Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun telefon, nereden aldın hesaplı aldıysan duymak isterim bende düşünüyorum bir tane edinmeyi.![]()
İnternetten sipariş versem Antalya'ya gelse, garanti koşullarını sağlıyorlarmı ? Sen direk merkez bayisindenmi aldın yoksa online siparişmi verdin ? Cep kask da yaptırmak gereklimi yoksa telefonun kendi kaskosu varmı ? Telefon hakkında izlenimlerin neler ?sagolasın valla yaklaşık 1 aydır araştırıyordum en uygunu 1870 falan istanbul bilişim geldi gold vatan teknosa 2200 üstünde seyrediyor
İnternetten sipariş versem Antalya'ya gelse, garanti koşullarını sağlıyorlarmı ? Sen direk merkez bayisindenmi aldın yoksa online siparişmi verdin ? Cep kask da yaptırmak gereklimi yoksa telefonun kendi kaskosu varmı ? Telefon hakkında izlenimlerin neler ?
İnternetten sipariş versem Antalya'ya gelse, garanti koşullarını sağlıyorlarmı ? Sen direk merkez bayisindenmi aldın yoksa online siparişmi verdin ? Cep kask da yaptırmak gereklimi yoksa telefonun kendi kaskosu varmı ? Telefon hakkında izlenimlerin neler ?
netten baktım videosunu falan izledim ama yuva sim karttan küçük takamıyorum var mıdır bunun bi noktası
Bide pesin mi aldin taksit durumu falan nasil yaptin hocam
+1 takipdeyim bende alacam da hocam kac gun oldu alali memnunmusun
Bide pesin mi aldin taksit durumu falan nasil yaptin hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.