klausner12
Yasaklanmış
sahte kimlik kabul etmiyorlar denedim fake ID deyip hesabı direk sildiler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu clevvermaildeki hesap adı benim adıma adsense hesabı başka isme kayıtlı pin yola çıktı sıkıntı çıkar mı ?
Ne kadar zamanda geliyor buraya pin bilgisi olan var mı ?
Hocam pin uzerinde senin adin yzmiyorsa buyuk ihtimal gleneyecektir. Herkese ayni adres veriliyor adam senin hesabindaki adres olmadan nereden bilsin
Destek felan var mı ki iletişime geçsem kanıtlasam benim olduğunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
12 gün oldu gelen giden yok clevver maildeki ismimde türkçe karakterler var ama adsensede türkçe kullanmadım acaba ondanmı gelmiyor
heralde kimse bu adreslere pin alamadı
heralde kimse bu adreslere pin alamadı
Aynen bende beklemedeyi 2 abd adsense pini için. Üstüne üstlük paralı pakete geçtik sorun olmasın diye![]()

Türkçe destek yok. Mail atın 24-48 saat arası dönüş yapıyorlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hey allahım ya farklı olduğuından kabul etmiyolar kanıtlayabilirim her türlü dedim ama nafile. 1 ay daha bekleyeceğim ya sabır
adsense ile clevvermail isimleri uyuşmadığından gelen pini bana göndermeyecekler kimlik üzerinde isim değişikliği yapıp upload etsem inanırlar mı sahte kimlik ile kayıt olabilen var mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.