Xhonest-izmir mail-fatih parlaksu dolandırıcılığı

Hocam yaptıgınız dogru değil , ifşa da değil yaptıgınız.Hedef gösteriyorsunuz insanların eşlerini ve çocuklarını.2 senelik üyesiniz 14 mesaj atmışsınız paylaşım adına pekbirşeyiniz bulunmuyor ama iş çoluk çocugun adını vermeye gelince klavyenin tuşlarını acımadan kullanmışsınız.Yazıktır o çocuğun ve kadının başına bişey gelse vicdanınızı nası susturacaksınız.İnsanların anne babası veya evlatları kendi seçimleri değildir en azından bu gerceklik adına Lütfen mesajını düzenleyiniz rica ediyorum.
Yazdıklarımda gerçekten kötü niyet bulunmuyor sadece toplum olarak yeterince gerginiz ve patlayacak yer arıyoruz.Bu durumu göz önünde bulunduruyorum.Uslübum da bir hata varsa affediniz.
İyi Forumlar

haklısınız banada zararı büyük olduöfkeliyim. düzenliyorum hemen. estağfirullah hata falan olmaz

Son düzenleme:
bahsi geçen şahsın çocuğunun ve eşinin adlarının bulundugu alıntı mesajlarını da düzenlersek iyi olur arkadaşlar teşekkürler

Benim yuzyuze gorusmuslugum var arkadasla. Yani burda yazilanlari yapacak karaktere sahip birisi degil gibiydi.

Taraf olmuyorum iddaalar çok ağır, fakat hani bir insanla oturur iki sohbet edersiniz iyi kötü notunu verirsiniz. Bu adam oyle kotu bir adam değildi. Belkide düşmüştür bir girdabın içine.. idephis mi ne vardı forumda bir cok kişiden dünya para topladı herkes dolandırıcı dedi adama. Birgün çıktı herkesin parasını ödedi, hatta bana faizini hesapla abi onu da oducen demisti ben istememiştim. O yuzden konu sahibine bu avukat mahkeme isleri icin bir kez daha dusunmesini rica ediyorum. Diger arkadaslara soyleyecek birseyim yok, onlarin iddaalari ve zararlari daha büyük.
idephisle bu olay çok çok farklı karşılaştıramazsın adaş

idephisle bu olay çok çok farklı karşılaştıramazsın adaş

Yani adamın yaptığını bilmiyorum tam kardo, öyle çok büyük alışverişimiz olmadı. Üstünü çizmek istediğim tek nokta; düzlüğe çıkarsa herkesin hesabını da kapatabilir kısmı. Ne bileyim adama dolandırıcı sıfatını yakıştıramadım bir türlü

Yani adamın yaptığını bilmiyorum tam kardo, öyle çok büyük alışverişimiz olmadı. Üstünü çizmek istediğim tek nokta; düzlüğe çıkarsa herkesin hesabını da kapatabilir kısmı. Ne bileyim adama dolandırıcı sıfatını yakıştıramadım bir türlü
birisi sattığı kanalların şifresini değiştirdi aynı kanalları iki kişiye sattı diğeri videolu kanallar satacaktı işleri ters gitti ikisini de tanıdığım için çok rahat söyleyebiliyorum zaten bu konuda birkaç kişiyi uyarmıştım

Arkadaşlar halen iyi niyet gösterisinde bulunanlar var. bu kanı bozuk şeref yoksunu insandan 1500 civarı mail aldım. mailleri geciktirdi yalan üstüne yalan cocuğum hasta vs ayakları yaptı.kendisine istanbulda hastane buldum. gel parası önemli değil hallederiz dedim. kendisine bir miktar ödeme yaptım. hiç gözümün yaşına bakmadı bana 1500 kanal gönderdi. kanalların %90 ı kapalı diğer geri kalanıda video atılmış başkalarının kanalıydı.

sonrasında yazışmalara cevap vermedi. o kadar ahlak yoksunu birisiki kendisine adam bile diyemiyorum. ne koparırsam kar mantığında önce parayı alana kadar hertürlü yalan dolan güzel muhabbeti yapıyor. sonrasında parayı aldığında çirkefleşmeye yan yatmaya başlıyor. ben inanıyorumki para için karısını coluk cocuğunu herşeyini satar bu herif.

çunki başka birinin alın terine göz koyan bir insan herşeyi yapabilir emin olun onda namus ar şeref kavramı yoktur. forumda buna benzer bir çok insan var. tatlı dille sahte ekran görüntüleriyle Allah ı da buna alet ederek 1** 2** tl için tüm sülalelerini satacak kadar onursuzlaşıyorlar.

kimse çıkıpta bu namussuz herifi savunmasın. işleri bozulan toparlayamayan gider alın teriyle çalışır arkadaşlar. onun bunun parasına çöküp bitiğim napayayım diyip kancık gibi hareketler yapmaz.

6ymLz3.png

Bankadan bankaya para aktarması yapmıştım arkadaş için o arada bi şeyler olmamıştır inşallah :D benim adım da çıkmasın :D

70+35 TL : borcu var Whatsapptan engeli basmış

Tel numarası : 555 893 47 8 5

Bu şahıs istanbulda "CHP" nin Seçim Örgütlenme sorumlusu ve Kongre Delegesi Mahallesi sorumlusudur. İstanbulda olup CHP yönetimindeki arkadaşlara sesleniyorum bu şahıs çevresinde kim varsa zarar vermekte bilginize...

250 mail satın almıştım bu kişiden tüm hesapların şifresi değiştirilmiş. hakkımı helal etmiyorum bu kişiye

İzmir'de değil mi bu adam.İstanbul'a ne zaman gitmiş.

Bir de CHP kısmını araştırmak lazım.Siyasi partiler bu tip adamlarla çalışmaz.Geçmiş olsun...

Bir de CHP kısmını araştırmak lazım.Siyasi partiler bu tip adamlarla çalışmaz.Geçmiş olsun...

Eren erdem ve CHP etkinliklerinde hikayesinde paylaşıyordu ayrıca yönetimde olduğunu bizzat kendisi yazdı

Chp'ye gönül bağlamış arkadaşlar bu durumu ciddiye almanız Partiniz ve halka hizmet adına yararlı olacaktır.

Gerisi size kalmış vesselam.

Eren erdem ve CHP etkinliklerinde hikayesinde paylaşıyordu ayrıca yönetimde olduğunu bizzat kendisi yazdı

Chp'ye gönül bağlamış arkadaşlar bu durumu ciddiye almanız Partiniz ve halka hizmet adına yararlı olacaktır.

Gerisi size kalmış vesselam.

Bence de böyle bir durum varsa durumu anlatan bir mail ya da tanıdık Chp den birisine haber verin icabına baksınlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri