Wordpress içerikleri otomatik facebook twitter paylaşma YARDIM

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Merhabalar , iyi akşamlar .
Wordpress tabanlı sitem için girilen içerikleri aynı anda facebook ve twitter gibi sosyal ağlarda paylaştırmak istiyorum fakat bir türlü bulamadım.Yani buldum fakat herkes farklı bir şey dediği için hangisi sağlıklı çözemedim.Facebook için Rss Graffiti uygulaması varmış fakat sanırım durdurulmuş uygulama.Bu tip otomatik paylaşım yaptırabileceğim bir eklenti veya başka birşey kullanan arkadaşlar var ise yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Banada lazım.Kendim paylaşıyordum ama sıkıyor bir süre sonra.

şöyle bi eklenti vardı bi yerde okumuştum bende bahsettiğiniz şeymi tam emin değilim
NextScripts: Social Networks Auto-Poster

banada lazım ama yokmu bilen

Hocam ücretlisi emin ol müthiş her türklü sosyal mesyada aklınıza gelecek her yerde otomatik paylaşım var, saatde kurabiliyorsunuz.Eğer yoğun çalışıyorsanız müthiş [emoji4] 45 dolardı sanırım bende var

Mobil olarak gönderildi.

En sağlam uygulama https://dlvr.it/ ben bunu kullandım 38K tweet ve Facebook Post Attı Bugüne Kadar Banamısın Demedi Bu Arada WP Kendi Eklentisi Var Ama Cpu Çok Yer Sunucun Sağlam Değilse Aşırı Kasılma Yapar ve Bi Süre Sonra Bandwidth limit exceeded Hatasını Alırsın Bu Verdiğim Site İyidir Google+ Paylaşımı İçin Ücret İstiyor Ama Facebook Twitter Ücretsiz Yapabiliyorsun.

NextScripts: Social Networks Auto-Poster sorunsuz şekilde çalışıyor bu eklenti bende kullanıyorum her sosyal medya hesabına 1 hesap ekleyebiliyorsunuz ama aynı sosyal medyaya ikinci hesabı eklemek isterseniz ücretli sürüme geçmeniz gerekiyor.

En sağlam uygulama https://dlvr.it/ ben bunu kullandım 38K tweet ve Facebook Post Attı Bugüne Kadar Banamısın Demedi Bu Arada WP Kendi Eklentisi Var Ama Cpu Çok Yer Sunucun Sağlam Değilse Aşırı Kasılma Yapar ve Bi Süre Sonra Bandwidth limit exceeded Hatasını Alırsın Bu Verdiğim Site İyidir Google+ Paylaşımı İçin Ücret İstiyor Ama Facebook Twitter Ücretsiz Yapabiliyorsun.
Hocam peki paylasim ayarlarini yapabiliyormusun bununla mesela benim jetpack felan kullandim ama sitedeki makalenin hepsini gösteriyor facebokta paylastigi zaman

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam peki paylasim ayarlarini yapabiliyormusun bununla mesela benim jetpack felan kullandim ama sitedeki makalenin hepsini gösteriyor facebokta paylastigi zaman

Onun öyle yapma sebebi sen RSS Adresinden paylaşımın tamamını paylaştığın için öyle yapıyor WP Ayarlarından rss bi kısmını paylaşman için bi ayar vardı şu an bende net yok o yüzden tam yardımcı olamıyacam ama sen rss paylaşımını WP Ayarlardan kısıtlayacaksın bununla alakalı bi şey değil o zaten onu kısıtlamazsan başka siteler konularının tamamını kolayca çalıp kendi sitelerine ekliyebilirler

Onun öyle yapma sebebi sen RSS Adresinden paylaşımın tamamını paylaştığın için öyle yapıyor WP Ayarlarından rss bi kısmını paylaşman için bi ayar vardı şu an bende net yok o yüzden tam yardımcı olamıyacam ama sen rss paylaşımını WP Ayarlardan kısıtlayacaksın bununla alakalı bi şey değil o zaten onu kısıtlamazsan başka siteler konularının tamamını kolayca çalıp kendi sitelerine ekliyebilirler
Youast kurulu sitede onda rss ayarlari felan var oradanmi yapicaz aceba

Youast kurulu sitede onda rss ayarlari felan var oradanmi yapicaz aceba

RSS Ayarlarını şu şekilde kullanacaksın yazının özetini göstermesi için

rss_wordpress_ayar-300x111.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri