örnek site pm alabilirmiyim ? mumkunse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşla çalışılmış , işinde gayet başarılı ve kişilik olarakta gayet saygılı bir bireydir.Yaptığı iş ve aldığı ücret konusunda da gayet uygun diyebilirim.Tekrardan çalışmak üzere hocam.Hayırlı işler.
Hocam öncelikle örnek sitelerinizi pm alabilirmiyim ve mümkünse skype adresinizi gönderebilirmisiniz detaylı görüşelim
örnek siteleri ve fiyat alabilirmiyim bende
Arkadasla alm. bi sitem için reklam yerleşimi optimizasyon ve hız ayarları konusunda calısma yaptık. güzel iş çıkarttı. faydasını göreceğimi umuyorum. hayırlı işler kardesim![]()
Arkadaşlar 1 günlük süre içerisinde arkadaşımız talep ettiğim site tasarımı yaptı hizmetinden çok memnun kaldım güvenip düşünebilirsiniz kesinlikle.Kendisine burdan da teşekkür ederim.
Kurulu olan bir WordPress teknoloji haberi sitem var. WordPress ile ilgili çok bilgim yok, bu yüzden temayı değiştirip güzel bir temaya geçiş yapmak istiyorum. Sıradan temalara geçişte sorunlar yaşatıyor site.
Tamamen kendim için yaptığım bir site, büyüme gibi bir hedefim yok ama siteye girince güzel görünsün istiyorum. Bu isteklerim için bir fiyat verebilir misin?
Konumuz günceldir.
Wordpress kurulum ve tema düzenleme yaptı kendisi gerçekten çok başarılı bir arkadaş. teşekkürler herşey için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.