Yabancı Adsenseler için Her ülkeden Clevvermail ile Pin Almak

• Kullanıcı mrdmr64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
adsense ve yt nın tr ye yaptıgı yamuklardan dolayı yabancı adsenseye gecıcem ıns.. dedıgınız sekılde uye oldum ve suan test odemesı kestıler sonucu beklıyorum..
sız burayı kullanıyormusunuz aktıf sonucta kımlık fotokopısı felan gnderıyoru sıkıntı cıkmasın
Aktif olarak kullanıyorum. mart 12 pinleri zamanında kullanan arkdaşlarım ss gönderirlerse konuya ekleyebilirim.

Sadece 1 adresmi veriyorlar ? 1 kişiye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sanal kart ile ödeme yaparken ödeme yönteminde yukarıdan credit cardmı seçili olması gerekiyo yoksa invoice with deposit inmi seçili olması gerekiyor credit card seçiliyken telefona onay geldi girdim hata verdi

sanal kart ile ödeme yaparken ödeme yönteminde yukarıdan credit cardmı seçili olması gerekiyo yoksa invoice with deposit inmi seçili olması gerekiyor credit card seçiliyken telefona onay geldi girdim hata verdi

hcam bnde sıkıntı cıkarmadı onayladı.kart yazan duruo orayı hıc degstrmedm.
vısa ve master kısmı var oda vısada duruodu bende onaylandı
garantı sanal kart

hcam bnde sıkıntı cıkarmadı onayladı.kart yazan duruo orayı hıc degstrmedm.
vısa ve master kısmı var oda vısada duruodu bende onaylandı
garantı sanal kart
sanal kartın son kullanma tarihini yanlış girmişim ondan sıkıntı çıkarmış şimdi onaylandı ancak sonradan eklediği son kısmı anlamadım şuan uğraşan arkadaşlar varsa yazsınlar birlikte çözelim arkadaş offline galiba

hocam benim kimlikler onaylanmadı :( sanki Amerikaya vize alıyoruz

ilk kutuya nüfus cüzdanı ilk sayfa
ikinci kutuya ehliyet koydum
eşleşmiyor diye mesaj atmışlar anlamadım

9gMmXQ.png

qj6GqW.png

9gMmXQ.png

qj6GqW.png

kayıt olurken verdiğin adla , kimlikte ki ad farklı mı ?

herşeyi yaptım tek pdf dosyası kaldı yazıcı yok malesef cafeyede gitmek istemiyorum şimdi :) yazıcısı olan arkadaşa pdf göndersem çıkarıp bana tekrardan gönderebilirmi acaba

bendede 2 kutu kimlik ve posta adı eşleşmiyor diye red yemişim posta adıda mı aynı olmalı zarfdan bomba çıkacak sanki hey Allahım yaa

kayıt olurken verdiğin adla , kimlikte ki ad farklı mı ?

yok hocam aynı hatta posta adı bile aynı
kendimi mülteci gibi hissettim :D

---------- Spam Engelliyici 12:07 ---------- Önceki Mesaj 12:05 ----------

herşeyi yaptım tek pdf dosyası kaldı yazıcı yok malesef cafeyede gitmek istemiyorum şimdi :) yazıcısı olan arkadaşa pdf göndersem çıkarıp bana tekrardan gönderebilirmi acaba

pdf biryere yükle linkini bana at sana tekrar geri gönderirim hocam akşam

++ güncel hocam bazı arkadaşların onaylanmamış siz kimlik ve ehliyeti nasıl yüklediniz

Beyler cümleten hayırlı geceler.. Ben onay işini tamamladım bi kaç kez bende hata aldım ama çözdük hayırlısıyla. Şimdi ilk kısma ''International Id'' yani kimliğimi koydum, 2. kısma ise Student ID yani öğrenci kimliğimi koydum sonra ''Save and create'' diceksiniz, bir adet PDF dosyası vercek onu indirip açın, açıldıgında sağ taraftaki ''Doldur ve İmzala'' seçeneğine tıklayıp yazının hemen üzerindeki imzala seçeginden imza ekle'ye tıklayın ve imza oluşturun o oluşturdugz imzayı tutup 15. kutucuğa koyun, 16. kutucuğada koyun kaydedin ve sitede ''upload signed scan'' diyin ve submit diyin tamamdır onaylanır.. Samed kardeşimize teşekürler yardımları için :)

Bugün bende onaylattım...deneyeceğiz bakalım

---------- Spam Engelliyici 22:19 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

9gMmXQ.png

qj6GqW.png

hocam Postbox addresses kısmında ki yere tam ismini ve soyismini yaz. Yani herhangi bir ad yada bi kısaltma olmasın. Sonra tekrar dene

bende isim ve soyismi full girin diye hata veriyo zaten girili anlamadım bu işi ben

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

verdiği hata bu 2 dir

Status: Rejected

Reason: please use full name (first and last)

Aktif olarak kullanıyorum. mart 12 pinleri zamanında kullanan arkdaşlarım ss gönderirlerse konuya ekleyebilirim.
Hocam ben onaylattim ama kullanacagim adres tam olarak nerde onu bulamadim yardimci olurmusun:)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Site için teşekkürler. almanya posta kutusu oluşturdum, gerekli belgeleri yükledim ve hesabım onaylandı ama pdf indirme, imzalama vs gibi bir bölüm çıkmadı. onay ekranına geldiğimde ingilizce olarak Şu an için herhangi bir doğrulama gerekmemektedir yazıyor. bu haliyle pin gelirse tarayıp yollarlar mı yoksa bu pdf dosyası o zaman mı çıkacak?

Hocam ben onaylattim ama kullanacagim adres tam olarak nerde onu bulamadim yardimci olurmusun:)

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sol üstteki my account bölümüne tıkla sol tarafta addres göreceksin. orda kendi adres bilgilerin vardır biraz alta indinmi posta kutusu adını görürsün ve karşısında show vardır. onun üzerine tıklarsan görebilirsin.

---------- Spam Engelliyici 02:18 ---------- Önceki Mesaj 02:17 ----------

Site için teşekkürler. almanya posta kutusu oluşturdum, gerekli belgeleri yükledim ve hesabım onaylandı ama pdf indirme, imzalama vs gibi bir bölüm çıkmadı. onay ekranına geldiğimde ingilizce olarak Şu an için herhangi bir doğrulama gerekmemektedir yazıyor. bu haliyle pin gelirse tarayıp yollarlar mı yoksa bu pdf dosyası o zaman mı çıkacak?

Herzaman çıkmıyor hocam ben 1 sefer yaptım sadece diğer oluşturduğum 2 hesapta sorun olmadı. sanırım bot kontrollü site yada açılış kriterlerine uyuyor sanırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri