X-Lite Doğrulama İçin Kullanılabilecek Sınırsız Telefon Numaraları

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Hepsi tamam sadece Devicies speaker sizinkinden farklı başka seçenekte yok zaten benimkinde şu yazıyor (hoparlör realtek high definition)

Merhaba arkadaşlar,
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocamın anlatmış olduğu 3cx sisteminin yeni güncellemesinden dolayı bazı arkadaşlarda sorun çıkarıyor alternatif olması açısından başka bir program anlatacağım.
hocam ben kurdum herşeyi ancak numaraların hangi ülkeye ait oldugunu nasıl anla
yacam

Hocam teşekkürler. Programı kurdum hatta 1 kanalımı da bu şekilde onayladım.
Numarayı yazıp butona tıklar tıklamaz google hemen arıyor :) Ayrıca konuşan da türkçe bir bayan sesiydi. Gayet anlaşılır şekilde rakamları söyledi.
Ben çok beğendim, kanal onaylatma derdi kalmadı böylece :)

3cx teki numaral problem yaratıyor şu an hocam. Hiç birini kabul etmiyor hesap açılırken google. Acaba daha önceden kullanıldılar diyemi? Hata çünkü bu

bütün numaralar kullanıldı diyor.okadar araştırdım ama başka çalışan site bulamadım.acaba başka bir site bilen varsa yazabilirmi yada pm de olur.

Teşekkür ederim çok işime yaradı iyi günler dilerim

herseyi hallettimde benim numaram nerede yazıyor onu bulamadım

Hani şu sürekli register register yazdığımız yer varya orada 10 tane numara var iyi bakın :)

hallettim çok teşekkürler,
https://www.3c.co.uk/ui/ sitesinden numara bölümünde edit seçeneğine tıklayın ve route bölümüne register yazın (bunu birisi yazmış ne işe yarıyor bilmiyorum ama ben yaptım)
sonra youtube kanalınızın 15 dakika onaylama bölümüne girin
kanal onaylama sırasında ülkenizi
ingiltere seçin
sesli çağırıyı seçin
numara bölümünde +44 yazan kısmı yazmayın
gönderin gitsin.

arama gelince ses gelmezse
softphone/prefences/device
speaker bölümünde hoparlör yazanı seçtim oldu daha önce başka birşey seçiliydi hadi başarılar :D

Çok iyi gerçekten ama böyle şeylere hep önyargıyla yaklaşıyorum çünkü bunun üzerinden yürüyen bir sektör var yani insanlar para kazanıyor tabi senin yaptığın şey bambaşka insanlar para harcamasın diye yapıyorsun ama bilmiyorum iki taraftan da empati yapınca iki taraf da haklı çıkıyor :)

Çok iyi gerçekten ama böyle şeylere hep önyargıyla yaklaşıyorum çünkü bunun üzerinden yürüyen bir sektör var yani insanlar para kazanıyor tabi senin yaptığın şey bambaşka insanlar para harcamasın diye yapıyorsun ama bilmiyorum iki taraftan da empati yapınca iki taraf da haklı çıkıyor :)

Haklısınız hocam ancak zaten bunu biz kullanalım diye böyle bir sistem kurmuşlar tabi 10larca üyelik alıp 1000lerce telefon numarası alacağımız akıllarına gelmez orada haklısınız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri