unadikum
Yasaklanmış
Yabancı adsense açarken proxy kullanıyormusunuz yoksa tr ip ile mi açıyorsunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonraki girişlerde yine vpnmi kullanıyosunuz?Vpn ile açıyorum
İstediğiniz vpn ve ip'den açarsınız.Google bunu engellemez, taki inceleyene bir olumsuzluk görene kadar.
İşinizi sağlam yapacaksanız ip adresinizin açtığınız ülkeden olması önemlidir.Olsun da yabancı olsun diyorsanız IP her yerden olur.
IP TR olduktan sonra yabancı adsense açmak boşa kürek sallamaktan başka bir şey değil.
IP bazlı denetim yapıyorlar, bunu herkes biliyor.Mesela sen hep amerikadan hesabını açıp diğer gün Afganistandan girersen direk uyarı gelir ek soru sorar.Sen amerikada yaşıyorum ama hep Türkiye'den giriyorum dediğinde o adsense sahibinin amerikada yaşamadığı ortaya çıkacaktır.
Bir sorun olduğunda Türkiye'dekilerin yaşadığı aynı şeyler o hesap sahibinin başına da gelecektir.Deneme ihtiyacı duymuyorum işin mantığı bu.İsteyen tabi ki açar.
Forumda birçok arkadaşımız zaten kullanıyor.Merak eden onlara sorup deneyimlerini öğrenebilir.
O sorular açtığın ve girdiğin ip lerin lokasyonu değişikse oluyor bence tecrübe sahibi olamadan insanları yanlış bilgilendirmeyin
biraz mantık yürütüesek diyelim bi ingiliz dünyayı geziyor kanalı var bu adamın adsensesini türkiyeyi gezerken oluşturdu ingiltere adsensesini kanalına ise dünyayı gezerken giriyor yada erasmuslu öğrenciler vlog oyun kanalları bunlar varyoutube ve adsense ban algoritması bunları dikkate almalı ama ben her bir yabancı adsense için firebox portable açtım her birinede ayrı özel proxy tanımladım ama bence ip o kadar önemli değil diye düşünüyorum
pin için adres satın alabilir yada form ile onaylayabilirsinizpin olayını nasıl çözüm olucak hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.