Wordpress Spam Taktikleri (Wp robot, Seo ve Site hitlendirme)

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Merhaba Arkadaşlar,

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum. Bu konu sizlere wordpress web spamla ilgili bilgi vereceğim.

Wordpress Web Spam Nasıl Yapılır?
Wordpress site kurulup başka sitelerden içerik çekilip spinlerek veya translate ile başka dillere çevrilerek yapılır. Tabii bunları botlarla yaparlar genelde.

Wordpresste içerikleri diğer sitelerden nasıl çekebiliriz?
Genelde Wp robot eklentisi bu önemli görevde rol alır. Tabi bazıları özel bot yazdırır yada blogspotla manuel olarak çekmeye çalışanlar vardır.

Wp robot Nedir?

wp robotun birçok özelliği var. Ancak ben sadece spam için olan özelliğinden bahsedeceğim.
Wp robot blogspot.com ve wordpress.com gibi sitelerden rss ile içerik çeker.
Sadece içerik çekmeylede kalmaz aynı zamanda bu eklenti içerikleri Translate ile başka dillere çevirir.

Mesela Wp Robot ile türkçe blogspot moda sitesinden yabancı wordpress sitenize içerik çekeceksiniz.

1- Googleye gireceksiniz.

2- Googlede "site:blogspot.com Moda" yazacaksınız.
Böylece modayla ilgili tüm bloglar karşınıza çıkacak. Sonra aralarından herhangi bir blogspota girip sağ tıklayacaksınız. Kaynağı görüntüleyeceksiniz.

3- Rss linkini Full Content RSS Feeds Generator siteye ekleyeceksiniz.
Bu siteden gerekli ayarları yaptıktan sonra alttaki butona tıklayacaksınız ve bir sayfa açılacak.

4- Açılan Bu sayfada üstteki adres linkini wp robota ekleyeceksiniz. Ve wp robotta o linkten içeriği sitenizi TRANSLATE ederek ekleyecek.

Tabi işin detayları da var. 4 özet maddeyle bu konuyu anlamanızı beklemiyorum. O yüzden fırsat buldukça skypeden ve forumdan anlatım yapacağım.

Aynı üstteki şekilde "site:blogspot.com tasarım" veya "site:wordpress.com araba" gibi arama yapabilirsiniz.

Wp Robot Eklentisini Wordpresse Nasıl Kurabilirim?

Bu soruyu bir çoğunuzun merak ettiğini biliyorum. Bu eklenti ücretli eklentidir. https://wprobot.net/ sitesinden satın alarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu değerli eklentiye sınırsız sitenizde kullanabilirsiniz.

Olay basit wordpress site kuruyorsunuz. Seo uyumlu tema kullanıyorsunuz. Ve wp robot ile diğer sitelerden içerik çekiyorsunuz. Tekrar söylüyorum. Wp robot sadece içerik çekmiyor aynı zamanda içeriği farklı dile çeviriyor.
Bundan dolayı içerik bir açıdan özgünlük kazanmış oluyor. Tabii sizin çektiğiniz içerikleri başkası sizin çevirdiğiniz şekilde çekmediyse.

İçerik çekme ve yabancı dile çevirme olayını şimdilik hallettik.

Şimdi sıra googleye geldi.

Wordpress sitenize All in one SEO eklentisini kurun. Gerekli ayarları yapın. Sitemap i falan etkinleştirin Ve googleye sitemap gönderin. Ayrıca içerikleri google gibi getir de yapabilirsiniz.

Ayrıca içerik çekerken dikkat edilmesi gereken bir diğer hususta bol bol resimli içerik çekin. Her gün düzenli içerik ekleyin. Bi günde 100-200 içerik ekleyip siteyi spama düşürmeyin. Hergün dengeli sayıda içerik eklemelisiniz. Yani ideali 5-10 falandır.

Diyelim 10 site açtınız hepsine günlük 5 er 10 ar içerik girin. Bikaç haftada siteniz hitlenmeye başlayacaktır. Hitlenme dediysem bikaç hafta 1-2k hit gelecek hali yok. 20-30-50-100 arası tekil gelecektir. Fazla hayallere kapılmayın. Bu iş o kadar basit değil. Tabii şansa bikaç haftada 1-2k olma ihtimali de var. Googlenin sağı solu belli olmaz. (Şans + Tecrübe = Başarı)

Hit az görünsede gelen hitler yabancı olduğu iyi tr ye göre iyi kazanç sağlayabilirsiniz. Tabii tek siteyle fazla bir kazanç olmayacaktır. İlk 2-3 siteniz acemilik döneminiz olacaktır. Sonra işi yavaş yavaş kapmaya başlarsınız.

Sıra geldi yandex ve binge.

Googleye gönderdiğiniz sitemap i aynı şekilde yandex ve bingede gönderin. Yandexi küçümsemeyin. Yandextende hit gelebiliyor. yandexte artık kendini geliştirdi.

Seo İçin Gerekenler:
1- Seo uyumlu özgün hızlı tema-tasarım (Genelde bu tür temalar ücretlidir.)
2- Hergün düzenli özgün içerik. (mümkünse güncel olsun)
3- Domain yaşı ve süreklilik ( Tabii bu spamda mümkün olmayabilir :D)
4- Siteye hit kazandırmak için sosyal ağı kullanabilirsiniz. (facebook ve twitter gibi)
5- Anahtar kelime yükseltmek için backlink ve tanıtım yazıları (Genelde bilinen sağlam siteler olmalıdır. Pr li diye spam sitelere backlink reklamı vermeyin)

Ayrıca Skpeden kuracağım Web Spam Grubu sayesinde birçok kişiye akşamları destek vereceğim. Gün içinde işyerinde olacağım için sadece akşamları yardımcı olacağım.
Ayrıca gruptakilerde aralarında yardımlaşacaktır.

Wordpress nasıl kurulur?
Wp robot kullanımı? İçerik Çekme ve translate?
Adwordsten aranan kelimeleri tesbit etme?
Seo Eklentileri Nasıl kurulur Nelerdir? Ne işe yararlar?
Seo Dersleri?
Online Yardımlaşma?

Mail: [email protected]

Gruba katılmak için skype ekleyin ve gruba katılmak istediğinizi yazın.

Son düzenleme:
Teşekkürler 2 haftadır anlattığın yöntem ile çalışıyorum.Ancak hit almak gerçektende çok zor.
Skypeden ekledim bu arada

hocam sınırsız wordpress kurabileceğimiz bir host biliyor musunuz acaba?

Bu konunun koca özeti wprobot ise,sadece robot için ortak olmaya beklemeye gerek yok,ücretli kurulumlarımız da var.Sadece botluk durum yok,paket şeklinde herşey gerekiyor.Bu arkadaşı da tanırım wprobot hakkında bilgisi olmamasına rağmen burada övmesine şaşırdım :) Bot birşey değil,nette cracklisi de var,50 100 liraya bizde kurarız.

paket konu linkimiz ;
http://www.ytpara.com/webmaster-paz...iteler-hersey-dahi-229-tl-sinirli-sayida.html

cPanel Almanya Bayi Web Hosting - Almanya cPanel Reseller Web Hosting

aylık 20 liraya 100 siteli,30 liraya da 30 siteli alabilirsin kardeşim

Bu konunun koca özeti wprobot ise,sadece robot için ortak olmaya beklemeye gerek yok,ücretli kurulumlarımız da var.Sadece botluk durum yok,paket şeklinde herşey gerekiyor.Bu arkadaşı da tanırım wprobot hakkında bilgisi olmamasına rağmen burada övmesine şaşırdım :) Bot birşey değil,nette cracklisi de var,50 100 liraya bizde kurarız.

paket konu linkimiz ;
http://www.ytpara.com/webmaster-paz...iteler-hersey-dahi-229-tl-sinirli-sayida.html

cPanel Almanya Bayi Web Hosting - Almanya cPanel Reseller Web Hosting

aylık 20 liraya 100 siteli,30 liraya da 30 siteli alabilirsin kardeşim

Size hayırlı satışlar hocam. yorumunuz içinde teşekkürler. Bu tür paket satışlarınızı da kendi konunuzda yaparsanız daha iyi olur. Ben bu konuyu ücretsiz destek vermek için açıyorum. wordpress ve blogspot hakkında grupta fikir alışverişi yapacağız. Ben burda ücretli birşey yapmıyorum. Burda wordpress site kurmayı bilenler bile var.

Konunun Özeti şu şekilde.
Wordpress nasıl kurulur?
Wp robot kullanımı? İçerik Çekme ve translate?
Adwordsten aranan kelimeleri tesbit etme?
Seo Eklentileri Nasıl kurulur Nelerdir? Ne işe yararlar?
Seo Dersleri?
Online Yardımlaşma?

youtubeyi yediniz :D
dailymont yediniz :D
bloggerleri yediniz :D
şimdi sıra wordprese geldi :D
ağır işsizlik :D

Hocam bahsettiğiniz şey reseller paketidir. Reseller paketi satın alarak bu özelliği kullanabilirsiniz. Altta host + reseller + vds + dedicated arasında farkları yazdım. Host harici hepsinde istediğiniz kadar site kurma özgürlüğüne sahipsiniz.

Hosting Tek site kurulur. Birçok firma işe yarar Modülleri kurar. modül masrafı çıkmaz. firma birçok konuda destek verir. Hosting e kurulu site serveri kastırırsa firma kapıya koyar.

Reseller , bir çok site barındırılabilir. Birçok firma işe yarar Modülleri kurar. modül masrafı çıkmaz.

Vds Sunucu (küçük server. Orta seviye hiti olan siteler kullanır. Site vdsyi kaldırmazsa dedicated sunucu alır) firmalar pek destek vermez. Sunucu size aittir. sorumluluk sizindir. İstediğiniz kadar site kurabilirsiniz. Sunucularda Modül yoktur. modüller için ayrıca para ödersiniz.

dedicated Sunucu (Yüksek performanslı server. yüksek hitli siteler kullanır.) firmalar pek destek vermez. Sunucu size aittir. sorumluluk sizindir. İstediğiniz kadar site kurabilirsiniz. Sunucularda Modül yoktur. modüller için ayrıca para ödersiniz.

[MENTION=33537]bulut57[/MENTION] erkan sensen yaktım ciranı :D :D :D ekledim sykpeden

spinleye spinleye kazanalım spam nedir ya :) spinlemedikten sonra sadece botla spam konu çekip zengin olunsaydı günde 100.000 konu çekerdim. :)

Eyvah wordpress de gidiyor :D Ayrıca arkadaşlar sağdan soldan saçma sapan paket almayın boş boş hayallere kapılmayın. Paket alarak yöntem alarak bu işler yürümez. Kimse altın yumurtlayan tavuğunu vermez. Her şey kendinizde bitiyor makaleleri iyice okuyun ve kendiniz deneme yanılma yöntemi yapın, başkalarına para kaptırmayın.

Wordpress bitmez :)

İşini bilen ekmeğini yer, işini bilmeyende sadece debelenir durur agalar :)

Site işinde iyi bir kategori ve kesinlikle özgürlük ... Siteyi sattığınızda çok rahat aylık gelirinin 10-12 katına satabilirsiniz

hocam craklisinin linkini gönderme imkanınız olabilirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri