X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
arkadaş ilgilendi teşekkür ederim gayet iyi çalışıyor istediğiniz herşeyi onaylayabiliyorsunuz

Milyar dolarlık şirkete bakmaz bu iş kafayı çalıştırmak lazım onbinlerce telefon numarasını yt ayıklamakla uğraşmaz, ki zaten yapılan iş yasal bu numaraları 3cx parayla alıyor ve bir miktar kullanım hakkı veriyor fazla alımlarda satıyor bunu youtube'un engelleme şansı yok, vodafone,turkcell gibi bir sağlayıcının numaralarını engellemek gibi bir şey olur bu.

;) dewam edin o zman bol şans ;

Sistem mükemmel çalışıyor. Teşekkür ederim detaylı anlatım ve paylaşım için. Artık telefon sıkıntısı çekmek yok :)

ses sorununa kesin çözüm, eğer kamera (usb) ve mikrofon (jak) takılı değilse ne yaparsanız yapın ses gelmiyor, ben çözdüm :)

Helal olsun hocam valla nasıl bulursunuz böyle şeyleri bilemiyorum ama yaptığınız bu hizmet için çook teşekkürler şimdien 5 kanalım onaylı :D :D ses gelmeyen arkadaşlar bende laptopta oldu ama masaüstümde denediğimde olmadı.masaüstü kullananlar jak girişlerinize kulaklık takıp deneyin...

Hocam sizdende bulan arkadaştanda allah razı olsun diyim çok işime yarıyor şuan ama sormak istediğim 2 soru var
1 - msj gelirmi buna sms msj
2- Cloud.google.com v2 Api Key ( en önemlisi )
bot kullanıyorum şuan kullanmaya başlıycam daha doğrusu ve onun için şu siteye gidince google benden onay istiyor vep onayı bende sesli msj gelsin dedim ama 5 dkkadır arayan soran yok burda işlemiyormu acaba bir fikriniz varmı burayı onaylamadan botu kullanamıyorum maalesef
yada sms alabilcek program site öneriniz ne olur
Şimdiden teşekkürler
[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]

2. sitede arama gelmedi bana ama normalde geliyordu

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]
1)Mesaj gelmez hocam sadece sesli mesaj geliyor.
2)Normalde api key istenen yerde hiç telefon onayı istediğini görmedim ki isteniyorsa da bu numaraları kullanabilirsiniz hiç bir sıkıntı çıkmayacaktır. Bir sıkıntı olursa skype ekleyin teamviewer'dan hallederim.

hocam bunla onay yapınca bir zararı olurmu kanalımıza kapanma falan gibi geçenlerde birinin k7 den kapanmıştı galiba

hocam bunla onay yapınca bir zararı olurmu kanalımıza kapanma falan gibi geçenlerde birinin k7 den kapanmıştı galiba

Yok hocam kapanma falan olmaz rahat olun :) Sadece telefon numaralarını elinizde tutun, 10 taneden sonra geri bırakmayın.

arkadaşlar bende çağrı yapmıyor nedeni nedir ?

sistem şu anda çalışmıyor sanırım yapabilen varmı dün oluyordu fakat şimdi olmuyor !

Teşekkür ederim. Emeğine sağlık kardeşim.

---------- Mesaj saat 18:26:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:22:39 civarında gönderildi. ----------

arkadaş ilgilendi teşekkür ederim gayet iyi çalışıyor istediğiniz herşeyi onaylayabiliyorsunuz
Acaba youtube hesap doğrulama yaparken numarayı olduğu gibimi giriyoruz? alan kodu felan ülke seçimi yapılacakmı.

Bilen lütfen yardımcı olabilirmi

Ben VDSde çalıştırdım çok şükürde :) sorun tek ses VDSde ses aygıtı yok ses kaydetme özelliği varmı programın? upload edip öyle dinlesek.

Hocam yardımcı olabilirmisin. her şey tamam en son kanal doğrulama için sesli mesajı seçip numarayı giriyorum hatalı no diyor. acaba ülke kodu felanmı gerekiyor ne yapmam lazım?

---------- Mesaj saat 23:20:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:40 civarında gönderildi. ----------

üstadım en son onay kodunu almak için numarayı nasıl girdiğini banada anlatırmısın bende geçersiz numara diyor

Teşekkür ederim. Emeğine sağlık kardeşim.

---------- Mesaj saat 18:26:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:22:39 civarında gönderildi. ----------

Acaba youtube hesap doğrulama yaparken numarayı olduğu gibimi giriyoruz? alan kodu felan ülke seçimi yapılacakmı.

Bilen lütfen yardımcı olabilirmi

İngilitere'yi seç +44 ü sil gerisini aynen yaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri