Kitabı inceledim. Sadece muzik ile ilgili olan bölüm özgün, diğer maddelerin fazlası forumda mevcut.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk 4 madde bilindik şeyler zaten hocam. 5-6 değerli olanlar.
Hayırlı satışlar dilerim. Referans bitmeyeydi iyiydi![]()
Hayırlı olsun.
Umarım güzel bir e-book ortaya çıkartmışsındır.
Müzik konusu detaylı anlatılmış ve işe yarar gibi duruyor müzik konusunda çalışmak iisteyenler alabilirtelefon onayıda güzel resimle basitleştirmiş arkadaş.
Konuyu guncelleyen kisi konunun sahibinin referansisimdi gel de guven
![]()
arkadaş mesajını editlemişKeşke alıntılasaydın !!!
noluyor arkadaşlar kim mesaj editlemiş dışardan geldim 2 tane ekip üyesine verdim zaten ebook daha ne uzatıyorsunuz anlamadımki
Hocam size referans olana rkadaslardan biri konu gunceldir satis devam ediyor tarzi bisey yazdi.Kim neyi uzatmis?
biyerden tanıdık geldi isminde ondan crazy3 nasıl yazmış anlamadım konuşurumCrazy3 , onlinehile mi? Hic duymadim valla.benim nickimi mi kullaniyorlar orada?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.