X-LITE ile açılan tüm kanallarım kapatıldı.

Hasnicktir

Yasaklanmış
Web sitesi
cepportal.blogspot.com
arkadaşlar x-lite ile açılan tüm kanallar kapatılıyor sizinde başınıza gelebilir bağlı diğer hesapları etkileyebilir. X-lite ile hesap almamanızı öneriyorum. Hatta şuan x-lite ile açılmış olan hesaplarınızı kontrol edin ve kapatılmadıysa silin.

bende 4 aydır açık kanal var.
Peki o nasıl oluyor?

X-LITE sadece aracıdır. Sip destekleyen bir uygulama. şu demeye benziyor söylediğiniz.

3310'la doğruluyorum sıkıntı yok iphoneda kapanıyor. :) Sorunu telefonda değil hatta aramalısınız

5-6 tane kanal askıya alındı. Bu kanallar 1 ay içinde açılmıştı. Yani sizin kanallarınız daha evvel açıldığı için sorun olmayabilir ama riske atmaya değmez

o sadece örnekti.
3 gün önce açtığım mailde Sağlam.
X-lite dediğin sistemde 3CX sistemidir aslında.

X-LITE sadece aracıdır. Sip destekleyen bir uygulama. şu demeye benziyor söylediğiniz.

3310'la doğruluyorum sıkıntı yok iphoneda kapanıyor. :) Sorunu telefonda değil hatta aramalısınız

Hiç alakası yok neden biliyormusunuz,, ben falan yerden giriyorum arkadaşım bursadan giriyor onunda kapatıldı, 1. yorum yapan arkadaşında kapandı tamamen bağımsız yerler dediğim gibi ben sadece uyarıyorum

yaw hep söylüyorum xlite ile alakalı bir durum değil, gmailden dolayı oluyor
siz yandex yada hotmaille kanal açın, bakın bakim kapanıyo mu

10 kanal kapandı 3cx den actıgım

Arkadaşım toplam 10 kanalın vardı hepsimi kapandı? yoksa 15 - 20 kanalın vardı bunların 10 tanesi 3cx ile alınmıştı onlarmı kapandı??

Yani bende kullanıyorum 3cx ama arada kapanan oluyor, hale duran var yani kanalın muhtemel kapanma sebeplerinin (spam, telif, topluluk, dünya geneli, ip ban vs vs) hepsini eledin sadece 3cx mi kaldı geriye ?

Arkadaşım toplam 10 kanalın vardı hepsimi kapandı? yoksa 15 - 20 kanalın vardı bunların 10 tanesi 3cx ile alınmıştı onlarmı kapandı??

Yani bende kullanıyorum 3cx ama arada kapanan oluyor, hale duran var yani kanalın muhtemel kapanma sebeplerinin (spam, telif, topluluk, dünya geneli, ip ban vs vs) hepsini eledin sadece 3cx mi kaldı geriye ?

YouTube bakın hocam ne telif ne topluluk kapanan bir kanalımın gerekçesi

Bana kalırsada voip kullanmak tetikleyici bir etken oluyor kanalın kapanmasında.

3cx ten yada herhangi bir doğrulama yönteminden dolayı kanal kapanmaz bence.kendinize başka bir günah keçisi bulun :D bot ne alaka ?

30 tane 3cx actıgım kanallar hala ayakta ne zaman kapancak ya :D hemde sıralı 3cx1 3cx2 3cx3 :D haha

---------- Mesaj saat 17:54:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:52 civarında gönderildi. ----------

Videoyap botu kullanıyormuydun?

ben kullanıyom kardesım

Sorunun xLite de oldugunu dusunmuyorum eskidende kanal kapaniyordu biri ciksin bana desinki 10 kanal actim 5i xlite 3cx ile actim onlar kapandi digerleri kapanmadi deyin amenna actigim konuyu aninda silecegim [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam sizden de bir aciklama bekliyorum..

Sorunun xLite de oldugunu dusunmuyorum eskidende kanal kapaniyordu biri ciksin bana desinki 10 kanal actim 5i xlite 3cx ile actim onlar kapandi digerleri kapanmadi deyin amenna actigim konuyu aninda silecegim [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] hocam sizden de bir aciklama bekliyorum..

Problem yok devam ;) Kapananlar tecrübesizlikten :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri