kabul etmiyor 1 saattir ülke ariyorum![]()
Ülke kabul etmemesi imkansız hocam İngiltere veya Birleşik Krallık hangisi varsa işaretleyin. Bazen daha önce kullanılmıştır diye bir uyarı veriyor eğer öyleyse başka bir numara deneyin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kabul etmiyor 1 saattir ülke ariyorum![]()
[MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]
Programı başka yere uplod edermisin ben indiremedim
Bende bir türlü available olmuyor id pw her şeyini yazdım ama problem var yardımcı olabilir misin
bu dogrulama kodlarını yt ve google ın istediği heryerde kullanmamız mumkun mu? misal google + kes bagla yenı kanal acma vs
---------- Mesaj saat 03:37:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:19:05 civarında gönderildi. ----------
aldıgım 5bin500uncu hata. sorunsuz calısıyor dıyenlere soruyorum
" account failed to enable" hatası nedir
Telefon doğrulama isteyen her yerde geçerli hocam. Hatayı tam olarak bilmiyorum ancak skype ekleyin teamviewer'dan bir kontrol edeyim isterseniz.
Telefon doğrulama isteyen her yerde geçerli hocam. Hatayı tam olarak bilmiyorum ancak skype ekleyin teamviewer'dan bir kontrol edeyim isterseniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.