XBOX ONE mı ? Playstation 4 mü ?

YtOguz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar İleriki Zamanlarda Bir oyun konsolu almak istiyorum fakat kararsızım.Denemiş Oynamış Yada Bilgi sahibi arkadaslar yardımcı Olursa Sevinirm.
Genelde Oynayacağım Oyun
Pes
Gta V vs.

Arkadaşlar Birde Neden Xbox Yada Playstation Onu Derseniz Çok Aydınlancam :)

youtube da karşılaştırmaları var bi incele hocam :)

3 Tane Video İzledim Tutucu Videolar Tarafsız Bulamadım.

Hız vs Bakımından Playstation Diyorlar
Grafik Ve Joystick Bakımından Xbox Kararsız Kalıp Birde forum üyelerinin Görüşlerini almak istedim :)

Playstation 4'e pek oyun çıkmadı onun için playstation 3 almanızı tavsiye ederim. GTA 5'i ve PES 2013'ü playstation 4'de oynayamazsınız. Playstation 3 uyumlu.

eee daha sonra nolacak ps3 oyunları kalkınca

ps3 oyunları nasıl kalkacak isteyen oynar isteyen oynamaz oyunlar neden kalksın. eğer gta 5, pes 13 oynamak istiyorsan ps3 alacan. mesela konamı geçen duyurdu pes 15'in ps4 e çıkacağını..

Konu playstation 3 mü yoksa xbox360 mı şeklinde olsaydı, uzun bir inceleme yazısı yazıp fikrimi söyleyebilirdim. Çünkü iki konsolunda birbirinden üstün yönleri vardı. Örneğin xbox daki popüler oyunlar, ps3 teki exc. oyunlar. xbo360 daki controllerin daha iyi olması vs. gibi.

ANCAK

konu playstation4 mü xbox one mı şeklinde olursa tartışmasız playstation 4 almanı tavsiye ederim.

PS4 geriye dönük birçok eksiğini tamamlayıp çok iyi bir konsol piyasaya sürdü. Xbox one ise hardgame dışında daha çok eğlence sektörüne hizmet edecek bir konsol durumunda.

İki konsolun teknik detaylarını da incelediğinde aradaki bariz farkı görmüş olacaksın.

Karar senin...

Konu playstation 3 mü yoksa xbox360 mı şeklinde olsaydı, uzun bir inceleme yazısı yazıp fikrimi söyleyebilirdim. Çünkü iki konsolunda birbirinden üstün yönleri vardı. Örneğin xbox daki popüler oyunlar, ps3 teki exc. oyunlar. xbo360 daki controllerin daha iyi olması vs. gibi.

ANCAK

konu playstation4 mü xbox one mı şeklinde olursa tartışmasız playstation 4 almanı tavsiye ederim.

PS4 geriye dönük birçok eksiğini tamamlayıp çok iyi bir konsol piyasaya sürdü. Xbox one ise hardgame dışında daha çok eğlence sektörüne hizmet edecek bir konsol durumunda.

İki konsolun teknik detaylarını da incelediğinde aradaki bariz farkı görmüş olacaksın.

Karar senin...

adam diyoki gta 5 pes 13 oynayacam ps4 de nasıl oynayacak :D

geçen derbide bizim futbolcuların xbox one reklamı vardı maçtan önce güzeldi baya dikkattimi çekti bilmiyom onlar ps4 dede varmı

İkisinin zevkide ayrı. Eğer futbol oyunları oynayacaksan ps ama macera oyunları falan dersen Xbox tek geçerim..

İleriye Dönük Bir makina Almak İstiyorsam Plastation 4 Anladğm kadarıyla :)

Playstation 4 de pes 2013 Oynayabiliyoruz zaten Bildiğim kadarıyla sunun şurasında 2015'e ne kaldı canım :)

Yani Sürekli Futbol oynicak halim yok pes ve gta yazdım ama. Tabiki Farklı Oyunlarda Oynanır.

özellik olarak ps4 tabikide cihazı filan kırdırcam dersen xbox derim onun dışında orjinal oyun oynayacaksan kesinlikle ps 4

Bence her zaman yenilenebilir oldugu için ve grafik açıdanda iyi oldugu için sağlam bi masaüstü oyun pcsi en iyisidir.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Şuan durum nedir bilmiyorum ancak kırabilir versiyon varsa ps4 alman tavsiyem.Kırılmayan modellerde orjinal o yun vs massraf çoğalacak. Eğer ps4 kırılıyorsa ki kırılacaktır büyük ihtimal hem online oyunda sıkıntı çıkarmaz diye de biliyorum.

xboxlar genelde tüm sürümleri kırıldığı için orjinal oyun derdin olmaz internet indirir oynarsın ama kırık cihazlardada online oynayamazsın ama onada çözüm olarak kıranlar sanırım başka server kurup onun üzerinden online oynanabiliyor.

Kırılan versiyon PS4 varsa PS4 al.Yoksa XBOX alabilirsin.Sonuç olarak ikiside aynı oyunları çok rahat olarak açacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri