Yabancı Adsenseler için Her ülkeden Clevvermail ile Pin Almak

• Kullanıcı mrdmr64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar yabancı adsense alanlar tr ipi mi kullanıyorlar yoksa aldığı ülkenin proxy ,vpn vb. şeyleri mi kullanıyorlar. Tr ipini kullanıp sorun yaşamayan var mı?

beyler cuma gunu yolladıgım belge hala beklemede sorun mu var acaba?

Süresi yok hocam kafanıza göre :)

Hocam benim gönderdiğim belgeleri bi türlü kabul etmiyorlar.

Devamlı şu mesaj geliyor.
name of posbox does not match IDs Comment Timestamp: 21.02.2017 - 14:04

Bana bi yardımcı olabilir misin hocam?

Anlaşılan Berlin seçilince herkese aynı adresi veriyor, birden fazla adsense açacağım ben hepsi aynı adrese gitmesin istiyorum yoksa Almanya'da ablam yaşıyor hepsini oraya gönderirdim. Anladığım kadarıyla Almanya'da herkese farklı posta kutuları veren büyük bir sistem yok.

Adsenseye başvursuğumuz isim soyisim ile bu siteye verdiğimiz isim soyisim farklı olunca sorun olmaz değilmi?

pin kaç günde geliyor
ben shipito denemiştim 4 ay sonra falan gelmişti :D

Edit:Arkadaşlar İsimlerinizi, Posta Kutu isimlerinizi, Gönderecek olduğunuz kimlik doğrulama belgeleri ile aynı olmasına dikkat ediniz. başvurunuzun onaylanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir...

Merhaba sevgili ytpara üyeleri, ocak ve şubat aylarında türkiye adsenselerine bağladığımız tüm kanalların kapanması üzerine çoğu kişinin yabancı adsenselere geçmesi sebebiyle, Herkes pin arayışı içerisine girdi. Bu yüzden bende kullandığım bi yolu sizlerle paylaşmak istedim.

1.https://www.clevvermail.com adresine girip üye oluyorsunuz.
2.Kayıt Olduktan sonra karşınıza bu bölüm gelecektir. Next Deyip Geçiyoruz

3.Bu bölümde posta kutusu adınızı ve adres isminizi yazacaksınız. Yazdıktan sonra next diyoruz.

4.Bu bölümde kişisel bilgileriniz doldurun "Fakat gerçek bilgiler olması gereklidir". "Company" Kısmını boş bırakabilirsiniz, Şirket kuruluşları içindir. Sol taraftaki bölümü doldurduktan sonra Copy to invocing adress Bölümüne tıkladığınızda sağ tarafa bilgileriniz kopyalanacaktır.

5.Yukardaki işlemleri tamamladıktan sonra Provizyon (Deneme) amaçlı yazacağınız herhangi bi karttan 1 Euro ödeme alacaktır. Bu kartı kaydedecek ve ileride gelen pinin ücretini bu karttan tahsil edecektir. İlerleyen bölümlerde ücretleri paylaşacağım.

6.Eğer ki ödeme işlemini gerçekleştirdiyseniz;
https://eu.clevvermail.com/app/cases/verification Bölümünden Kimlik onaylaması için. "Start Verification process" linkine tıklayınız. Gelen soruya Yes deyip devam ediniz.

7.Bu bölümde ise Sizden 2 (iki) adet Doğrulamak açısından kimlik,öğrenci kimliği, pasaport,Ehliyet vs. benzeri belgelerin fotoğraflarını istemekte. Upload bölümünden 2 adet belgeyi yükleyin ve "I have completed this verification"'a basınız.

8.Bu bölümden sonra "pending" yani onay sürecinin bitmesini beklemeliyiz. iş günü içerisinde 24 saatte onaylanıyor.

Ücretler ise ülke ve şehirlere göre farklılık göstermektedir;
Bizim açtığım üyelik As you go, 6 ay ücretsiz ve her ay 1 adet pin tarama hakkı vermekte. Fotoğrafta gördüğünüz İngiltere için London ücretlendirmesidir. Ücretler ise Bu Linktedir.

Konu ile ilgili sorularınızı konu altında belirtiniz özelden sormayınız..

Önemli Bir Not Olarak: Pinleriniz geldikten sonra pini okuyup yazın ve hemen silin. Çünkü günden güne mesajı kendi elinde barındırdığı için ücret kesiyor 0.10 0.20 cent gibi.

Son olarak bana bu bilgileri sağlamamda destek olan Ytvitamin ailesine @Android Türkiyem ve @NABUCHADNEZZAR hocama kocaman teşekkür ederim.

Editt:Arkadaşlar ben ufak bi form konusunu gözden kaçırmışım. Kendim onay yaptığım için resim ekleyemeyeceğim şimdiden özür dilerim. Kimlik onay bölümünde farklı gelen kişilerin yapması gerekenler şunlardır.
1.İsim,Adres telefon bilgilerini yazıp.
2.iki adet Farklı belgeyi yüklemeleri.
3.Ardından alt taraftaki "Save and Create" Butonuna basmaları.
4.İndirilen pdf dosyasını yazıcı üzerinden çıkartıp.
5.Sarı işaretli 15.kutuya imza atmaları
6.Daha sonra tarayıcı üzerinden bu belgeyi taratıp.
7.Upload bölümünden tekrar yükleyip submit yapmaları gerekir.
Bu konuyu gözden kaçırdığım için özür diliyorum herkesten.

enson bu dedıgınız form olayı cıktı hocam ya.. yazıcıdan al doldur tarat uzun ıs.sonra yapsak sıkıntı olurmu acaba musaıt degılım herzaman oyuzden

enson bu dedıgınız form olayı cıktı hocam ya.. yazıcıdan al doldur tarat uzun ıs.sonra yapsak sıkıntı olurmu acaba musaıt degılım herzaman oyuzden

Hocam yazıcıdan çıkartmanıza gerek yokki.pdf den imzalayabilirsiniz.Üşenmedim tekrar yorumlara baktım buldum.:)

PDF dosyası vercek onu indirip açın, açıldıgında sağ taraftaki ''Doldur ve İmzala'' seçeneğine tıklayıp yazının hemen üzerindeki imzala seçeginden imza ekle'ye tıklayın ve imza oluşturun o oluşturdugz imzayı tutup 15. kutucuğa koyun, 16. kutucuğada koyun kaydedin ve sitede ''upload signed scan'' diyin ve submit diyin tamamdır onaylanır..

bleman0538 arkadşımız yazmış.

Edit:Arkadaşlar İsimlerinizi, Posta Kutu isimlerinizi, Gönderecek olduğunuz kimlik doğrulama belgeleri ile aynı olmasına dikkat ediniz. başvurunuzun onaylanmaması gibi durumlar ortaya çıkabilir...

Merhaba sevgili ytpara üyeleri, ocak ve şubat aylarında türkiye adsenselerine bağladığımız tüm kanalların kapanması üzerine çoğu kişinin yabancı adsenselere geçmesi sebebiyle, Herkes pin arayışı içerisine girdi. Bu yüzden bende kullandığım bi yolu sizlerle paylaşmak istedim.

1.https://www.clevvermail.com adresine girip üye oluyorsunuz.
2.Kayıt Olduktan sonra karşınıza bu bölüm gelecektir. Next Deyip Geçiyoruz

3.Bu bölümde posta kutusu adınızı ve adres isminizi yazacaksınız. Yazdıktan sonra next diyoruz.

4.Bu bölümde kişisel bilgileriniz doldurun "Fakat gerçek bilgiler olması gereklidir". "Company" Kısmını boş bırakabilirsiniz, Şirket kuruluşları içindir. Sol taraftaki bölümü doldurduktan sonra Copy to invocing adress Bölümüne tıkladığınızda sağ tarafa bilgileriniz kopyalanacaktır.

5.Yukardaki işlemleri tamamladıktan sonra Provizyon (Deneme) amaçlı yazacağınız herhangi bi karttan 1 Euro ödeme alacaktır. Bu kartı kaydedecek ve ileride gelen pinin ücretini bu karttan tahsil edecektir. İlerleyen bölümlerde ücretleri paylaşacağım.

6.Eğer ki ödeme işlemini gerçekleştirdiyseniz;
https://eu.clevvermail.com/app/cases/verification Bölümünden Kimlik onaylaması için. "Start Verification process" linkine tıklayınız. Gelen soruya Yes deyip devam ediniz.

7.Bu bölümde ise Sizden 2 (iki) adet Doğrulamak açısından kimlik,öğrenci kimliği, pasaport,Ehliyet vs. benzeri belgelerin fotoğraflarını istemekte. Upload bölümünden 2 adet belgeyi yükleyin ve "I have completed this verification"'a basınız.

8.Bu bölümden sonra "pending" yani onay sürecinin bitmesini beklemeliyiz. iş günü içerisinde 24 saatte onaylanıyor.

Ücretler ise ülke ve şehirlere göre farklılık göstermektedir;
Bizim açtığım üyelik As you go, 6 ay ücretsiz ve her ay 1 adet pin tarama hakkı vermekte. Fotoğrafta gördüğünüz İngiltere için London ücretlendirmesidir. Ücretler ise Bu Linktedir.

Konu ile ilgili sorularınızı konu altında belirtiniz özelden sormayınız..

Önemli Bir Not Olarak: Pinleriniz geldikten sonra pini okuyup yazın ve hemen silin. Çünkü günden güne mesajı kendi elinde barındırdığı için ücret kesiyor 0.10 0.20 cent gibi.

Son olarak bana bu bilgileri sağlamamda destek olan Ytvitamin ailesine @Android Türkiyem ve @NABUCHADNEZZAR hocama kocaman teşekkür ederim.

Editt:Arkadaşlar ben ufak bi form konusunu gözden kaçırmışım. Kendim onay yaptığım için resim ekleyemeyeceğim şimdiden özür dilerim. Kimlik onay bölümünde farklı gelen kişilerin yapması gerekenler şunlardır.
1.İsim,Adres telefon bilgilerini yazıp.
2.iki adet Farklı belgeyi yüklemeleri.
3.Ardından alt taraftaki "Save and Create" Butonuna basmaları.
4.İndirilen pdf dosyasını yazıcı üzerinden çıkartıp.
5.Sarı işaretli 15.kutuya imza atmaları
6.Daha sonra tarayıcı üzerinden bu belgeyi taratıp.
7.Upload bölümünden tekrar yükleyip submit yapmaları gerekir.
Bu konuyu gözden kaçırdığım için özür diliyorum herkesten.

hocam ıncelemrısınız yanlısmı yapıyorum hem kendı maılımle kayıt olunmus gorunuo oburude de beklemede cunku kımlık ve cıktı ımzalı olayı oldu beklıom

BrRJXv.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri