Yabancı çizgi filmler

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yabancı çizgi film takılıyorum da millet değişik değişik etiket kullanıyor benim ise bilgim 0 :D normalde sezon ve bölümü yazıyorum millet s01e1 böyle yazıyor böyle kullanan var mıdır? Etiketi sizce nasıl kullanmalıyım?

örnek : ytpara season 1 episode 5
örnek 2: ytpara s01e5

böyle etiketler kullanıyor sizce nasıl kullanmalıyım?

Kullanmak etki eder ama season episode kadar değil s1e5 etiketleriyle aranma sayısı daha az çıkar diye düşünüyorum etiket kullanırken az ve öz kullanıyorum hep,örnek veriyorum kurtlar vadisi,kurtlar,vadisi,bölüm,sezon,tek parça

Kullanmak etki eder ama season episode kadar değil s1e5 etiketleriyle aranma sayısı daha az çıkar diye düşünüyorum etiket kullanırken az ve öz kullanıyorum hep,örnek veriyorum kurtlar vadisi,kurtlar,vadisi,bölüm,sezon,tek parça

mesala ben türkçe çalışınca spam yapıyorum hep

ytpara izle
ytpara sinema çekimi izle
ytpara hd sinema çekimi
ytpara sarsmadan sinema çekimi

elimden geldiğince açıklama bölümünü dolduruyorum

Genelde yapılan şekilde yapıyorum bende ama izlenim delirtecek cinsten

mesala ben türkçe çalışınca spam yapıyorum hep

ytpara izle
ytpara sinema çekimi izle
ytpara hd sinema çekimi
ytpara sarsmadan sinema çekimi

elimden geldiğince açıklama bölümünü dolduruyorum

açıklamaya abartmadan genel birkaç etiket girebilirsin ama etiket bölümüne içeriğinle alakalı kesinlikle gereksiz etiket girmemeni öneririm.

ytpara season x episode x izle pxxxx p.

İzlenim alan tüm videolar bu şekilde olduğuna göre bir iş var bunda al dene.Konu silinir şimdi :D

season x episode x yapınca türkler rahat bırakmıyo 1 saat geçmeden kanalı çekiyolar :)

İzlenim alan tüm videolar bu şekilde olduğuna göre bir iş var bunda al dene.Konu silinir şimdi :D

pxxxx p. ney ? :D

ben bi dizi bulmuştum normal atılan başlıkların yerine kendi başlığımı yazdım sonra bütün izlenimleri ben aldım :D baktım herkes öyle yapmaya başladı

Uzun çizgi filmlerde sayfa to nun düşük olmasını neye bağlıyosunuz ?

Benimde sonradan düştü jeton :D Bu arada sorumu tekrarlıyım :D
Uzun çizgi filmlerde sayfa to nun düşük olmasını neye bağlıyosunuz arkadaşlar ?

season x episode x yapınca türkler rahat bırakmıyo 1 saat geçmeden kanalı çekiyolar :)

çaktırma :D asistandaki kelimelerim onlar :D

Arkadaşlar yabancı çizgi film takılıyorum da millet değişik değişik etiket kullanıyor benim ise bilgim 0 :D normalde sezon ve bölümü yazıyorum millet s01e1 böyle yazıyor böyle kullanan var mıdır? Etiketi sizce nasıl kullanmalıyım?

örnek : ytpara season 1 episode 5
örnek 2: ytpara s01e5

böyle etiketler kullanıyor sizce nasıl kullanmalıyım?

bence ikiside değil, zaten ikincisi kesinlikle değil o spamcıların torrentten indirip etiket başlık girmemek için copy paste yaptığı yöntem ;) Öyle yazan varsa kesin spamdır zaten :)

1. olarak season kullanmanızı önermem misal bir çizgi 1. sezon 15 bölüm diyelim 2.sezona geçince 16dan devam ediyor yani season yazmanıza gerek yok arayanda öyle aramıyor.
Çizgiyi arayan için bana göre en büyük kriter DİL. bir çizgi veya anime herneyse en az 5 dil düblajı oluyor birçok dilde altyazısı oluyor arayan kesimin sizin videonuza girmesini istiyorsanız kesinlikle başlığa dili yazın. Benim önerim şudur.

ytpara Episode 1 - English Dubbed
ytpara Episode 1 - Subbed Dubbed

2. Açıklama : eğer çok kaliteli kanal yapayım tutsun diyorsanız açıklamaya googleden "ytpara Reviews" yazıp o bölümün açıklamasını yazan birçok site var onun aynısını her bölüm için tek tek yapıştırırsınız.
ama fazla özene gerek yok derseniz bence çizgi filmi ytde adını yazın altta çıkan etiketleri açıklamaya gömün tabi bölümlere dikkat edin.

3.Etiket: başlığı kopyalasanız bile yeterli fazla abartmayın "ytpara episode 1, ytpara episode 1 english, ytpara episode 1 english dubbed, ytpara 1, ytpara 1 english" bu misal.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri