Wordpress Sitelerden Para Kazananlar Var mı? (Veya başka bir sistem bulan var mı?

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
Zor bu işler zor bende deneye deneye çözmeye çalışıyorum

İnternetten kazanmak için her yolu deneyenlerdenim bu zamana kadar sadece xyz sektöründe para kazandım. 7 milyon kişi malum kelimeyi google da arıyor. Türkçe olarak sadece.

olay google ile dost kalabilmekte ..
en başta siteye kimse gelmiyordu - sonra google ın büyün platformlarını kullandım ve siteye entegre ettim .. sonra bir baktım google artık hit göndermeye başladı
eskiden 1k hitim varsa bunun sadece 5 ini google gönderiyordu.

olay google ile dost kalabilmekte ..
en başta siteye kimse gelmiyordu - sonra google ın büyün platformlarını kullandım ve siteye entegre ettim .. sonra bir baktım google artık hit göndermeye başladı
eskiden 1k hitim varsa bunun sadece 5 ini google gönderiyordu.

ne tür site yapmıştın hocam

---------- Spam Engelliyici 21:52 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

İnternetten kazanmak için her yolu deneyenlerdenim bu zamana kadar sadece xyz sektöründe para kazandım. 7 milyon kişi malum kelimeyi google da arıyor. Türkçe olarak sadece.

hocam o sektörde çok riskli bir sektör. o işi yapanlar ip ve whois gizliyormuş. her ay tib ten falan banlıyormuş. Namusumuzla para kazanabileceğimiz bi sektör lazım.

bende konu da ki yorumları okudum az çok bir kaç öneri de bulunmak isterim acizane :

web site işine girmek istiyorsanız, anladıgınız bir konu(fikir,meslek spor,diyet,faydaları) gibi ,seo uyumlu tema, ve özgün makale ,resim ile başlayın web de bulunmayan içerkler üretin farklılık açısından devam ettirin hemen yılmayın arkadaşın bir yazmış oraya 6 ay demiş :) web tasarım işinde anlamıyorsan 1 sen en düşük ama anlayanlardan yardım alırsan hem yardım alırken de ögrenmiş olursun ,nerden mi biliyorum :) aynı şeyleri yaşadım ama sonuç aldım tecrübeler sonra paraya dönüştü !

halen devam ediyorum 8 senedir web tasarım işleri ile ugraşıyorum.

başlayacak olan arkadaşlara da başarılar diliyorum .

he birde son olarak google amcayı iyi takip edin millet bir şeyin farkına varmadan duyurulardan haberin olursa başarı oranın artıyor.

Wp baya zordur blogger al blogu yükle geç + videoyapın eklentisi varsa ohhh rahatsın bunlar zor iştir.(Tek çare özgün artık ben de başlayacağım) :)

Site işleri öyle kolay değil maalesef. Bir sitenin kazandırması için en az 6 ay geçmesi lazım. Tabi bu süreç içerisinde SEO çalışması yapılmalı. Eğer bu yapılmazsa 2 senede geçse o sitelerden bir cacık olmaz.

He gelip geçici hitler sağlanır ama yine eski haline döner.. Heleki spamsa SEO da para etmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri