XYZ Blog için Reklam Firması Önerileri olan?

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
@dult blog günlük google üzeriden 2,5 - 3k tekil hiti vardır.Reklam firması önericek arkadaşlar var ise yazarlarsa sevinirim reklam10 hariç

Not : Böyle bir konu açımı yasak ise silinebilir,teşekkürler.

Bn adult olup da doğru düzgün ödeme yapan bir firma duymadım daha önce.

Eskiden web siteleriyle uğraşırken adultfriendfinder vardı bir dene istersen ama ödeme durumlarını pek bilmiyorum webmaster forumlarında bunlarla uğraşanlar çok var onlar daha iyi bilir.

plugrush.

Yalnız eğer blogger kullanıyorsan adult içerik serbest ama adult reklam yayınlamak yasak blogun kapatılır,.Blogger kullanıyorsan uyarayım.

plugrush.

Yalnız eğer blogger kullanıyorsan adult içerik serbest ama adult reklam yayınlamak yasak blogun kapatılır,.Blogger kullanıyorsan uyarayım.

İlk kez duyfum adult reklamın yasak olduğunu şikayet olmaksızın tespit edilebilir mi bu? Blogger'ı alan adında kullanıyorum bu şekilde sorun olur mu?

İlk kez duyfum adult reklamın yasak olduğunu şikayet olmaksızın tespit edilebilir mi bu? Blogger'ı alan adında kullanıyorum bu şekilde sorun olur mu?

şikayete gerek yok hocam google zaten link çıkışlarından adult reklam yaptığını fazla sürmeden anlıyor en fazla 1 ay içinde kapanır site,ama adult içeriğe kısıtlama sadece girişte uyarı çıkıyor.

Blogger panelinden ayarlar bölümünden diğer seçeneğini seçip yetişkin içerik mi yerini evet yapın sorun çıkmaz diye düşünüyorum benim bu blogum nerdeyse 1 yıldır sağlam duruyor üstelik 5-6 ay boyunca yetişkin içerik engel eklentisi aktif değildi.

Sık sık yedeklemek lazım o zaman siteyi

valla tam hatırlamıyorum ama sanırım site komple silinmiyor yani içeriğe ulaşabiliyorsun yanlış hatırlamıyorsam ben o şekilde taşımıştım wordpresse

adultta google politikası şu şekilde

İçerik Sınırları

Yetişkinlere Uygun İçerik: Blogger'da, çıplaklık veya cinsel aktivite içeren resimler ya da videolar da dahil yetişkinlere uygun içeriğe izin veririz. Ancak, lütfen Blogger ayarlarınızda blogunuzu "yetişkin" olarak işaretleyin. Aksi durumda, blogunuzu bir "yetişkinlere uygun içerik" ara sayfası arkasına yerleştirebiliriz.

Yetişkinlere uygun içerik politikamızda bazı istisnalar söz konusudur:

Blogger'ı, yetişkinlere uygun içerik üzerinden maddi gelir elde etme yöntemi olarak kullanmayın. Örneğin, ticari *****grafi sitelerine yönelik reklam veya bağlantı içeren bloglar oluşturmayın.

Blogger panelinden ayarlar bölümünden diğer seçeneğini seçip yetişkin içerik mi yerini evet yapın sorun çıkmaz diye düşünüyorum benim bu blogum nerdeyse 1 yıldır sağlam duruyor üstelik 5-6 ay boyunca yetişkin içerik engel eklentisi aktif değildi.

Onu zaten yapman gerekiyor adamlar yapmazsan tespiti halinde biz yaparız diyorlar,reklam her halukarda yasak

olabilir hocam ben özel alan adı kullanıyordum blogger da

Hocam bende buyüzden .com a geçeyim diyorum ama tib engel getirir tavsiyeniz var mı nereden almalıyım alan adını ve direk cloud ile gizlemeyi düşünüyorum whois çıkmasın diye ve plugrush kazanç tablosu ne şekildedir biraz açarmısınız ? sizin tekil hitiniz kaç ve Türkiye ye 1k tekil splash veya popup nekadar veriyor

Benim domain 2012 kayıtlı bir ara videoları attım duruyor öylece hemde oldukça hardcore falan, girişteki uyarıyı da hiç açmadım şuana kadar sorun çıkmadı ama yine de haftada 1 yedeğini almak lazım olası bir kapanmada wordpress'e geçebilmek için.

Hocam bende buyüzden .com a geçeyim diyorum ama tib engel getirir tavsiyeniz var mı nereden almalıyım alan adını ve direk cloud ile gizlemeyi düşünüyorum whois çıkmasın diye ve plugrush kazanç tablosu ne şekildedir biraz açarmısınız ? sizin tekil hitiniz kaç ve Türkiye ye 1k tekil splash veya popup nekadar veriyor

Name.com derim godaddy yenilemede fena kazıklıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri