yabancı aboneli boş kanalların ederi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
D

Dean

Guest
organik aboneli yabancı boş kanalların ederi nedir arkadaşlar ?

örn: 10k aboneli yabancı organik kanal ne kadar eder mesala ?
satmıyorum ha alacamda piyasa araştırması yapıyorum :)

bu arada 20 30 40 50k aboneli boş organik yabancı kanallarınız var ise düşündüğünüz miktar ile dönüş yapabilirsiniz :cool:

bu arada 20 30 40 50k aboneli boş organik yabancı kanallarınız var ise düşündüğünüz miktar ile dönüş yapabilirsiniz :cool:

hocam daha önce bunun için bir konu açmıştım 700 aboneli iki kanal aldım ama çok eski oldukları için işime yaramadı benim yani attıgım videolar hiç izlenmedi ama zaten çok da para vermemiştim.

benim düşünceme göre 10k organik yabancı kanalı satan olmuyor ama satılsa da çok iyi fiyata satarlar diye dusunuyorum 5k+ dan başlar diye tahmin ediyorum...ama tabi sadece tahmin.

700 aboneli kanalı 30 liraya almıştım :)

hocam daha önce bunun için bir konu açmıştım 700 aboneli iki kanal aldım ama çok eski oldukları için işime yaramadı benim yani attıgım videolar hiç izlenmedi ama zaten çok da para vermemiştim.

benim düşünceme göre 10k organik yabancı kanalı satan olmuyor ama satılsa da çok iyi fiyata satarlar diye dusunuyorum 5k+ dan başlar diye tahmin ediyorum...ama tabi sadece tahmin.

700 aboneli kanalı 30 liraya almıştım :)

10 15 k dan aşağısı hiç alınmaz bile hocam , ama bakalım bi fiyat ne olabilir

11.529 abone ... Full Organik ...
Ver bakalım bi fiyat? :)

son 2 ay içinde kasılmış 40 k aboneli yabancı çocuklara yönelik aboneli kanal 9M izlenim. Oluşturulma tarihi 2015. Alıcılar teklifi pm olarak yapabilir [MENTION=8951]Dean[/MENTION]

çekilecek abone fiyatından az fazla olması yeterlidir bence...
% olarak belli bir ülkeden fazlaysa ülke bazlı çekim fiyatı değerlendirilmeli...

2k aboneli full organik çizgifilm kanalı var videolarda duruyor içinde 2milyon izlenmeli 2 yıllık kanal

arkadaşlar satmayı düşünen varsa bana fiyatını yazsın... sen yaz fln deyip durmasın bilsek zaten söylemeyiz bi garipsiniz ha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri