Wordpressi ne yaptıysam kuramadım anlamadım bi bakarmısınız?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar
skype verin hocam yardımcı olayım

daha bilgili arkadaşlar iletişime geçsin kurmayı denedik beceremedim bende

domain şuan parkta gözüküyor hocam sen domaini aldığına emin misin
sadece hosting almış olabilir misin ?

Url de verdiğiniz galiba site size ait değil siz sub domain olarak http://terrariumbuy.com.md-60.webhostbox.net/ şeklinde açmışsınız o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Eğer domain size aitse dns adreslerini değişitirip hostinginize yönlendirin.
ns2.md-60.webhostbox.net
ns1.md-60.webhostbox.net

Belki Domainin DNS, Yönlendirmeleri tamamlanmamıştır. Domaini Sunucu ekledikten sonra belli bir süre de yönlendirmenin gerçekleşmesi gerekiyor.

linux hosting olacak.Hazır olarak kurmaya çalışıyorsun galiba.Direk dosyaları FTP ye yükle o şekilde kurmayı dene.

Url de verdiğiniz galiba site size ait değil siz sub domain olarak Terrarium Buy – All About Terrarium şeklinde açmışsınız o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

Eğer domain size aitse dns adreslerini değişitirip hostinginize yönlendirin.
ns2.md-60.webhostbox.net
ns1.md-60.webhostbox.net

Belki Domainin DNS, Yönlendirmeleri tamamlanmamıştır. Domaini Sunucu ekledikten sonra belli bir süre de yönlendirmenin gerçekleşmesi gerekiyor.

linux hosting olacak.Hazır olarak kurmaya çalışıyorsun galiba.Direk dosyaları FTP ye yükle o şekilde kurmayı dene.

cevaplar için saolun ftp ile yüklemeyi denedim yapamadım domain yönlendirmede yapmadım zaten pek anlamıyorum site kurmadan bide gitmiş linux almışım sizden ricam eğer biriniz müsaitse teamwiverden bakıverin 2 dakka

cevaplar için saolun ftp ile yüklemeyi denedim yapamadım domain yönlendirmede yapmadım zaten pek anlamıyorum site kurmadan bide gitmiş linux almışım sizden ricam eğer biriniz müsaitse teamwiverden bakıverin 2 dakka

Wordpress kuruyorsanız zaten stabil olanı linuxtur doğru almışsınız sizin yapmanız gerek dns leri hostinginize yönlendirmek ondan sonrası zaten hızlıca yapılır.

site kurulmuş gözüküyor
Admin paneli için giriş sayfasıda çıkıyor
Sorun ne? Kullanıcı adı parola mı hatalı ?

Sitenize düzgün giriliyor, hayırlı olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri