çok yararlı oldu bana cok t.ederim .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim . Denedim fakat böyle hata alıyorum. Onaylatan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim .
please put your full name in box2
home felan yazdığın yer varsa ona tam adını yaz.
adamlar resmen dalga geçiyolar ya durmadan şunu düzeltin şunu yapın güncel belge gönderin deli ettiler beni valla.
Edit:Arkadaşlar İsimlerinizi, Posta Kutu isimlerinizi, Gönderecek olduğunuz kimlik doğrulama belgeleri ile aynı olmasına dikkat ediniz. başvurunuzun onaylanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir...
Merhaba sevgili ytpara üyeleri, ocak ve şubat aylarında türkiye adsenselerine bağladığımız tüm kanalların kapanması üzerine çoğu kişinin yabancı adsenselere geçmesi sebebiyle, Herkes pin arayışı içerisine girdi. Bu yüzden bende kullandığım bi yolu sizlerle paylaşmak istedim.
1.https://www.clevvermail.com adresine girip üye oluyorsunuz.
2.Kayıt Olduktan sonra karşınıza bu bölüm gelecektir. Next Deyip Geçiyoruz
3.Bu bölümde posta kutusu adınızı ve adres isminizi yazacaksınız. Yazdıktan sonra next diyoruz.
4.Bu bölümde kişisel bilgileriniz doldurun "Fakat gerçek bilgiler olması gereklidir". "Company" Kısmını boş bırakabilirsiniz, Şirket kuruluşları içindir. Sol taraftaki bölümü doldurduktan sonra Copy to invocing adress Bölümüne tıkladığınızda sağ tarafa bilgileriniz kopyalanacaktır.
5.Yukardaki işlemleri tamamladıktan sonra Provizyon (Deneme) amaçlı yazacağınız herhangi bi karttan 1 Euro ödeme alacaktır. Bu kartı kaydedecek ve ileride gelen pinin ücretini bu karttan tahsil edecektir. İlerleyen bölümlerde ücretleri paylaşacağım.
6.Eğer ki ödeme işlemini gerçekleştirdiyseniz;
https://eu.clevvermail.com/app/cases/verification Bölümünden Kimlik onaylaması için. "Start Verification process" linkine tıklayınız. Gelen soruya Yes deyip devam ediniz.
7.Bu bölümde ise Sizden 2 (iki) adet Doğrulamak açısından kimlik,öğrenci kimliği, pasaport,Ehliyet vs. benzeri belgelerin fotoğraflarını istemekte. Upload bölümünden 2 adet belgeyi yükleyin ve "I have completed this verification"'a basınız.
8.Bu bölümden sonra "pending" yani onay sürecinin bitmesini beklemeliyiz. iş günü içerisinde 24 saatte onaylanıyor.
Ücretler ise ülke ve şehirlere göre farklılık göstermektedir;
Bizim açtığım üyelik As you go, 6 ay ücretsiz ve her ay 1 adet pin tarama hakkı vermekte. Fotoğrafta gördüğünüz İngiltere için London ücretlendirmesidir. Ücretler ise Bu Linktedir.
Konu ile ilgili sorularınızı konu altında belirtiniz özelden sormayınız..
Önemli Bir Not Olarak: Pinleriniz geldikten sonra pini okuyup yazın ve hemen silin. Çünkü günden güne mesajı kendi elinde barındırdığı için ücret kesiyor 0.10 0.20 cent gibi.
Son olarak bana bu bilgileri sağlamamda destek olan Ytvitamin ailesine @Android Türkiyem ve @NABUCHADNEZZAR hocama kocaman teşekkür ederim.
Editt:Arkadaşlar ben ufak bi form konusunu gözden kaçırmışım. Kendim onay yaptığım için resim ekleyemeyeceğim şimdiden özür dilerim. Kimlik onay bölümünde farklı gelen kişilerin yapması gerekenler şunlardır.
1.İsim,Adres telefon bilgilerini yazıp.
2.iki adet Farklı belgeyi yüklemeleri.
3.Ardından alt taraftaki "Save and Create" Butonuna basmaları.
4.İndirilen pdf dosyasını yazıcı üzerinden çıkartıp.
5.Sarı işaretli 15.kutuya imza atmaları
6.Daha sonra tarayıcı üzerinden bu belgeyi taratıp.
7.Upload bölümünden tekrar yükleyip submit yapmaları gerekir.
Bu konuyu gözden kaçırdığım için özür diliyorum herkesten.
Süresi yok hocam kafanıza görevalla bende sadece kımlık onayları kaldı gondermedım onlarıda hala bır suresı varmı acaba
Süresi yok hocam kafanıza göre![]()
Yapılacak farklı bi konu yok hocam. Bende teşekkür ederim ne demekHocam kimlik bilgileri onaylandıktan sonra yapmamız gereken birşey varmı? Hesabım bölümünde As you go paketi direk seçili görünüyor. Oralardan ekstra atlamamam gereken birşey varmı acaba?
Ek olarak 10 numara konu teşekkürler.
name on ids and of postbox dont match
Saçmalık.başka bir şey uydursa neyse diyeceğim.kayıt adıyla belgede ki isimler aynı,daha ne yapalım...
belgeyi arkalı önlü mü attınız ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.