti sağlayabilirim. Aylık olarak peşin çalışmaktayız. Makale sayısına göre ücret değişir ancak 100 kelimesi 1.5 TL olarak fiyatlandırılmaktadır.
Not 2: İsteyen için nasıl makale yazılır, makale özgünlük kontrolü gibi sistemleride ek ücrete tabi olarak gösterilebilir.
Fiyat : 100 TL
Ödeme şekli : Enpara , paypal
Örnek siteler için : pm isteyebilirsiniz.